Не любовница• 24 октября в 10:20
Чому домашні котлети вбирають так багато олії при смаженні?
пу_пугренчик• 24 октября в 10:21
а чого ви іі стільки ллєте?)))
купіть антипригарну пательню, попшикайте іі олією і будуть вам нежирні котлети. якщо звісно у вас фарш нежирний)))
купіть антипригарну пательню, попшикайте іі олією і будуть вам нежирні котлети. якщо звісно у вас фарш нежирний)))
9
Семенівни сусідка• 24 октября в 10:29
1. Смажите на маленькому вогні.
2. Кладете котлети на холодну або недостатньо нагріту пательню.
3. Не паніруєте котлети.
2. Кладете котлети на холодну або недостатньо нагріту пательню.
3. Не паніруєте котлети.
1
Пирожкиня• 24 октября в 10:30
Якщо з котлет жир висмажується і витікає на сковородку, то це жирний фарш, якщо фарш вбирає в себе жир щоб компенсувати недостачу жиру в м`язах, то це сухий фарш. Щоб білок не спрацьовував як губка, додають воду. Котлети будуть сочнішими, не жирними.
Метровий сантиметр• 24 октября в 10:59
Девочки, на каком пергаменте, если он максимум рассчитан до 220 градусов?
Запекаю котлеты в духовке.
Запекаю котлеты в духовке.
3
Мелочунь• 24 октября в 11:08
Ответ дляМетровий сантиметр
Девочки, на каком пергаменте, если он максимум рассчитан до 220 градусов?
Запекаю котлеты в духовке.
Запекаю котлеты в духовке.
силіконізованний пергамент, в духовці шквариться чудово і на сковорідці
Альдебаран• 24 октября в 11:33
Ответ дляМетровий сантиметр
Девочки, на каком пергаменте, если он максимум рассчитан до 220 градусов?
Запекаю котлеты в духовке.
Запекаю котлеты в духовке.
А на сковородке сколько градусов?
Там нет и 200.
Там нет и 200.
3
Брехушечка• 24 октября в 14:49
Ось чому я не люблю їсти в гостях, бо там їжа неїстівна. Не лийте пляшку олії і котлети не будуть її вбирати.
Брехушечка• 24 октября в 14:51
Ответ длязаварний look
Много ?? Вы баклажаны жарили ? Вот там много
Обваляли баклажани в борошні і вони теж перестають вбирати олію. Теж довго страждала, бо люблю баклажани (конкретно рулетики) і не люблю жирне, оцей лайфхак мені кухар дав.
заварний look• 24 октября в 15:13
Ответ дляБрехушечка
Обваляли баклажани в борошні і вони теж перестають вбирати олію. Теж довго страждала, бо люблю баклажани (конкретно рулетики) і не люблю жирне, оцей лайфхак мені кухар дав.
Спасибо . А их перед тем как обваливать в муке надо солью засыпать чтобы они сок выпустили темный ? Я всегда так делаю чтобы не горчило
Брехушечка• 24 октября в 15:21
Ответ длязаварний look
Спасибо . А их перед тем как обваливать в муке надо солью засыпать чтобы они сок выпустили темный ? Я всегда так делаю чтобы не горчило
А зараз вже сорти такі негіркі, я давно не засипаю, це в 90ті були гіркі.
Не против• 24 октября в 20:08
Ответ дляБрехушечка
А зараз вже сорти такі негіркі, я давно не засипаю, це в 90ті були гіркі.
Минулого року їла такі гіркі, що ковтнути не можна було. Вимочувала, солила, промивала - до лампочки
Valentina shop2020• 09 ноября в 18:43
Ответ дляНе против
Минулого року їла такі гіркі, що ковтнути не можна було. Вимочувала, солила, промивала - до лампочки
Ни разу в своей жизни не встречала горьких баклажан
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу

