Куда_бежать• 25 ноября в 17:28
Заморозила зелень, а після розморожування вона стає кашею. Є якісь поради
як зберегти її нормальною?
2
Мошей ницца• 25 ноября в 17:29
А зачем ее размораживать? Я покупаю готовую замороженную, просто отскребаю сколько надо и кладу в блюда
10
3
спальное место• 25 ноября в 17:30
А що Ви хочете з нею робити? В суп/борщ, другі страви додавайте в замороженому вигляді. А якщо раптом Ви хочете в салат, то да, воно буде каша в будь-якому випадку
12
Ку ка ку ка ку• 25 ноября в 17:30
Ее никто не размораживает, достаете и сразу в то, что готовите
8
Сама не знаю• 25 ноября в 17:32
Мию, обсушую, дрібно нарізаю і зберігаю у герметично закритих ємностях у морозильці. Додаю до страв потроху, замороженою. Навіщо ви її розморожуєте?
1
Успокойся_Успокойся• 25 ноября в 17:31
У меня ноу фрост, все замораживается россыпью. А зелень замороженную прямо кидаю везде, в салат тоже. И помидоры морозила.
5
3
1
Ms. При теле• 25 ноября в 17:36
Її можна замороженою додавати до супів, підлив, фаршу, в начинку для пирогів.
В салати, або суп притрусити, як свіжу, ніяк не получиться)
В салати, або суп притрусити, як свіжу, ніяк не получиться)
1
Продавчиня кіз• 25 ноября в 17:48
Ответ дляУспокойся_Успокойся
У меня ноу фрост, все замораживается россыпью. А зелень замороженную прямо кидаю везде, в салат тоже. И помидоры морозила.
Ой, я хочу вашу еду))) очень аппетитно выглядит
3
1
Херсон це Україна• 25 ноября в 17:48
якщо ви хочете в салат,то так,каша.Це тільки в варені страви
1
Фиктивная• 25 ноября в 18:33
Я зелень заморожувала порційно в формочках для льоду. Нарізала дрібно, в іормочку щільно напхала в залила водою. Виходять такі кубики, які просто вкидала в супи, борщ
Без QR коду• 28 ноября в 01:32
Все життя морожу , мию, просушила, покришила і в лточки, коли треба додати до страви вийняла відкулупала і мороженою вкинула, все. Морожу одразу мікс зелені: петрушка, кріп, листки базиліка, селери, листя молодої цибулі , листя часнику, все мию, просушую на полотенці і кришу дрібно, перемішую і в одноразові контейнери по 0,5 літрів. Цього року зробила 28 лоточків, заморозка звичайна у морозилці з льодом, головне у лоточки не трамбувати а просто насипати , тоді вона легко відломується
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
