Пирожкиня• 30 ноября в 15:14
Кто печёт торты на НГ, какой у вас будет в этом году?
Я всегда пеку медовик, мои просят, но задумалась может два маленьких разных сделать.
показать весь текст
3
1
бювет_в_обед• 30 ноября в 16:14
Ответ дляЧаюри
Виходить як звичайний шоколадний бісквіт, ріжу на три коржі і крем, між коржами ще додаю чорнослив чи вишню, і крему побільше сметанного.
Так шоколад это бисквит шоколадный?! Тю, поняла.
Бабульція• 30 ноября в 16:15
А я пеку Санчо Панса
Там сметанный крем и шоколадная глазурь сверху
Очень вкусно
Любимый торт моего ребёнка
Там сметанный крем и шоколадная глазурь сверху
Очень вкусно
Любимый торт моего ребёнка
1
Сяду на шию, дорого!• 30 ноября в 16:15
хочу наполеон, уже год не делала, это если повезет со светом. А если света будет совсем мало то тирамису
1
Булку Дай• 30 ноября в 16:16
Я печу штолен, горішки зі згущенкою, горіхову ґату, роблю шоколадну ковбаску - це все іде рідним на подарунки також. Ще роблю обов´язково сметанкове желе бите скло кубиками у силіконовій формі ялинки. А ще ж купа цукерок дарується, то торт вже наче й зайвий мені
2
Булку Дай• 30 ноября в 16:19
Ответ дляПирожкиня
В закладках куча рецептов, именно пляцки, но никак не решаюсь. Они такие красивые есть в разрезе
В мене теж у планах принаймні слойка Зелене яблуко, Пані Валевська і ще кілька найпростіших)
1
Столічна штучка• 30 ноября в 16:20
Ответ дляЦикавенная
Дайте будь ласка рецепт смачної хатки .
Так там же наче стандартний рецепт...
250 масла або маргарину, 250 сметани, 550 муки, ч.л розпушувача, 50 гр цукру, ч.л солі, ваніль. Муку змішати з цукром, ваніллю, сіллю та розпушувачем, натерти туди заморожене масло, розтерти ложкою чи шпателем до крихти, додати сметану, вимішати, швидко замісити тісто, поставити на годину в холодильник.
Вишню без кісточок (десь 1.5 кг) відцідити, або проварити з цукром, або змішати з цукром і крохмалем, ще раз відцідити.
Холодне тісто поділити на декілька частин, розкатати, нарізати полосками, викласти вишню, загорнути, покласти на протвень швом вниз, запекти до рум´яності.
Крем, який хочете - хоч класичний сметанний з цукровою пудрою, хоч вершки з згущонкою, хоч вершки з маскарпоне, хоч заварний.
Я люблю сметанний з пудрою та апельсиновою цедрою.
Скласти трубочки, перемазати кремом, притрусити зверху шоколадом, дати стабілізуватись в холодильнику годин 8.
От пару тижнів тому робила, смачний, хоч і кривий)
250 масла або маргарину, 250 сметани, 550 муки, ч.л розпушувача, 50 гр цукру, ч.л солі, ваніль. Муку змішати з цукром, ваніллю, сіллю та розпушувачем, натерти туди заморожене масло, розтерти ложкою чи шпателем до крихти, додати сметану, вимішати, швидко замісити тісто, поставити на годину в холодильник.
Вишню без кісточок (десь 1.5 кг) відцідити, або проварити з цукром, або змішати з цукром і крохмалем, ще раз відцідити.
Холодне тісто поділити на декілька частин, розкатати, нарізати полосками, викласти вишню, загорнути, покласти на протвень швом вниз, запекти до рум´яності.
Крем, який хочете - хоч класичний сметанний з цукровою пудрою, хоч вершки з згущонкою, хоч вершки з маскарпоне, хоч заварний.
Я люблю сметанний з пудрою та апельсиновою цедрою.
Скласти трубочки, перемазати кремом, притрусити зверху шоколадом, дати стабілізуватись в холодильнику годин 8.
От пару тижнів тому робила, смачний, хоч і кривий)
4
Пульт от линолеума• 30 ноября в 16:20
У мене терпіння не вистачає на торти із коржами. Тому роблю чіз-кейк Нью-Йорк.
1
Столічна штучка• 30 ноября в 16:26
Ответ дляОдні думки
Та зима ж на вулиці. Точно на балконі буде нижча температура, ніж + 10.
Чи у Вас балкон з підігрівом?
Чи у Вас балкон з підігрівом?
У мене за балконом +12+14, на балконі в сонячні дні вище +20, в похмурі - як на дворі.
Теж би торт там не зберігала.
Недавно тема була, що холодець на балконі зберігають, не уявляю, як він там не тане та не кисне.
Теж би торт там не зберігала.
Недавно тема була, що холодець на балконі зберігають, не уявляю, як він там не тане та не кисне.
4
1
Одні думки• 30 ноября в 16:30
Ответ дляСтолічна штучка
У мене за балконом +12+14, на балконі в сонячні дні вище +20, в похмурі - як на дворі.
Теж би торт там не зберігала.
Недавно тема була, що холодець на балконі зберігають, не уявляю, як він там не тане та не кисне.
Теж би торт там не зберігала.
Недавно тема була, що холодець на балконі зберігають, не уявляю, як він там не тане та не кисне.
А Ви де живете?
У нас на балконі на 1-3 градуси вище, ніж на вулиці.
Балкон знаходиться в великій кімнаті, то на кожен Новий рік я туди ставлю страви і звідти приношу, щоб на кухню не бігати. Завжди холодно.
У нас на балконі на 1-3 градуси вище, ніж на вулиці.
Балкон знаходиться в великій кімнаті, то на кожен Новий рік я туди ставлю страви і звідти приношу, щоб на кухню не бігати. Завжди холодно.
3
1
Столічна штучка• 30 ноября в 16:34
Ответ дляОдні думки
А Ви де живете?
У нас на балконі на 1-3 градуси вище, ніж на вулиці.
Балкон знаходиться в великій кімнаті, то на кожен Новий рік я туди ставлю страви і звідти приношу, щоб на кухню не бігати. Завжди холодно.
У нас на балконі на 1-3 градуси вище, ніж на вулиці.
Балкон знаходиться в великій кімнаті, то на кожен Новий рік я туди ставлю страви і звідти приношу, щоб на кухню не бігати. Завжди холодно.
На півдні України.
В новорічну ніч можу винести на балкон те, що в холодильник не влізло, але тільки вночі і на декілька годин, не більше.
Зберігати там замість холодильника точно нічого не варто.
В новорічну ніч можу винести на балкон те, що в холодильник не влізло, але тільки вночі і на декілька годин, не більше.
Зберігати там замість холодильника точно нічого не варто.
Одні думки• 30 ноября в 16:32
Ответ дляСтолічна штучка
На півдні України.
В новорічну ніч можу винести на балкон те, що в холодильник не влізло, але тільки вночі і на декілька годин, не більше.
Зберігати там замість холодильника точно нічого не варто.
В новорічну ніч можу винести на балкон те, що в холодильник не влізло, але тільки вночі і на декілька годин, не більше.
Зберігати там замість холодильника точно нічого не варто.
Аааа, ну тоді так.
В Києві завжди холодно на Новий рік. Навіть коли тепліше, все одно достатня температура на балконі для зберігання їжі.
В Києві завжди холодно на Новий рік. Навіть коли тепліше, все одно достатня температура на балконі для зберігання їжі.
3
1
Засомневаю• 30 ноября в 16:46
Ответ дляВсіх підсаджую
Вы считаете что наполеон сложнее чем изба?
Как по мне то Наполеон даже ребенок сможет сделать
Как по мне то Наполеон даже ребенок сможет сделать
Для мене так, не виходить)
Тому не псую продукти
Тому не псую продукти
Даю справку• 30 ноября в 17:16
Ответ дляБаррикадница
Удалено администрацией...
Удалено администрацией...
Кили и Манджаро• 30 ноября в 18:08
Дівчата, що ж ви робите, сиджу, слиною давлюся, а солодкого не можна. Але пекти буду все одно. Думаю, на різдво буде штолен і солодка ковбаска, а на Новий рік щось з шоколадним бісквітом, вершковим кремом і фруктами
1
Цикавенная• 30 ноября в 18:09
Ответ дляСтолічна штучка
Так там же наче стандартний рецепт...
250 масла або маргарину, 250 сметани, 550 муки, ч.л розпушувача, 50 гр цукру, ч.л солі, ваніль. Муку змішати з цукром, ваніллю, сіллю та розпушувачем, натерти туди заморожене масло, розтерти ложкою чи шпателем до крихти, додати сметану, вимішати, швидко замісити тісто, поставити на годину в холодильник.
Вишню без кісточок (десь 1.5 кг) відцідити, або проварити з цукром, або змішати з цукром і крохмалем, ще раз відцідити.
Холодне тісто поділити на декілька частин, розкатати, нарізати полосками, викласти вишню, загорнути, покласти на протвень швом вниз, запекти до рум´яності.
Крем, який хочете - хоч класичний сметанний з цукровою пудрою, хоч вершки з згущонкою, хоч вершки з маскарпоне, хоч заварний.
Я люблю сметанний з пудрою та апельсиновою цедрою.
Скласти трубочки, перемазати кремом, притрусити зверху шоколадом, дати стабілізуватись в холодильнику годин 8.
От пару тижнів тому робила, смачний, хоч і кривий)
250 масла або маргарину, 250 сметани, 550 муки, ч.л розпушувача, 50 гр цукру, ч.л солі, ваніль. Муку змішати з цукром, ваніллю, сіллю та розпушувачем, натерти туди заморожене масло, розтерти ложкою чи шпателем до крихти, додати сметану, вимішати, швидко замісити тісто, поставити на годину в холодильник.
Вишню без кісточок (десь 1.5 кг) відцідити, або проварити з цукром, або змішати з цукром і крохмалем, ще раз відцідити.
Холодне тісто поділити на декілька частин, розкатати, нарізати полосками, викласти вишню, загорнути, покласти на протвень швом вниз, запекти до рум´яності.
Крем, який хочете - хоч класичний сметанний з цукровою пудрою, хоч вершки з згущонкою, хоч вершки з маскарпоне, хоч заварний.
Я люблю сметанний з пудрою та апельсиновою цедрою.
Скласти трубочки, перемазати кремом, притрусити зверху шоколадом, дати стабілізуватись в холодильнику годин 8.
От пару тижнів тому робила, смачний, хоч і кривий)
Дякую дуже! Торт виглядає апетитно
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу