sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Десерты
anonim_194
Пирожкиня• 30 ноября в 15:14

Кто печёт торты на НГ, какой у вас будет в этом году?

Я всегда пеку медовик, мои просят, но задумалась может два маленьких разных сделать.
показать весь текст
heart 3 woman_facepalming 1
81 0
Все фото темыКомментарии автораМои благодарочкиМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
noavatar
Чаюри• 30 ноября в 16:11
61
Ответ длябювет_в_обед
а как вы это подаете? Или каким оно в итоге выходит? Как мусс?
Виходить як звичайний шоколадний бісквіт, ріжу на три коржі і крем, між коржами ще додаю чорнослив чи вишню, і крему побільше сметанного.
like 2
anonim_154
бювет_в_обед• 30 ноября в 16:14
62
Ответ дляЧаюри
Виходить як звичайний шоколадний бісквіт, ріжу на три коржі і крем, між коржами ще додаю чорнослив чи вишню, і крему побільше сметанного.
Так шоколад это бисквит шоколадный?! Тю, поняла.
noavatar
Чаюри• 30 ноября в 16:14
63
Ответ длябювет_в_обед
Так шоколад это бисквит шоколадный?! Тю, поняла.
Так) Так називається торт ’шоколад на окропі’.
heart 1
anonim_86
Царевна в уггах• 30 ноября в 16:15
64
Ветку хочу и корзиночки. + Халву сделать
heart 1
anonim_44
Бабульція• 30 ноября в 16:15
65
А я пеку Санчо Панса
Там сметанный крем и шоколадная глазурь сверху
Очень вкусно
Любимый торт моего ребёнка
heart 1
anonim_11
Сяду на шию, дорого!• 30 ноября в 16:15
66
хочу наполеон, уже год не делала, это если повезет со светом. А если света будет совсем мало то тирамису
heart 1
anonim_81
Булку Дай• 30 ноября в 16:16
67
Я печу штолен, горішки зі згущенкою, горіхову ґату, роблю шоколадну ковбаску - це все іде рідним на подарунки також. Ще роблю обов´язково сметанкове желе бите скло кубиками у силіконовій формі ялинки. А ще ж купа цукерок дарується, то торт вже наче й зайвий мені
heart 2
anonim_81
Булку Дай• 30 ноября в 16:19
68
Ответ дляПирожкиня
В закладках куча рецептов, именно пляцки, но никак не решаюсь. Они такие красивые есть в разрезе
В мене теж у планах принаймні слойка Зелене яблуко, Пані Валевська і ще кілька найпростіших)
heart 1
anonim_113
Столічна штучка• 30 ноября в 16:20
69
Ответ дляЦикавенная
Дайте будь ласка рецепт смачної хатки .
Так там же наче стандартний рецепт...
250 масла або маргарину, 250 сметани, 550 муки, ч.л розпушувача, 50 гр цукру, ч.л солі, ваніль. Муку змішати з цукром, ваніллю, сіллю та розпушувачем, натерти туди заморожене масло, розтерти ложкою чи шпателем до крихти, додати сметану, вимішати, швидко замісити тісто, поставити на годину в холодильник.
Вишню без кісточок (десь 1.5 кг) відцідити, або проварити з цукром, або змішати з цукром і крохмалем, ще раз відцідити.
Холодне тісто поділити на декілька частин, розкатати, нарізати полосками, викласти вишню, загорнути, покласти на протвень швом вниз, запекти до рум´яності.
Крем, який хочете - хоч класичний сметанний з цукровою пудрою, хоч вершки з згущонкою, хоч вершки з маскарпоне, хоч заварний.
Я люблю сметанний з пудрою та апельсиновою цедрою.
Скласти трубочки, перемазати кремом, притрусити зверху шоколадом, дати стабілізуватись в холодильнику годин 8.
От пару тижнів тому робила, смачний, хоч і кривий)
attached-photo
heart 4
anonim_209
Пульт от линолеума• 30 ноября в 16:20
70
У мене терпіння не вистачає на торти із коржами. Тому роблю чіз-кейк Нью-Йорк.
heart 1
anonim_113
Столічна штучка• 30 ноября в 16:26
71
Ответ дляОдні думки
Та зима ж на вулиці. Точно на балконі буде нижча температура, ніж + 10.
Чи у Вас балкон з підігрівом?
У мене за балконом +12+14, на балконі в сонячні дні вище +20, в похмурі - як на дворі.
Теж би торт там не зберігала.
Недавно тема була, що холодець на балконі зберігають, не уявляю, як він там не тане та не кисне.
like 4 heart 1
anonim_25
Пишу, не читаю• 30 ноября в 16:26
72
Пьяную вишню сделаю.
heart 1
anonim_41
Одні думки• 30 ноября в 16:30
73
Ответ дляСтолічна штучка
У мене за балконом +12+14, на балконі в сонячні дні вище +20, в похмурі - як на дворі.
Теж би торт там не зберігала.
Недавно тема була, що холодець на балконі зберігають, не уявляю, як він там не тане та не кисне.
А Ви де живете?
У нас на балконі на 1-3 градуси вище, ніж на вулиці.
Балкон знаходиться в великій кімнаті, то на кожен Новий рік я туди ставлю страви і звідти приношу, щоб на кухню не бігати. Завжди холодно.
woman_facepalming 3 like 1
anonim_113
Столічна штучка• 30 ноября в 16:34
74
Ответ дляОдні думки
А Ви де живете?
У нас на балконі на 1-3 градуси вище, ніж на вулиці.
Балкон знаходиться в великій кімнаті, то на кожен Новий рік я туди ставлю страви і звідти приношу, щоб на кухню не бігати. Завжди холодно.
На півдні України.
В новорічну ніч можу винести на балкон те, що в холодильник не влізло, але тільки вночі і на декілька годин, не більше.
Зберігати там замість холодильника точно нічого не варто.
anonim_41
Одні думки• 30 ноября в 16:32
75
Ответ дляСтолічна штучка
На півдні України.
В новорічну ніч можу винести на балкон те, що в холодильник не влізло, але тільки вночі і на декілька годин, не більше.
Зберігати там замість холодильника точно нічого не варто.
Аааа, ну тоді так.
В Києві завжди холодно на Новий рік. Навіть коли тепліше, все одно достатня температура на балконі для зберігання їжі.
woman_facepalming 3 like 1
anonim_122
Засомневаю• 30 ноября в 16:46
76
Ответ дляВсіх підсаджую
Вы считаете что наполеон сложнее чем изба?
Как по мне то Наполеон даже ребенок сможет сделать
Для мене так, не виходить)
Тому не псую продукти
anonim_66
Даю справку• 30 ноября в 17:16
77
Ответ дляБаррикадница
Удалено администрацией...
Удалено администрацией...
anonim_205
Кили и Манджаро• 30 ноября в 18:08
78
Дівчата, що ж ви робите, сиджу, слиною давлюся, а солодкого не можна. Але пекти буду все одно. Думаю, на різдво буде штолен і солодка ковбаска, а на Новий рік щось з шоколадним бісквітом, вершковим кремом і фруктами
heart 1
anonim_184
Цикавенная• 30 ноября в 18:09
79
Ответ дляСтолічна штучка
Так там же наче стандартний рецепт...
250 масла або маргарину, 250 сметани, 550 муки, ч.л розпушувача, 50 гр цукру, ч.л солі, ваніль. Муку змішати з цукром, ваніллю, сіллю та розпушувачем, натерти туди заморожене масло, розтерти ложкою чи шпателем до крихти, додати сметану, вимішати, швидко замісити тісто, поставити на годину в холодильник.
Вишню без кісточок (десь 1.5 кг) відцідити, або проварити з цукром, або змішати з цукром і крохмалем, ще раз відцідити.
Холодне тісто поділити на декілька частин, розкатати, нарізати полосками, викласти вишню, загорнути, покласти на протвень швом вниз, запекти до рум´яності.
Крем, який хочете - хоч класичний сметанний з цукровою пудрою, хоч вершки з згущонкою, хоч вершки з маскарпоне, хоч заварний.
Я люблю сметанний з пудрою та апельсиновою цедрою.
Скласти трубочки, перемазати кремом, притрусити зверху шоколадом, дати стабілізуватись в холодильнику годин 8.
От пару тижнів тому робила, смачний, хоч і кривий)
Дякую дуже! Торт виглядає апетитно
heart 1
anonim_29
ОхиИВздохи• 30 ноября в 18:20
80
Думаю сделать Птичье молоко или тирамису
heart 1
noavatar
ЛЮБА• 30 ноября в 19:17
81
Будет клубничный тирамису (летом заморозила измельченную клубнику )
  • 1
  • 2
  • 3
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff