ХаДиДиШь• 08 декабря в 09:44
Чим можна загуснути суп-пюре, якщо він вийшов занадто рідким?
Намакушка• 08 декабря в 09:48
Естественно.
Овощами, бобовыми, мукой, крахмалом, сыром, сметаной, хлебом, сухарями, ореховой пастой…
Овощами, бобовыми, мукой, крахмалом, сыром, сметаной, хлебом, сухарями, ореховой пастой…
4
Привіт з ботойбіччя• 08 декабря в 09:50
Я просто ставила на вогонь, щоб трошки википів))) на смакові якості ніяк не впливає, просто зайва волога випариться
Редисочка• 08 декабря в 12:07
Ответ дляГитта Ягг
Классически - отварной картофелиной разбитой блендером в супе.
Так де її взяти, якщо вже суп готовий перебитий) Не підеш же заново варити. В таких випадках або загущують манкою, або сьорбають так.
Вишня на торті• 08 декабря в 13:48
Рисовой мукой, рис можно хоть сырой есть, поэтому всыпать пол ложки, перемешать нагреть и готово.
Редисочка• 08 декабря в 14:36
Ответ дляГитта Ягг
Та ну, манка даст неоднородную консистенцию. Лучше тогда сербать так.
Но вообще, лучше отварить отдельно.
Но вообще, лучше отварить отдельно.
Чому неоднорідну? Кидається всього одна столова ложка на каструлю, помішуючи, вона звариться за кілька хв, тоді ви перебиваєте блендером знову. Консистенція стає густішою, а смаку манка не дає ніякого і її точно не видно і не чутно.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
