Люблю Украину• 21 сентября 2014
Домашній йогурт,підкажіть по приготуванню
Роблю йогурт з домашнього хорошого молока,чомусь останім часом виходить такий слизький,"сопливий" і такий нудний,діти аж не хочуть його,а раніше пили з задоволенням був хороший,що не так може бути,закваски сакко.
Не обижаюсь• 21 сентября 2014
А попробуйте сопливий хорошо розколотити. А закваску як часто змінюєте?
Головная• 21 сентября 2014
А ник-то какой)),
Я домашний йогурт блендером взбиваю сразу после приготовления. Становится однородным и малоотличимым от домашнего.
Я домашний йогурт блендером взбиваю сразу после приготовления. Становится однородным и малоотличимым от домашнего.
Кина_не_будет• 21 сентября 2014
Сыпьте закваску в молоко чуть погорячее, обычно сопливое получается когда молоко сильно остывает
автор
Люблю Украину
• 21 сентября 2014
Коли збила частину блендером вийшло як молоко:(спробую завта ще раз може дійсно захолодне зробила молоко,так дітвора чекала йогурт а мама тут напартачила:)
Лунтик-паунтик• 21 сентября 2014
А ви робите із свого домашнього чи купляєте у людей домашнє? Причина може бути в молоці, коли коровка має чи отелитись чи щось таке
автор
Люблю Украину
• 21 сентября 2014
Купую в знайомих,но беру в них років два,добре молоко,ну мабуть дійсно молоко не так заквасила,ледве тепле було
Лунтик-паунтик• 21 сентября 2014
Ответ дляЛюблю Украину
А яка причина якщо виходить як творог?
Надто висока температура або перетримали по часу
Лунтик-паунтик• 21 сентября 2014
Ответ дляЛюблю Украину
Купую в знайомих,но беру в них років два,добре молоко,ну мабуть дійсно молоко не так заквасила,ледве тепле було
Те, що у знайомих, не означає що вони корову не будуть зводити, щоб вона завагітніла. Люди щороку це роблять. Запитайте в них. Молоко абсолютно нормальне, але може поводити себе дещо інакше в йогурті
Фрекен бок• 21 сентября 2014
Ответ дляУма Палата
надо мужу сделать м...т, но не глотать!
а в стакан все сцедить
а в стакан все сцедить
ник вам в руку, мозги совсем набекрень(((
а яку Ви закваску використовуєте? і в чому готуєте? япросто готую йогурти в йогуртниці, закваски використовую завжди гуд фуд і ніколи не маю проблем ні з споливістю, ні з створожуванням. Часто про це читаю на форумі, бо насправді важко вгадати з температурою молока, в яку треба сипати закваску. а йогуртниця сама гріє до потрібної температури молочко. До того ж зараз багато заквасок продають на форумах невідомої якості. вони хоч і дешевше, яле якічть сумнівна ( звідки вони, де їх фасують, де і як виробляють). Тому мені краще купити якісну закваску в аптеці, ніж невідомо що подешевше. До речі гудфудфвську закваску можна заквашувати на 3 л молока.
автор
Люблю Украину
• 22 сентября 2014
Я тут беру закваски но брала раніше,дуже подобались і сирки діткам робила були супер https://www.kidstaff.com.ua/tema-1435655.html
Ответ дляЛюблю Украину
Я тут беру закваски но брала раніше,дуже подобались і сирки діткам робила були супер https://www.kidstaff.com.ua/tema-1435655.html
я башато чула про ці закваски й чиала на форумі,але ніколи не купляла їх. Жодних документів на них, сертифікатів якості й тому подібне. Де їх виробляютб і фасуюьб совсім невідомо. Підкупає лише ціна. Хоча я би сказала, що насторожує занадто низька ціна. я вже писала вище, що краще брати продукт дороще, аде який має всі документи якості і відповідності.Ще ніколи закваски гудфуд мене не підводили, завжди однорідна консистенція й чудовий смак. До того ж 1 закваска може завкасити 3 л молока, а потім ще й перезаквасити можна. Це реальна економія грошей при стабільно високій якості продукта
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу