14 апреля в 18:20

Поясніть різницю кефіра та йогурта без наповнювачів. Для ПП.

Беру на ніч собі питний йогурт грецький чи карпатський, і активію. Інколи засиджуюсь то ним перебиваю голод, до того ж маю проблеми з кишківником - метеоризм, інколи болить шлунок.
Перевіряю склад - там лише бактерії та закваска з молоком.
А сьогодні почула від знайомої що для цих цілей кразе кефір, бо йогур піднімає цукри, які я собі намагаюся знизити (ІР)
Хто в курсі, чи є принципова різниця між цими продуктами за умови що вони без ягід, цукрів, тощо.
Элька-Карамелька 14 апреля в 18:24
1
Різниці не знаю, але молочні продукти які мають жирність меньше 50%, дають інсуліновий стрибок. Як би це дивно не звучалу, на ту ж саму кількість калорій, краще з´їсти шматочок твердого сиру з чаєм. Виключіть молочку на ніч.
2
Marmu 14 апреля в 18:27
2
Автор, я вам взагалі рекомендую виключити всю молочку на місяць, раз маєте проблеми з кишківником. я як виключила, стала краще себе почувати. побачите по ходу, бо у багатьох непереносимість лактози
3
автор Ноу коммент 14 апреля в 18:30
3
Ответ дляЭлька-Карамелька
Різниці не знаю, але молочні продукти які мають жирність меньше 50%, дають інсуліновий стрибок. Як би це дивно не звучалу, на ту ж саму кількість калорій, краще з´їсти шматочок твердого сиру з чаєм. Виключіть молочку на ніч.
Так твердий сир це також молочка
3
Элька-Карамелька 14 апреля в 18:31
4
Ответ дляНоу коммент
Так твердий сир це також молочка
Я ж написала, молочка з жирністю менше 50%. Жирний твердий сир не піднімає інсулін.
1
автор Ноу коммент 14 апреля в 18:31
5
Ответ дляMarmu
Автор, я вам взагалі рекомендую виключити всю молочку на місяць, раз маєте проблеми з кишківником. я як виключила, стала краще себе почувати. побачите по ходу, бо у багатьох непереносимість лактози
Я вже пробувала, переходила на рослинне навіть для кави - жодних змін.

От як хліб прибрала і випічку дріжджову - тоді одразу ефект побачила, в перші ж дні. Зараз більше грішу на солодке та фруктозу, бо вони ще є в раціоні.
Элька-Карамелька 14 апреля в 18:32
6
Ответ дляНоу коммент
Я вже пробувала, переходила на рослинне навіть для кави - жодних змін.

От як хліб прибрала і випічку дріжджову - тоді одразу ефект побачила, в перші ж дні. Зараз більше грішу на солодке та фруктозу, бо вони ще є в раціоні.
Можливо у Вас глютенова непереносимість.
автор Ноу коммент 14 апреля в 18:33
7
Ответ дляЭлька-Карамелька
Я ж написала, молочка з жирністю менше 50%. Жирний твердий сир не піднімає інсулін.
Ну чому жирний, я ще можу зрозуміти. А чому саме твердий, а не напвтвердий, як бринза чи адигейський?
Элька-Карамелька 14 апреля в 18:33
8
Ответ дляНоу коммент
Ну чому жирний, я ще можу зрозуміти. А чому саме твердий, а не напвтвердий, як бринза чи адигейський?
Та можна і напівтвердий
автор Ноу коммент 14 апреля в 18:33
9
Ответ дляЭлька-Карамелька
Можливо у Вас глютенова непереносимість.
А вона може бути набутою? Бо в мене лише останні роки з´явилося таке.
Бавовна 14 апреля в 18:37
10
У йогурті свої молочнокислі бактерії, а у кефіра - свої, зовсім інші
Україна наше все 14 апреля в 21:20
11
Доки будете щось їсти на ніч, проблеми з кішківни ом не зникнуть.
А різниця між ними у складі бактерій.
автор Ноу коммент 14 апреля в 21:22
12
Ответ дляУкраїна наше все
Доки будете щось їсти на ніч, проблеми з кішківни ом не зникнуть.
А різниця між ними у складі бактерій.
Хм. А чому?
Налитое яблочко 14 апреля в 22:25
13
Мені від йогурту та кефіру ще більше смокче. Краще зеленого чаю випити
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff

Ще з цiкавого

Популярные вопросы!

ещё

Сейчас читают!