sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Мясо, Птица
anonim_110
Я_канеша_извиняюсь• 29 апреля 2016

Магазинна курка - зовсім страшно, чи дарма лякають?

Купуємо звичайні курки, правда, не Нашу Рябу, а з Гаврилівські курчата, але все рівно виходить з тієї ж категорії.
Періодично читаю страшилки про те, що їх там гормонами та антибіотиками пічкають, щоб вони росли швидко. Починаю вже нервуватися, бо останні кілька років маю деякі гормональні проблеми, але поки що не впевнена, що це взаємопов´язано.
Ускладнює ситуацію те, що заробіток відносно скромний. Не голодуємо і не ужимаємося, але ціна має значення.
Хочеться почути вашу думку.
Результат:
вже голосів: 101
30 (29.7%) Якщо без фанатизму, а інколи та трошки, то можна
25 (24.75%) Краще не їсти, але якщо вимушена ситуація і грошей небагато, то куди діватися
16 (15.84%) Можна їсти скільки завгодно, нічого страшного
14 (13.86%) Мені все рівно, або не знаю, або інший варіант
12 (11.88%) За будь-якої фінансової ситуації краще їсти що завгодно інше, але тільки не магазинні курки
4 (3.96%) Залежить від виробника, одні краще не їсти, а інші хороші (напишіть в темі, які саме хороші)
28 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_86
Коко На Страже• 29 апреля 2016
1
как покупала магазинные так и буду покупать.увы,альтернативы нет.
anonim_180
АБВГДэшница• 29 апреля 2016
2
Куриное филе 6 грн. Мягкая часть свинины 65-70. на чем вы экономите?
noavatar
Voblochka-26• 29 апреля 2016
3
Хуже магазинной курицы только магазинная свинина
anonim_180
АБВГДэшница• 29 апреля 2016
4
я за разнообразие и свинина и говядина и курица и индейка и рыба
anonim_40
Сумка с непогодой• 29 апреля 2016
5
Ответ дляАБВГДэшница
Куриное филе 6 грн. Мягкая часть свинины 65-70. на чем вы экономите?
на окорочках по 27 грн.тема про все части курицы.
anonim_110
автор Я_канеша_извиняюсь • 29 апреля 2016
6
Ответ дляАБВГДэшница
Куриное филе 6 грн. Мягкая часть свинины 65-70. на чем вы экономите?
Стегенця по 45 грн, крильця по 36 грн, та й решту в суп. В основному ми беремо тушками зразу, по 41 грн за кг. Філе саме по собі не купуємо, тільки з тушок маємо.
anonim_46
Задолбулька• 29 апреля 2016
7
Автор, включите интеллект, для них выращивание кур-это бизнесс, а значит надо РЕГУЛЯРНО платить налоги, зарплату, аренду, другие платежи, а теперь прикиньте что партия кур заболела и здохла и еще другую партию заразила, кто то будет так рисковать? Проще превентивно кормить таблетками и вовремя и без сбоев отгружать товар.
anonim_134
60 метров сметаны• 29 апреля 2016
8
страшно, але не смертельно, куди дінешся. Молоко таке саме гормональне, мало хто знає.
anonim_110
автор Я_канеша_извиняюсь • 29 апреля 2016
9
Ответ дляАБВГДэшница
я за разнообразие и свинина и говядина и курица и индейка и рыба
З цим не сперечаюсь, намагаюсь щоб було різне. Рибу різну часто їмо, по 2-3 рази в тиждень точно. Свинину, телятину купуємо, просто рідше. Індичку не купуємо, не подобається, або ж я її толком не вмію готувати.
Але в основі все рівно курка. Зараз думаю, наскільки це все ж таки правильно.
anonim_208
Катастрофа• 29 апреля 2016
10
панусю моя дорога, а хто Вам сказав що базарні кури ліпші? люди, що подивилися тих програм по телебаченню так само пхають своїх курей гидотою різною. я не вірю яні базарних господарям, ані магазинним. памятаєте як в нашому дитинстві пах розсіл з курки, тепер зваріть його з базарної курки. я особисто різниці не бачу з магазинною.
anonim_190
Дедуськина бабуська• 29 апреля 2016
11
А что тогда есть? Или Вы думаете нельзя на рынке попасть на сальмонелезное мяско?
anonim_190
Дедуськина бабуська• 29 апреля 2016
12
Ответ дляЗвездолётчица
панусю моя дорога, а хто Вам сказав що базарні кури ліпші? люди, що подивилися тих програм по телебаченню так само пхають своїх курей гидотою різною. я не вірю яні базарних господарям, ані магазинним. памятаєте як в нашому дитинстві пах розсіл з курки, тепер зваріть його з базарної курки. я особисто різниці не бачу з магазинною.
+++
anonim_180
Сегодня на диете• 29 апреля 2016
13
Гавриловские не нравятся,мне воняет лекарствами,беру рябу в фирменных киосках.
Как ни странно не воняет,но цена у нас дороже,сегодня крылья 45 грн.кг,филе 64 грн,тушка 44 грн.кг.Дорого блин,а что делать?(
На днях купила в большом супермаркете,по 34 голени и 45 бедро-есть не возможно,воняет,жуть.
anonim_11
Отжигающая• 29 апреля 2016
14
я часом (може 1 раз на місяць)купувала цілу курку в ’Нашій рябі’ і ніби нормальні були. Одного разу взяла в маркеті (не ’Ряба’)- такими лікарствами чути було, що навіть собака не їв.
Минулого року завели собі бройлерів, кормили тільки натур.продуктами - кури за 4 місяці виросли по 4,200-4,500кг. 15 штук мені зайняли цілу морозильнц камеру. Але я не про це. Смак зовсім інший!!! Я зараз покупну курку за метр відрізню!
anonim_201
Кукарачка• 29 апреля 2016
15
Ответ дляОтжигающая
я часом (може 1 раз на місяць)купувала цілу курку в ’Нашій рябі’ і ніби нормальні були. Одного разу взяла в маркеті (не ’Ряба’)- такими лікарствами чути було, що навіть собака не їв.
Минулого року завели собі бройлерів, кормили тільки натур.продуктами - кури за 4 місяці виросли по 4,200-4,500кг. 15 штук мені зайняли цілу морозильнц камеру. Але я не про це. Смак зовсім інший!!! Я зараз покупну курку за метр відрізню!
и лекарства вообще не кололи и не подсыпали в корм? и все живые?
anonim_5
Ноу коммент• 29 апреля 2016
16
Ответ дляVoblochka-26
Хуже магазинной курицы только магазинная свинина
Умиляет такая наивность... Вы продаете мясо на рынке?
anonim_110
автор Я_канеша_извиняюсь • 29 апреля 2016
17
Ответ дляОтжигающая
я часом (може 1 раз на місяць)купувала цілу курку в ’Нашій рябі’ і ніби нормальні були. Одного разу взяла в маркеті (не ’Ряба’)- такими лікарствами чути було, що навіть собака не їв.
Минулого року завели собі бройлерів, кормили тільки натур.продуктами - кури за 4 місяці виросли по 4,200-4,500кг. 15 штук мені зайняли цілу морозильнц камеру. Але я не про це. Смак зовсім інший!!! Я зараз покупну курку за метр відрізню!
Рішення явно ідеальне (свої домашні кури), але боюся, завести курей я не потягну. )))
Ви молодці.
anonim_169
Бутылка Кифира• 29 апреля 2016
18
В нас в селі вирощують кури одні для себе ,а інші на продаж,і по-різному їх годують,тому якщо люди думають,що купили хазяйську курку ,бо в людей,то це не так
Так само і свині
anonim_11
Отжигающая• 29 апреля 2016
19
Ответ дляКукарачка
и лекарства вообще не кололи и не подсыпали в корм? и все живые?
абсолютно нічого! Купували їх у віці 3 тижнів і годували тільки кукурудзою, зерном, кропивою і відходами з кухні. Вижили 15 з 15.
anonim_11
Отжигающая• 29 апреля 2016
20
Ответ дляЯ_канеша_извиняюсь
Рішення явно ідеальне (свої домашні кури), але боюся, завести курей я не потягну. )))
Ви молодці.
ми в цьому році вже взяли 30, але таких уже по 1 кг-1,2кг. Щоб 2 місяці покормити і на забій.
Вони зовсім не прихотливі.
anonim_19
Курс капусты• 29 апреля 2016
21
У меня много знакомых работают на Рябе. Сами не едят (даже собакам-котам не дают) и другим категорически не рекомендуют. Наведу один только факт: если курицу не успевают зарезать в сроке до 40 дней, то она сама лопает, ее буквально разрывает на части от всей той гадости, которой ее напичкали.
anonim_210
Люблю порядок• 29 апреля 2016
22
Выращиваем кур и индюков для себя. Наши дети здоровы, но ростом ниже сверстников сын 12, дочь 8 лет. Врач сказала, что те, кто ест напичканное гормонами мясо быстрее растут и половое созревание происходит. Сказала, что наши вырастут, когда природой это заложено. Может это и так.
anonim_154
Медсестричка• 29 апреля 2016
23
Ответ дляАБВГДэшница
Куриное филе 6 грн. Мягкая часть свинины 65-70. на чем вы экономите?
а Вы думаете свинина качественнее?
тоже выращена на химии . сейчас только для себя выращивают натурпродукт.
anonim_84
мистерЛяпсус• 29 апреля 2016
24
Ответ дляЛюблю порядок
Выращиваем кур и индюков для себя. Наши дети здоровы, но ростом ниже сверстников сын 12, дочь 8 лет. Врач сказала, что те, кто ест напичканное гормонами мясо быстрее растут и половое созревание происходит. Сказала, что наши вырастут, когда природой это заложено. Может это и так.
Жесть! Это же надо до такого додуматься
anonim_148
Нежная Лапка• 29 апреля 2016
25
Ответ дляОтжигающая
я часом (може 1 раз на місяць)купувала цілу курку в ’Нашій рябі’ і ніби нормальні були. Одного разу взяла в маркеті (не ’Ряба’)- такими лікарствами чути було, що навіть собака не їв.
Минулого року завели собі бройлерів, кормили тільки натур.продуктами - кури за 4 місяці виросли по 4,200-4,500кг. 15 штук мені зайняли цілу морозильнц камеру. Але я не про це. Смак зовсім інший!!! Я зараз покупну курку за метр відрізню!
А по чем вы бройлеров брали?
anonim_11
Отжигающая• 29 апреля 2016
26
Ответ дляНежная Лапка
А по чем вы бройлеров брали?
в цьому році по 55 грн, але вже великі, більше 1 кг кожен
anonim_36
НуПогоди!• 29 апреля 2016
27
Ответ дляКукарачка
и лекарства вообще не кололи и не подсыпали в корм? и все живые?
бройлеры падучие,подохнут сразу без пропивки от глистов и инфекции.
anonim_36
НуПогоди!• 29 апреля 2016
28
Ответ длямистерЛяпсус
Жесть! Это же надо до такого додуматься
Все правильно.Курей и пороосят поят гормональными препаратами,попадая в пищу человека при частом употреблении,гормоны дают такой же эффект,на эту тему я еще в 2005 году читала интересную статью про американцев и от чего они страдали ожирением.так осеовная причина-именно употребление гормональных продуктов.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff