25 июня 2022

Де зробити можна лазерну епіляцію в Києві?

Косметологія постійно розвивається, і все більше з'являється в Україні салонів та клінік з апаратного видалення небажаного волосся. Але якщо потрібно зробити у місті Київ лазерну епіляцію, тоді вам варто відвідати мережу центрів ЕпіЛазер. Вони одні з найкращих у столиці, а їхні послуги відрізняються найвищою якістю обслуговування та найсучаснішим обладнанням ELOS та 3D.

Особливості

EpiLaser пропонує нову лазерну епіляцію. Це високоефективні гібридні технології ЕЛОС та 3Д.

Перша – це поєднання електричного розряду та світлового імпульсу, які руйнують волосяні цибулини. Об'єднання двох енергій забезпечує підвищення їх властивостей та точність.

3D - об'єднала у собі переваги трьох видів апаратів - Діодного, Александритового та Неодимового. Це дозволило з'єднати в одному лазерному промені 3 довжини хвилі 808, 755 і 1064 нм для більш точного і безпечного видалення волосся.

За безболісність процедур відповідає сапфірова насадка, що автоматично охолоджується, та гарантує повне усунення дискомфорту.

Де можна зробити лазерну епіляцію в Києві

Переваги

Гібридна епіляція має такі переваги:

  1. Універсальність. Підходить не тільки для темного, але і для світлого волосся.
  2. Безболісність. Завдяки точному проникненню лазера та вбудованій системі охолодження сапфірового наконечника, сеанс проходить без болю.
  3. Безпека. Високоінтелектуальне обладнання не зачіпає навколишні тканини, що гарантує відсутність мікротравм та опіків, навіть у засмаглих людей.
  4. Висока швидкість. Режим In-Motion і велика контактна пляма маніпули дозволяє робити лазерну епіляцію зони ніг, бікіні та пахв всього за 1 годину.
  5. Мінімум обмежень. Точність апаратури дозволяє зменшити кількість обмеження щодо проведення.

Це все дозволяють проводити епіляцію незалежно від статі людини та пори року.

Недоліки

Об'єктивних мінусів ці технології не мають. Але для того, щоб отримати гладку шкіру, необхідно пройти курс процедур. Зазвичай для області обличчя потрібно більше раз сходити в салон, а для пахв і ніг менше.

Ціна гібридної лазерки вища, ніж у звичайної, але з огляду на переваги, висновок напрошується сам. Також, вибираючи для лазерної епіляції в Києві мережу EpiLaser, можна розраховувати на приємні знижки та бонуси.

Протипоказання

При універсальності методу та всіх плюсах, не кожному дозволена епіляція. Важливо ознайомитись із переліком обмежень:

  • алергія на ультрафіолетовий, фотодерматит;
  • декомпенсований цукровий діабет;
  • проблеми із серцем та кров'ю;
  • герпес у активній фазі;
  • гормональні порушення;
  • шкіряні ушкодження;
  • порфірія;
  • онкологія.

Епіляцію можна робити у місячні дні з тампоном. У такий час можуть з'являтися болючі відчуття, але в деяких навпаки, тому що все індивідуально. Великі темні родимки та татуювання зафарбовуються білим олівцем або обходять.

Як проходить лазерна епіляція у Києві

Під час першого відвідування клініки обов'язково проводиться консультація. Далі лікар визначає індивідуальні особливості організму та оглядає необхідні зони. Виходячи з них, підбирається потужність апарату, наноситься спеціальний гель, видаються захисні окуляри і починається сеанс. У процесі клієнт відчуває легке поколювання і приємне тепло. Це залежить від індивідуальної чутливості.

 

Для різних зон потрібно від 5 до 12 процедур з інтервалом 3-5 тижнів. Лазер діє тільки на активне волосяне коріння, з якого в даний момент росте волосся. Таких до 30% водночас. На обличчі – до 15%, тому для верхньої губи знадобиться більше походів до косметолога. Але й частіше 3 тижнів не потрібно робити епіляцію, тому що цибулини повинні встигнути активуватись.

Для збереження ефекту після проходження курсу, рекомендуються підтримуючі сеанси 1-2 рази на рік – для усунення окремих волосків, що з'явилися. Вони будуть періодично відростати, тому що організм - система, що самовідновлюється, а клітини здатні регенеруватися.

Рекомендації щодо підготовки

15 днів до та після лазерної епіляції не можна вищипувати волоски пінцетом, воском, шугарингом, електричним епілятором. 5 діб заборонено засмагати на сонці та в солярії, робити хімічні пілінги та скраби. За добу необхідно поголитися зазвичай бритвою або скористатися депіляційним кремом. Не рекомендується в цей час користуватися косметикою на спиртовій основі, відвідувати лазні, сауни та басейни.

Особливості ЕпіЛазер

Мережа студій надає найкращі послуги епіляції лазером у Києві та має ряд переваг:

  • Близьке місцезнаходження. Салони розташовані в різних районах міста, та в пішій доступності до станцій метро.
  • Зручний режим роботи. Записатися на прийом можна у комфортний час, тому що працюють навіть у святкові та вихідні дні.
  • Кваліфіковані працівники. Косметологи мають медичну освіту та багаторічний досвід роботи. Навіть адміністратори компетентні та зможуть не гірше майстра проконсультувати.
  • Гарна репутація. Їхній професіоналізм підтверджують не лише сертифікати, а й безліч відгуків відвідувачів.
  • Сучасна апаратура. Нове лазерне обладнання професійної серії, що забезпечує найкращі результати епіляції.
  • Покращений сервіс. Грамотний та ввічливий персонал у комфортній розслаблюючій обстановці, подарує неймовірні відчуття релаксу, спокою та відпочинку.
  • Самовдосконалення. Працівники постійно підвищують свій рівень знань на тренінгах та семінарах.
  • Універсальна цінова політика. Завжди проводяться акції та даруються знижки, щоби вартість послуг була доступна кожній людині.

Так що тепер ви знаєте, де зробити можна лазерну епіляцію у Києві. В ЕпіЛазер записуються мешканці не лише столиці, а й інших міст України. А це багато про що говорить.

0 0
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Ще з цiкавого

Популярные вопросы!

ещё

Сейчас читают!