Бусурманша• 19 октября 2022
Дівчата, напишіть, з чим смачно готуєте кус-кус
Чесно кажучи, не дуже зайшов кус-кус моїм домашнім (готувала з грибами). З чим ще смачно можна комбінувати, щоб не був таким прісним. Накидайте ваших рецептів, будь ласка
Ukraine my home• 19 октября 2022
Готувала з овочами гриль,єдине що пішло) а так також не хочуть його)
1
Джавеліна• 19 октября 2022
свежие помидоры без шкурки и без жидкости(порезать) + лимонный сок + зелень(много) + ОМ
1
автор
Бусурманша
• 19 октября 2022
Ответ дляНа границе
З овочами підсмаженими дуже смачно
Типу месиканської суміші? Бо в гриби додавала моркву і цибулю, то якось не дуже...
На границе• 19 октября 2022
Ответ дляБусурманша
Типу месиканської суміші? Бо в гриби додавала моркву і цибулю, то якось не дуже...
Якщо з грибами вам не зайшло то може і з овочами теж не зайде. типу суміші але я робила з свіжими кабачок баклажан перець морква цибуля гриби але то в сезон овочів було, зараз суміш купити простіше
1
Корсет_на_шурупах• 19 октября 2022
Я роблю з мексиканською овочевою сумішшю і роблю як плов, тільки замість рису - кус-кус. Ми з дочкою любимо, а чоловік і сини - ні. Ну, але що є, те й їдять. Він виручає, коли нема часу.
1
Майстерня домашнього текстилю• 19 октября 2022
Улюблена каша у моїх, вони її просто так можуть їсти.
Мне понравился рецепт клопотенко
И ещё похожий на днях видела у джейми оливера: перец болгарский, лук зелёный, укроп, зелёный горошек свежий, кус кус, оливки, ещё чили, но я не добавляла. Сверху курица на гриле. Подается с соусом тсадзики. Уже делала, мужу понравилось. А сын, пять лет, вообще обожает кус кус, просто так, вот как раз запарила ему на ужин.
И ещё похожий на днях видела у джейми оливера: перец болгарский, лук зелёный, укроп, зелёный горошек свежий, кус кус, оливки, ещё чили, но я не добавляла. Сверху курица на гриле. Подается с соусом тсадзики. Уже делала, мужу понравилось. А сын, пять лет, вообще обожает кус кус, просто так, вот как раз запарила ему на ужин.
1
Любимка-анонимка• 19 октября 2022
Кус-кус это самая любимая каша. Но варю я ее, а точнее запариваю на бульоне и только.
Например, остаётся горячий бульон - добавляю морковку, лук и то, что люблю и запариваю. Или специально тушу мясо в небольшом количестве воды и там запариваю! А вот чисто с грибами бы мне наверно не зашло.
Например, остаётся горячий бульон - добавляю морковку, лук и то, что люблю и запариваю. Или специально тушу мясо в небольшом количестве воды и там запариваю! А вот чисто с грибами бы мне наверно не зашло.
1
Звездолётчица• 19 октября 2022
мне нравится со свежими летними помидорами, репчатым луком и зеленью, заправить подсолнечным или оливковым маслом.Как обычный салат, но с кускусом
3
Невидимка Майя• 19 октября 2022
С Фетой, помидорки и итальянские травки (типа смеси для брускет)
1
Ксерокопия ночи• 19 октября 2022
кускус запариваю киптком. отдельно жарю филе и заливаю сметаной. в тарелку насыпала кускус и сверху полила филешкой в сметанке.
1
А у нас макарошки• 19 октября 2022
Дрібненько порізати м´яско яке є, цибулю мілко та моркву на терці. Воно підсмажеться і тоді до цієї суміші додаю кус-кус. Якось і з фаршем так робила
А взагалі він, кус-кус, смачний і з вершковим маслом і родзинками
А взагалі він, кус-кус, смачний і з вершковим маслом і родзинками
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу