З 4 год стоїть готове до випікання, а світла так і немає.
Що з ним робить?.
Його теоретично можна обмять і в холодильник поставить, а завтра вранці спекти?
Що з ним робить?.
Його теоретично можна обмять і в холодильник поставить, а завтра вранці спекти?
Бабка-ежика• 29 ноября 2022
Можна і не обминати. Холод обов´язково
Хоча якщо у вас вже 4 години перестоює (а не в цілому 4 години минуло від початку і до зараз), то краще використайте завтра це тісто як закваску і спечіть 2 таких вироби.
Хоча якщо у вас вже 4 години перестоює (а не в цілому 4 години минуло від початку і до зараз), то краще використайте завтра це тісто як закваску і спечіть 2 таких вироби.
Гопница-Советчица• 29 ноября 2022
Обминайте з додаванням дрібки соди, потім в пакет і в холодильник. Не бійтесь, це не самодєлкіни придумали, це є така технологія для погашення кислотності в дріжжовій випічці.
1
Гопница-Советчица• 29 ноября 2022
Його в любому випадку вже потрібно обминати, навіть якщо світло дадуть, інакше воно впаде в процесі випічки.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу