очки_ннадо• 31 января 2023
У кого ДУЖЕ смачний борщ?
Дайте рецепт, будь ласка! У мене теж смачний, але завжди однаковий на смак. Хочеться чогось нового.
показать весь текст
1
Зубожиння• 31 января 2023
Ответ дляНезнакомлюся
всю жизнь варю на сыром, борщ нормального цвета)
Тушкувати швидше, мені швидше і простіше тушкувати моркву, буряки і перець окремо, а потім в загальну каструлю.
1
Лагшмивара• 31 января 2023
Ответ дляВесотехник
я зажариваю буряк с томатной пастой, мясо, лук муж не ест, чеснок тоже. Выходит розово-красный, от буряка сладость. Нам нравится.
А если бросить целую луковицу, а пот достать, тоже не будет есть?
Патриоточка• 31 января 2023
Божечки))) Скільки я тут зареєстрована, скільки й срачів з приводу борщу 😂
Всі знають, що у кожної свій рецепт борщу, а все одно лізуть повчати. От навіщо? Що вам від цього жити краще чи легше?
Всі знають, що у кожної свій рецепт борщу, а все одно лізуть повчати. От навіщо? Що вам від цього жити краще чи легше?
9
Карамбулкул• 31 января 2023
Ответ дляочки_ннадо
Читала, що щі, це коли миєш кастрюлю від борщу, ото зі їхні
Щи - это когда в тарелке заваривают капустный лист.
5
Зубожиння• 31 января 2023
Ответ дляПатриоточка
Божечки))) Скільки я тут зареєстрована, скільки й срачів з приводу борщу 😂
Всі знають, що у кожної свій рецепт борщу, а все одно лізуть повчати. От навіщо? Що вам від цього жити краще чи легше?
Всі знають, що у кожної свій рецепт борщу, а все одно лізуть повчати. От навіщо? Що вам від цього жити краще чи легше?
Та де ж срачі? Просто бесіда. Я багато читала рецептів і способів приготування борщів ще з давніх часів, коли і картоплі не знали. Так і тоді у кожного села був свій рецепт і свої порядки.
2
Лагшмивара• 31 января 2023
Ответ дляЗубожиння
В самому кінці приготування, до засмажки або випареного томатного соку додаю сметану. Моя тітка молока додавала, але то було своє домашнє молоко і варила вона на квасі з буряка.
Мы сметану добавляем уже в тарелку
5
Артура Пирожкова• 31 января 2023
я худела на борще
без картошки и фасоли с телятиной -идеальный похудательный вариант
без картошки и фасоли с телятиной -идеальный похудательный вариант
1
кураГАЛЯ• 31 января 2023
А я додаю копчені груші до борщу.З усіх видів борщу цей ,з грушами, смакує найкраще
1
Ms. Любмая жена• 31 января 2023
Ответ дляочки_ннадо
Дівчата, а яку пасту чи соус добавляєте?
Я 3-4 ложки Руни і 4-5 квашених помідорів натираю в зажарку, коли вже овочі готові.
Патриоточка• 31 января 2023
Ответ дляЗубожиння
Та де ж срачі? Просто бесіда. Я багато читала рецептів і способів приготування борщів ще з давніх часів, коли і картоплі не знали. Так і тоді у кожного села був свій рецепт і свої порядки.
Та почекайте)) Вже почалось паста проти соку. Зараз ще на 6-7 сторінок набіжить 😁
1
Банка с бутылками• 31 января 2023
Додайте ложку соус барбекю, типу хайца - запахне димком і заграє новими відтінками смачку
2
Зубожиння• 31 января 2023
Ответ дляКарамбулкул
Щи - это когда в тарелке заваривают капустный лист.
А, то та юшка, коли на голубці парити капусту, і є щі? Я завжди виливала і навіть не знала,як те зветься, а воно - щі.
4
Закидай меня камнями• 31 января 2023
Ответ дляПоказушница
Я готовлю с ’сырым’, не зажариваю и не тушу, только варю
І я
Патриоточка• 31 января 2023
Ответ длякураГАЛЯ
А я додаю копчені груші до борщу.З усіх видів борщу цей ,з грушами, смакує найкраще
Я також інколи додаю грушки або, якщо їх немає, чорносливу. Тоді на смак виходить борщик як з печі
2
Зубожиння• 31 января 2023
Ответ дляЛагшмивара
Мы сметану добавляем уже в тарелку
І так теж смачно. Мені подобається, коли сметана трохи тушкована з томатом. Готую по різному.
Веснушка• 31 января 2023
Ответ дляЛагшмивара
Мы сметану добавляем уже в тарелку
Я вообще была уверена, что сметана и тем более молоко в кастрюлю = скисший борщ
3
Зубожиння• 31 января 2023
Ответ длякураГАЛЯ
А я додаю копчені груші до борщу.З усіх видів борщу цей ,з грушами, смакує найкраще
До речі, це один зі старовинних рецептів, коли додавали прикопчені груші гнилички. Пісний варіант.
Закидай меня камнями• 31 января 2023
Ответ дляAmazingLady
Кому потрібно? Вам? Із соком то не борщ
Якраз навпаки, чи Ви думаєте в селі 60 років тому лише з пастою варили.
4
Зубожиння• 31 января 2023
Ответ дляПатриоточка
Та почекайте)) Вже почалось паста проти соку. Зараз ще на 6-7 сторінок набіжить 😁
З пастою простіше, з соком смачніше. Це тільки мені так, нічого не нав´язую
Єдине, щі - це хрінь.
Єдине, щі - це хрінь.
2
harchushyn• 31 января 2023
Ответ дляА я с косою
Позорище, тому що борщ повинен бути з натуральних продуктів. У нас так вдома прийнято.
Авторе).
У нас вдома було так прийнято, бо по іншому не могло бути).
А зараз може.
Ви не позорище, а молодчинка,яка адаптувуєтеся до реалій, думаєте своєю головою,як зараз краще ,а не керуєтеся принципом ’моя мама так робила, моя бабця так робила і я так маю робити’
У нас вдома було так прийнято, бо по іншому не могло бути).
А зараз може.
Ви не позорище, а молодчинка,яка адаптувуєтеся до реалій, думаєте своєю головою,як зараз краще ,а не керуєтеся принципом ’моя мама так робила, моя бабця так робила і я так маю робити’
2
КвартираЧья• 31 января 2023
Можна кожного разу щось додавати для смаку...чорнослив,копчену паприку,перець болгарський,спеції різні . А ще можна на різному м´ясі варити.
AmazingLady• 31 января 2023
Ответ дляЗакидай меня камнями
Якраз навпаки, чи Ви думаєте в селі 60 років тому лише з пастою варили.
А до чого тут ваше село? Чи Ви думаєтет60 років тому ніхто в містах не жив?
Зубожиння• 31 января 2023
Ответ дляВеснушка
Я вообще была уверена, что сметана и тем более молоко в кастрюлю = скисший борщ
Після додавання має ще хвилину кипіти, потім кріп і вимикати. Дати постояти.
Там_все_размывчато• 31 января 2023
Ответ дляА я с косою
Позорище, тому що борщ повинен бути з натуральних продуктів. У нас так вдома прийнято.
І це у вас в голові голосом вашої мами?
Позорище ж саме перед ними,родичами?
Позорище ж саме перед ними,родичами?
Закидай меня камнями• 31 января 2023
Ответ дляAmazingLady
А до чого тут ваше село? Чи Ви думаєтет60 років тому ніхто в містах не жив?
200 років тому, з чим варили? Історію вчили?
2
Зубожиння• 31 января 2023
Ответ дляЗакидай меня камнями
Якраз навпаки, чи Ви думаєте в селі 60 років тому лише з пастою варили.
А сто років тому ще й помідорів не було
3
Мотористка• 31 января 2023
Ответ дляочки_ннадо
Дівчата, а яку пасту чи соус добавляєте?
Я только томатную пасту. Очень рекомендую Asbagh томатную пасту. Густая без добавок крахмала, как сейчас грешат другие производители. с пастой вкус борща предсказуем, без неприятных сюрпризов изменения технических условий и рецептуры.
Соусы не люблю. Все что есть в соусе предпочитаю бросать в виде натуральных продуктов. Еще не люблю соусы из-за крахмала. Он делает борщ вязким.
Соусы не люблю. Все что есть в соусе предпочитаю бросать в виде натуральных продуктов. Еще не люблю соусы из-за крахмала. Он делает борщ вязким.
AmazingLady• 31 января 2023
Ответ дляЗакидай меня камнями
200 років тому, з чим варили? Історію вчили?
Какая мне разница что было 200 лет назад? Мне это неинтересно.
Закидай меня камнями• 31 января 2023
Ответ дляЗубожиння
А сто років тому ще й помідорів не було
І картопля з´явилася не так давно, а борщ був століття до цього.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу