sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Первые блюда
anonim_94
очки_ннадо• 31 января 2023

У кого ДУЖЕ смачний борщ?

Дайте рецепт, будь ласка! У мене теж смачний, але завжди однаковий на смак. Хочеться чогось нового.
показать весь текст
heart 1
241 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
|« «» »|
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • …
  • 9
anonim_180
Зубожиння• 31 января 2023
61
Ответ дляНезнакомлюся
всю жизнь варю на сыром, борщ нормального цвета)
Тушкувати швидше, мені швидше і простіше тушкувати моркву, буряки і перець окремо, а потім в загальну каструлю.
heart 1
anonim_23
Лагшмивара• 31 января 2023
62
Ответ дляВесотехник
я зажариваю буряк с томатной пастой, мясо, лук муж не ест, чеснок тоже. Выходит розово-красный, от буряка сладость. Нам нравится.
А если бросить целую луковицу, а пот достать, тоже не будет есть?
anonim_15
Патриоточка• 31 января 2023
63
Божечки))) Скільки я тут зареєстрована, скільки й срачів з приводу борщу 😂

Всі знають, що у кожної свій рецепт борщу, а все одно лізуть повчати. От навіщо? Що вам від цього жити краще чи легше?
heart 9
anonim_94
Чучело-Мяучело• 31 января 2023
64
Я добавляю сахар и уксус в борщ
heart 3
anonim_195
Карамбулкул• 31 января 2023
65
Ответ дляочки_ннадо
Читала, що щі, це коли миєш кастрюлю від борщу, ото зі їхні
Щи - это когда в тарелке заваривают капустный лист.
heart 5
anonim_180
Зубожиння• 31 января 2023
66
Ответ дляПатриоточка
Божечки))) Скільки я тут зареєстрована, скільки й срачів з приводу борщу 😂

Всі знають, що у кожної свій рецепт борщу, а все одно лізуть повчати. От навіщо? Що вам від цього жити краще чи легше?
Та де ж срачі? Просто бесіда. Я багато читала рецептів і способів приготування борщів ще з давніх часів, коли і картоплі не знали. Так і тоді у кожного села був свій рецепт і свої порядки.
heart 2
anonim_23
Лагшмивара• 31 января 2023
67
Ответ дляЗубожиння
В самому кінці приготування, до засмажки або випареного томатного соку додаю сметану. Моя тітка молока додавала, але то було своє домашнє молоко і варила вона на квасі з буряка.
Мы сметану добавляем уже в тарелку
heart 5
anonim_84
Артура Пирожкова• 31 января 2023
68
я худела на борще
без картошки и фасоли с телятиной -идеальный похудательный вариант
heart 1
anonim_211
кураГАЛЯ• 31 января 2023
69
А я додаю копчені груші до борщу.З усіх видів борщу цей ,з грушами, смакує найкраще
heart 1
anonim_144
Ms. Любмая жена• 31 января 2023
70
Ответ дляочки_ннадо
Дівчата, а яку пасту чи соус добавляєте?
Я 3-4 ложки Руни і 4-5 квашених помідорів натираю в зажарку, коли вже овочі готові.
anonim_15
Патриоточка• 31 января 2023
71
Ответ дляЗубожиння
Та де ж срачі? Просто бесіда. Я багато читала рецептів і способів приготування борщів ще з давніх часів, коли і картоплі не знали. Так і тоді у кожного села був свій рецепт і свої порядки.
Та почекайте)) Вже почалось паста проти соку. Зараз ще на 6-7 сторінок набіжить 😁
heart 1
anonim_207
Банка с бутылками• 31 января 2023
72
Додайте ложку соус барбекю, типу хайца - запахне димком і заграє новими відтінками смачку
heart 2
anonim_180
Зубожиння• 31 января 2023
73
Ответ дляКарамбулкул
Щи - это когда в тарелке заваривают капустный лист.
А, то та юшка, коли на голубці парити капусту, і є щі? Я завжди виливала і навіть не знала,як те зветься, а воно - щі.
heart 4
anonim_147
Закидай меня камнями• 31 января 2023
74
Ответ дляПоказушница
Я готовлю с ’сырым’, не зажариваю и не тушу, только варю
І я
anonim_15
Патриоточка• 31 января 2023
75
Ответ длякураГАЛЯ
А я додаю копчені груші до борщу.З усіх видів борщу цей ,з грушами, смакує найкраще
Я також інколи додаю грушки або, якщо їх немає, чорносливу. Тоді на смак виходить борщик як з печі
heart 2
anonim_180
Зубожиння• 31 января 2023
76
Ответ дляЛагшмивара
Мы сметану добавляем уже в тарелку
І так теж смачно. Мені подобається, коли сметана трохи тушкована з томатом. Готую по різному.
anonim_109
Веснушка• 31 января 2023
77
Ответ дляЛагшмивара
Мы сметану добавляем уже в тарелку
Я вообще была уверена, что сметана и тем более молоко в кастрюлю = скисший борщ
heart 3
anonim_180
Зубожиння• 31 января 2023
78
Ответ длякураГАЛЯ
А я додаю копчені груші до борщу.З усіх видів борщу цей ,з грушами, смакує найкраще
До речі, це один зі старовинних рецептів, коли додавали прикопчені груші гнилички. Пісний варіант.
anonim_147
Закидай меня камнями• 31 января 2023
79
Ответ дляAmazingLady
Кому потрібно? Вам? Із соком то не борщ
Якраз навпаки, чи Ви думаєте в селі 60 років тому лише з пастою варили.
heart 4
anonim_180
Зубожиння• 31 января 2023
80
Ответ дляПатриоточка
Та почекайте)) Вже почалось паста проти соку. Зараз ще на 6-7 сторінок набіжить 😁
З пастою простіше, з соком смачніше. Це тільки мені так, нічого не нав´язую
Єдине, щі - це хрінь.
heart 2
noavatar
harchushyn• 31 января 2023
81
Ответ дляА я с косою
Позорище, тому що борщ повинен бути з натуральних продуктів. У нас так вдома прийнято.
Авторе).
У нас вдома було так прийнято, бо по іншому не могло бути).
А зараз може.

Ви не позорище, а молодчинка,яка адаптувуєтеся до реалій, думаєте своєю головою,як зараз краще ,а не керуєтеся принципом ’моя мама так робила, моя бабця так робила і я так маю робити’
heart 2
anonim_186
КвартираЧья• 31 января 2023
82
Можна кожного разу щось додавати для смаку...чорнослив,копчену паприку,перець болгарський,спеції різні . А ще можна на різному м´ясі варити.
noavatar
AmazingLady• 31 января 2023
83
Ответ дляЗакидай меня камнями
Якраз навпаки, чи Ви думаєте в селі 60 років тому лише з пастою варили.
А до чого тут ваше село? Чи Ви думаєтет60 років тому ніхто в містах не жив?
anonim_180
Зубожиння• 31 января 2023
84
Ответ дляВеснушка
Я вообще была уверена, что сметана и тем более молоко в кастрюлю = скисший борщ
Після додавання має ще хвилину кипіти, потім кріп і вимикати. Дати постояти.
anonim_76
Там_все_размывчато• 31 января 2023
85
Ответ дляА я с косою
Позорище, тому що борщ повинен бути з натуральних продуктів. У нас так вдома прийнято.
І це у вас в голові голосом вашої мами?
Позорище ж саме перед ними,родичами?
anonim_147
Закидай меня камнями• 31 января 2023
86
Ответ дляAmazingLady
А до чого тут ваше село? Чи Ви думаєтет60 років тому ніхто в містах не жив?
200 років тому, з чим варили? Історію вчили?
heart 2
anonim_180
Зубожиння• 31 января 2023
87
Ответ дляЗакидай меня камнями
Якраз навпаки, чи Ви думаєте в селі 60 років тому лише з пастою варили.
А сто років тому ще й помідорів не було
heart 3
anonim_164
Мотористка• 31 января 2023
88
Ответ дляочки_ннадо
Дівчата, а яку пасту чи соус добавляєте?
Я только томатную пасту. Очень рекомендую Asbagh томатную пасту. Густая без добавок крахмала, как сейчас грешат другие производители. с пастой вкус борща предсказуем, без неприятных сюрпризов изменения технических условий и рецептуры.
Соусы не люблю. Все что есть в соусе предпочитаю бросать в виде натуральных продуктов. Еще не люблю соусы из-за крахмала. Он делает борщ вязким.
noavatar
AmazingLady• 31 января 2023
89
Ответ дляЗакидай меня камнями
200 років тому, з чим варили? Історію вчили?
Какая мне разница что было 200 лет назад? Мне это неинтересно.
anonim_147
Закидай меня камнями• 31 января 2023
90
Ответ дляЗубожиння
А сто років тому ще й помідорів не було
І картопля з´явилася не так давно, а борщ був століття до цього.
heart 1
|« «» »|
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • …
  • 9
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff