sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Первые блюда
anonim_94
очки_ннадо• 31 января 2023

У кого ДУЖЕ смачний борщ?

Дайте рецепт, будь ласка! У мене теж смачний, але завжди однаковий на смак. Хочеться чогось нового.
показать весь текст
heart 1
241 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
|« «» »|
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • …
  • 9
noavatar
Kalinaira• 31 января 2023
91
Ответ для__Jane__
Додайте грибів смажених на вершковому маслі. І буряк також смажений додавайте, а не сирий. А взагалі, я не згаю чи тей борщ в мене смачний, все ж відносно😁
А еще лучше обжарить и морковь с луком. В зажарку добаляю квашеные помидоры, тру на терке. Вкус классный. Зажариваю с добавлением мелко порезанного сала. Мммм...
heart 2
anonim_180
Зубожиння• 31 января 2023
92
Ответ дляЗакидай меня камнями
200 років тому, з чим варили? Історію вчили?
На квасі з буряка. Це називалося ’наставити буряки на борщ’. Це особливий сорт буряків був, борщові.
heart 2
anonim_158
Ума Палата• 31 января 2023
93
Ответ дляСанта Барбара
А готовят борщ с сырым буряком?
Готовят. Но вывариают.
heart 1
anonim_180
Зубожиння• 31 января 2023
94
Ответ дляЗакидай меня камнями
І картопля з´явилася не так давно, а борщ був століття до цього.
От саме тому буряк старожил в борщі.
heart 2
anonim_102
Пусин Кукин• 31 января 2023
95
Ответ дляочки_ннадо
Дівчата, а яку пасту чи соус добавляєте?
Я замість пасти додаю помідори консервовані.
heart 1
anonim_147
Закидай меня камнями• 31 января 2023
96
Ответ дляAmazingLady
Какая мне разница что было 200 лет назад? Мне это неинтересно.
Тобто Ви обмежена, не цікавитесь історією своєї країни, не хочете щось нове дізнатися? А яка у Вас своя країна, бо по мові не зрозуміло, це нашим східним сусідам нічого не цікаво.
heart 6
anonim_147
Закидай меня камнями• 31 января 2023
97
Ответ дляKalinaira
А еще лучше обжарить и морковь с луком. В зажарку добаляю квашеные помидоры, тру на терке. Вкус классный. Зажариваю с добавлением мелко порезанного сала. Мммм...
Моя бабуся так готувала, робила затірку з сала і часника, а ще квасила буряк спеціальний для борщу, смакота.
heart 2
anonim_147
Закидай меня камнями• 31 января 2023
98
Ответ дляЗубожиння
На квасі з буряка. Це називалося ’наставити буряки на борщ’. Це особливий сорт буряків був, борщові.
Так, моя бабуся квасила, мама і тьотя і зараз так роблять, мама такі буряки вирощує, борщові.
heart 2
anonim_147
Закидай меня камнями• 31 января 2023
99
Ответ дляЗубожиння
От саме тому буряк старожил в борщі.
На екскурсії якось розповідали про борщ часів Богдана Хмельницького, цікаво, пізнавально.
heart 1
anonim_199
Цветик-семицветик• 31 января 2023
100
Ответ дляУкраиночка
Навпаки😁
Если не тушит, а порезать и в борщ.
heart 1
anonim_54
Цветов Мне срочно• 31 января 2023
101
Ответ дляЗакидай меня камнями
Моя бабуся так готувала, робила затірку з сала і часника, а ще квасила буряк спеціальний для борщу, смакота.
Називається - затовкти борщ). І зелений теж затовкували сирим салом з зеленню. Ну і піч...... )))
anonim_147
Закидай меня камнями• 31 января 2023
102
Ответ дляЦветов Мне срочно
Називається - затовкти борщ). І зелений теж затовкували сирим салом з зеленню. Ну і піч...... )))
Ніби в дитинство поринула
heart 1
noavatar
yokogama1• 31 января 2023
103
я запікаю цілий буряк у духовці, потім його нарізаю соломкою, поливаю трохи лимонним соком або оцтом для збереження кольору і додаю у кінці за пару хвилин до готовності. Зажарку готую - пасерую цибулю і моркву, копчену ппаприку, заливаю перебитими в блендері томатами пелатті з болгарським перцем і тушкую. також підсмажую на сухій сковорідці пару ложок борошна і також додаю в борщ разом з зажаркою. Інколи окрім свіжої капусти додаю в борщ ще жменьку квашеної. Борщ дійсно смачний виходить і дуже яскравого кольору
heart 8
anonim_147
Закидай меня камнями• 31 января 2023
104
Автор, вибачте, що не про борщ, але ще згадала дуууже смачні вареники готувала моя бабуся і її сестра з - салом, мама не знає вже, я тим більше, а хотілося б навчитися, дівчата, може хто знає технологію приготування тієї начинки, смак і зараз пам´ятаю?
anonim_12
Незнакомлюся• 31 января 2023
105
Вкусный у каждого свой, но если кто-то хочет оригинальный борщ, то очень вкусно вместо томата сыроватку добавить)
а в зеленый борщ помимо щавля - квашеный буряк)
anonim_147
Закидай меня камнями• 31 января 2023
106
Ответ дляyokogama1
я запікаю цілий буряк у духовці, потім його нарізаю соломкою, поливаю трохи лимонним соком або оцтом для збереження кольору і додаю у кінці за пару хвилин до готовності. Зажарку готую - пасерую цибулю і моркву, копчену ппаприку, заливаю перебитими в блендері томатами пелатті з болгарським перцем і тушкую. також підсмажую на сухій сковорідці пару ложок борошна і також додаю в борщ разом з зажаркою. Інколи окрім свіжої капусти додаю в борщ ще жменьку квашеної. Борщ дійсно смачний виходить і дуже яскравого кольору
Ви так апетитно написали, в мене з печеним буряком готувала хазяйка квартири, в якої я кімнату знімала, теж смачний борщ в неї був.
anonim_33
Ламзак_сдутый• 31 января 2023
107
Ответ дляyokogama1
я запікаю цілий буряк у духовці, потім його нарізаю соломкою, поливаю трохи лимонним соком або оцтом для збереження кольору і додаю у кінці за пару хвилин до готовності. Зажарку готую - пасерую цибулю і моркву, копчену ппаприку, заливаю перебитими в блендері томатами пелатті з болгарським перцем і тушкую. також підсмажую на сухій сковорідці пару ложок борошна і також додаю в борщ разом з зажаркою. Інколи окрім свіжої капусти додаю в борщ ще жменьку квашеної. Борщ дійсно смачний виходить і дуже яскравого кольору
А мука что дает?
noavatar
yokogama1• 31 января 2023
108
Ответ дляЗакидай меня камнями
Ви так апетитно написали, в мене з печеним буряком готувала хазяйка квартири, в якої я кімнату знімала, теж смачний борщ в неї був.
я інколи з м´ясом готую, а інколи без, але тоді готую спочатку концентрований овочевий бульйон і додаю квасолю. Обидва варіанти смачні
noavatar
yokogama1• 31 января 2023
109
Ответ дляЛамзак_сдутый
А мука что дает?
він більш наваристий і підсмажене борошно додає цікавого смаку
anonim_180
Зубожиння• 31 января 2023
110
Ответ дляЗакидай меня камнями
Так, моя бабуся квасила, мама і тьотя і зараз так роблять, мама такі буряки вирощує, борщові.
Так, то не ті бурячки, як на вінегрет. Вони не такі червоні і всередині зі смужками.
heart 2
anonim_33
Ламзак_сдутый• 31 января 2023
111
Ответ дляyokogama1
він більш наваристий і підсмажене борошно додає цікавого смаку
А на каком мясе вы готовите и кладете ли чеснок ?
anonim_100
Капитанша• 31 января 2023
112
Ответ дляЗапасная спина
Моя бабуся з Нікополя завжди варила сирий буряк, порізаний шматочками, вкидала разом із картоплею. Дуууже смачний.
Хоча сама так не готую, все тушкую.
З білим буряком?
heart 1
anonim_180
Зубожиння• 31 января 2023
113
Ответ дляЗакидай меня камнями
На екскурсії якось розповідали про борщ часів Богдана Хмельницького, цікаво, пізнавально.
Мені взагалі дуже цікаво побут і життя людини давнини.
noavatar
yokogama1• 31 января 2023
114
Ответ дляЛамзак_сдутый
А на каком мясе вы готовите и кладете ли чеснок ?
найкращий варіант на свинячих ребрах, але зрізаю надлишковий жир, або пісний варіант з квасолею. Часник товчений додаю в тарілку
anonim_180
Зубожиння• 31 января 2023
115
Ответ дляЦветов Мне срочно
Називається - затовкти борщ). І зелений теж затовкували сирим салом з зеленню. Ну і піч...... )))
Ще пшоном затирали. Сто, двісті років тому. Парили пшоно і в макітрі терли, потім в борщ.
heart 1
anonim_180
Зубожиння• 31 января 2023
116
Ответ дляНезнакомлюся
Вкусный у каждого свой, но если кто-то хочет оригинальный борщ, то очень вкусно вместо томата сыроватку добавить)
а в зеленый борщ помимо щавля - квашеный буряк)
Ще в зелений борщ гарно листя ревеня йде. Молоде листя
heart 1
anonim_54
Цветов Мне срочно• 31 января 2023
117
Ответ дляЗубожиння
Ще пшоном затирали. Сто, двісті років тому. Парили пшоно і в макітрі терли, потім в борщ.
100 років тому я не жила і не куштувала таке. Можу тільки сказати за свій час.
anonim_147
Закидай меня камнями• 31 января 2023
118
Ответ дляyokogama1
я інколи з м´ясом готую, а інколи без, але тоді готую спочатку концентрований овочевий бульйон і додаю квасолю. Обидва варіанти смачні
Я лише з квасолею, якщо раптом в мене її немає, то і не готую.
anonim_164
Мотористка• 31 января 2023
119
Ответ дляЩас ухожу
Без буряка
Просто нереально вкусный
С буряком борщ
Борщ с буряком. Без буряка, то Щі. Буряк та томат то основа борщу.
anonim_147
Закидай меня камнями• 31 января 2023
120
Ответ дляЗубожиння
Мені взагалі дуже цікаво побут і життя людини давнини.
І мені, в дитинстві перед сном замість казочки - розкажи як Ви раніше жили, завжди просила у бабусі, вона 1922 року, а її сестра 1919.
heart 1
|« «» »|
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • …
  • 9
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff