очки_ннадо• 31 января 2023
У кого ДУЖЕ смачний борщ?
Дайте рецепт, будь ласка! У мене теж смачний, але завжди однаковий на смак. Хочеться чогось нового.
показать весь текст
1
Ответ для__Jane__
Додайте грибів смажених на вершковому маслі. І буряк також смажений додавайте, а не сирий. А взагалі, я не згаю чи тей борщ в мене смачний, все ж відносно😁
А еще лучше обжарить и морковь с луком. В зажарку добаляю квашеные помидоры, тру на терке. Вкус классный. Зажариваю с добавлением мелко порезанного сала. Мммм...
2
Зубожиння• 31 января 2023
Ответ дляЗакидай меня камнями
200 років тому, з чим варили? Історію вчили?
На квасі з буряка. Це називалося ’наставити буряки на борщ’. Це особливий сорт буряків був, борщові.
2
Ума Палата• 31 января 2023
Ответ дляСанта Барбара
А готовят борщ с сырым буряком?
Готовят. Но вывариают.
1
Зубожиння• 31 января 2023
Ответ дляЗакидай меня камнями
І картопля з´явилася не так давно, а борщ був століття до цього.
От саме тому буряк старожил в борщі.
2
Пусин Кукин• 31 января 2023
Ответ дляочки_ннадо
Дівчата, а яку пасту чи соус добавляєте?
Я замість пасти додаю помідори консервовані.
1
Закидай меня камнями• 31 января 2023
Ответ дляAmazingLady
Какая мне разница что было 200 лет назад? Мне это неинтересно.
Тобто Ви обмежена, не цікавитесь історією своєї країни, не хочете щось нове дізнатися? А яка у Вас своя країна, бо по мові не зрозуміло, це нашим східним сусідам нічого не цікаво.
6
Закидай меня камнями• 31 января 2023
Ответ дляKalinaira
А еще лучше обжарить и морковь с луком. В зажарку добаляю квашеные помидоры, тру на терке. Вкус классный. Зажариваю с добавлением мелко порезанного сала. Мммм...
Моя бабуся так готувала, робила затірку з сала і часника, а ще квасила буряк спеціальний для борщу, смакота.
2
Закидай меня камнями• 31 января 2023
Ответ дляЗубожиння
На квасі з буряка. Це називалося ’наставити буряки на борщ’. Це особливий сорт буряків був, борщові.
Так, моя бабуся квасила, мама і тьотя і зараз так роблять, мама такі буряки вирощує, борщові.
2
Закидай меня камнями• 31 января 2023
Ответ дляЗубожиння
От саме тому буряк старожил в борщі.
На екскурсії якось розповідали про борщ часів Богдана Хмельницького, цікаво, пізнавально.
1
Цветик-семицветик• 31 января 2023
Ответ дляУкраиночка
Навпаки😁
Если не тушит, а порезать и в борщ.
1
Цветов Мне срочно• 31 января 2023
Ответ дляЗакидай меня камнями
Моя бабуся так готувала, робила затірку з сала і часника, а ще квасила буряк спеціальний для борщу, смакота.
Називається - затовкти борщ). І зелений теж затовкували сирим салом з зеленню. Ну і піч...... )))
Закидай меня камнями• 31 января 2023
Ответ дляЦветов Мне срочно
Називається - затовкти борщ). І зелений теж затовкували сирим салом з зеленню. Ну і піч...... )))
Ніби в дитинство поринула
1
я запікаю цілий буряк у духовці, потім його нарізаю соломкою, поливаю трохи лимонним соком або оцтом для збереження кольору і додаю у кінці за пару хвилин до готовності. Зажарку готую - пасерую цибулю і моркву, копчену ппаприку, заливаю перебитими в блендері томатами пелатті з болгарським перцем і тушкую. також підсмажую на сухій сковорідці пару ложок борошна і також додаю в борщ разом з зажаркою. Інколи окрім свіжої капусти додаю в борщ ще жменьку квашеної. Борщ дійсно смачний виходить і дуже яскравого кольору
8
Закидай меня камнями• 31 января 2023
Автор, вибачте, що не про борщ, але ще згадала дуууже смачні вареники готувала моя бабуся і її сестра з - салом, мама не знає вже, я тим більше, а хотілося б навчитися, дівчата, може хто знає технологію приготування тієї начинки, смак і зараз пам´ятаю?
Незнакомлюся• 31 января 2023
Вкусный у каждого свой, но если кто-то хочет оригинальный борщ, то очень вкусно вместо томата сыроватку добавить)
а в зеленый борщ помимо щавля - квашеный буряк)
а в зеленый борщ помимо щавля - квашеный буряк)
Закидай меня камнями• 31 января 2023
Ответ дляyokogama1
я запікаю цілий буряк у духовці, потім його нарізаю соломкою, поливаю трохи лимонним соком або оцтом для збереження кольору і додаю у кінці за пару хвилин до готовності. Зажарку готую - пасерую цибулю і моркву, копчену ппаприку, заливаю перебитими в блендері томатами пелатті з болгарським перцем і тушкую. також підсмажую на сухій сковорідці пару ложок борошна і також додаю в борщ разом з зажаркою. Інколи окрім свіжої капусти додаю в борщ ще жменьку квашеної. Борщ дійсно смачний виходить і дуже яскравого кольору
Ви так апетитно написали, в мене з печеним буряком готувала хазяйка квартири, в якої я кімнату знімала, теж смачний борщ в неї був.
Ламзак_сдутый• 31 января 2023
Ответ дляyokogama1
я запікаю цілий буряк у духовці, потім його нарізаю соломкою, поливаю трохи лимонним соком або оцтом для збереження кольору і додаю у кінці за пару хвилин до готовності. Зажарку готую - пасерую цибулю і моркву, копчену ппаприку, заливаю перебитими в блендері томатами пелатті з болгарським перцем і тушкую. також підсмажую на сухій сковорідці пару ложок борошна і також додаю в борщ разом з зажаркою. Інколи окрім свіжої капусти додаю в борщ ще жменьку квашеної. Борщ дійсно смачний виходить і дуже яскравого кольору
А мука что дает?
Ответ дляЗакидай меня камнями
Ви так апетитно написали, в мене з печеним буряком готувала хазяйка квартири, в якої я кімнату знімала, теж смачний борщ в неї був.
я інколи з м´ясом готую, а інколи без, але тоді готую спочатку концентрований овочевий бульйон і додаю квасолю. Обидва варіанти смачні
Зубожиння• 31 января 2023
Ответ дляЗакидай меня камнями
Так, моя бабуся квасила, мама і тьотя і зараз так роблять, мама такі буряки вирощує, борщові.
Так, то не ті бурячки, як на вінегрет. Вони не такі червоні і всередині зі смужками.
2
Ламзак_сдутый• 31 января 2023
Ответ дляyokogama1
він більш наваристий і підсмажене борошно додає цікавого смаку
А на каком мясе вы готовите и кладете ли чеснок ?
Капитанша• 31 января 2023
Ответ дляЗапасная спина
Моя бабуся з Нікополя завжди варила сирий буряк, порізаний шматочками, вкидала разом із картоплею. Дуууже смачний.
Хоча сама так не готую, все тушкую.
Хоча сама так не готую, все тушкую.
З білим буряком?
1
Зубожиння• 31 января 2023
Ответ дляЗакидай меня камнями
На екскурсії якось розповідали про борщ часів Богдана Хмельницького, цікаво, пізнавально.
Мені взагалі дуже цікаво побут і життя людини давнини.
Зубожиння• 31 января 2023
Ответ дляЦветов Мне срочно
Називається - затовкти борщ). І зелений теж затовкували сирим салом з зеленню. Ну і піч...... )))
Ще пшоном затирали. Сто, двісті років тому. Парили пшоно і в макітрі терли, потім в борщ.
1
Зубожиння• 31 января 2023
Ответ дляНезнакомлюся
Вкусный у каждого свой, но если кто-то хочет оригинальный борщ, то очень вкусно вместо томата сыроватку добавить)
а в зеленый борщ помимо щавля - квашеный буряк)
а в зеленый борщ помимо щавля - квашеный буряк)
Ще в зелений борщ гарно листя ревеня йде. Молоде листя
1
Цветов Мне срочно• 31 января 2023
Ответ дляЗубожиння
Ще пшоном затирали. Сто, двісті років тому. Парили пшоно і в макітрі терли, потім в борщ.
100 років тому я не жила і не куштувала таке. Можу тільки сказати за свій час.
Закидай меня камнями• 31 января 2023
Ответ дляyokogama1
я інколи з м´ясом готую, а інколи без, але тоді готую спочатку концентрований овочевий бульйон і додаю квасолю. Обидва варіанти смачні
Я лише з квасолею, якщо раптом в мене її немає, то і не готую.
Мотористка• 31 января 2023
Ответ дляЩас ухожу
Без буряка
Просто нереально вкусный
С буряком борщ
Просто нереально вкусный
С буряком борщ
Борщ с буряком. Без буряка, то Щі. Буряк та томат то основа борщу.
Закидай меня камнями• 31 января 2023
Ответ дляЗубожиння
Мені взагалі дуже цікаво побут і життя людини давнини.
І мені, в дитинстві перед сном замість казочки - розкажи як Ви раніше жили, завжди просила у бабусі, вона 1922 року, а її сестра 1919.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Сейчас читают!
Назад Комментарии к ответу