Треба зварити до готовності достатньо велику кількість сирого яловичого фаршу, щоб він не втратив своєї дрібної структури. Як це зробити найшвидше та за допомогою яких кухонних гаджетів?
Люблю кетчуп• 02 февраля 2023
Він не буде дрібним, як ви це собі уявляєте?) Кастрюля, вода і вперед, варіть
1
Брыкалка• 02 февраля 2023
О, это что-то новенькое. Видимо бросать в крутой кипяток и хорошо размешивать, но что потом?
Манька Галченок• 02 февраля 2023
Ответ дляMassaraksh
Тому й запитую, що така доволі дивна задача.
Сварить, а потом перекрутить
7
Сосиска_Втесте• 02 февраля 2023
Думаю тушить помешивая с кислотой, помидоры как вариант. По типу болоньезе. Там фарш не комком. Вы это имеете ввиду?
Гарачый Шыкалад• 02 февраля 2023
Ответ дляMassaraksh
Тому й запитую, що така доволі дивна задача.
А можете сказати, куди він буде використовуватись? Бо в мене є ідея, але треба розуміти, що з ним буде далі.
4
Сосиска_Втесте• 02 февраля 2023
Чтобы фарш готовый был рассыпчатым его только в большой объемной посуде готовить помешивая. Как на востоке, в таких больших сковородках.
2
Сосиска_Втесте• 02 февраля 2023
Ответ дляMassaraksh
Так, макарони по-флотські наприклад. Там же сирий фарш на сковорідку, та постійно помішуючи тушкувати
Да, одним куском не мешая не выйдет, будет тефтельками)
1
Сосиска_Втесте• 02 февраля 2023
Ответ дляMassaraksh
Буде сушитися в дегідраторі-сушці. Консистенція готового сушеного фаршу ось така має бути
А, так после сушки он вряд ли слипнется..Или вы его перед сушкой варить хотите?
СкиниУскачи!• 02 февраля 2023
А якщо зварити, а потім на сухій скороворідці маленькими порціями трохи випарувати вологу помішуючи і розбиваючи на маленькі шматочки?
1
Сосиска_Втесте• 02 февраля 2023
Ответ дляMassaraksh
Для того, щоб його потім висушити
Так не высохнет?
Спасатель Малибу• 02 февраля 2023
Ответ дляMassaraksh
Для того, щоб його потім висушити
Варианта другого как сварить в чем то типа пакета или фольги или в чем то подобном не вижу. После варки его надо будет разбить.
Гарачый Шыкалад• 02 февраля 2023
Ответ дляMassaraksh
Буде сушитися в дегідраторі-сушці. Консистенція готового сушеного фаршу ось така має бути
Нажаль не відкрию, світла нема. Так, дивіться, що б зробила я. Змішала б фарш з олією, щоб розділити білок. Якщо варити в достатній кількості води, то олія залишиться в ній, додатково можна промити. Звичайно, спочатку спробувати на малесенькій порції, з ложку.
Брыкалка• 02 февраля 2023
Ответ дляMassaraksh
Буде сушитися в дегідраторі-сушці. Консистенція готового сушеного фаршу ось така має бути
Просто варите, потом сольете воду и на тарелке лопаткой ,, разобьете,, на такие кусочки, как вам нравится.
100pudov• 02 февраля 2023
Може варити великий кусок яловичини. потім перекрути на мясорубці. а потім сушити?
6
Крошка Енот• 02 февраля 2023
Ответ дляMassaraksh
Перед сушкою треба зварити, так.
В этом варианте варят не факт, а мясо. Потом через мясорубку и дегидратор. После жарки, как на по-флотски, высушить и чтобы был рассыпчатый, не выйдет.
Помилуйте мадам• 02 февраля 2023
Нужно сварить кусок мяса , перекрутить на фарш и уже этот фарш сушить.
6
Гарачый Шыкалад• 02 февраля 2023
Ответ для100pudov
Може варити великий кусок яловичини. потім перекрути на мясорубці. а потім сушити?
Це самий правильний варіант.
1
Сосиска_Втесте• 02 февраля 2023
Ответ дляMassaraksh
Він повинен бути готовий до вживання після сушки
Ммм...Даже не знаю..Это наверное к технологии вяленого мяса ближе...Думаете после варки и сушки оно будет на мясо похоже? вам если надо выпустить сок лишний и чтобы не сырое, я думаю лучше на сковороде большой обжаривать, а так весь вкус в воду уйдет, останется как жмых после сушки..
2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
варить фарш? что-то новое. он будет собираться в комки постоянно.