Роза в вазі• 13 апреля 2023
Какой рецепт паски вам больше всего нравиться ?И по каким рецептам вы печете в э
Какой рецепт паски вам больше всего нравиться ?И по каким рецептам вы печете в этом году?
показать весь текст
Семенівни сусідка• 13 апреля 2023
Ответ дляМоська-слон
Як в старих рецептах - скільки забере. Насправді не багато але тісто тільки для печі в духовці не вийде так спекти.
А забере кг 3,не менше,да?)
Насправді, в гарної господині вийде де завгодно,хоч піч,хоч духова шафа. Поганому танцюристу знаєте що заважає?)))
Просто коли оце пишуть’40 яєць’, то хочеться написати:’100 яєць’. Тільки ж ніхто не каже,що борошна там скільки,що люди просто зачасту не готують в таких об´ємах. А якщо перерахувати на 1 кг борошна,то на справі вийде звичайний рецепт здобної паски,яких багато.
Насправді, в гарної господині вийде де завгодно,хоч піч,хоч духова шафа. Поганому танцюристу знаєте що заважає?)))
Просто коли оце пишуть’40 яєць’, то хочеться написати:’100 яєць’. Тільки ж ніхто не каже,що борошна там скільки,що люди просто зачасту не готують в таких об´ємах. А якщо перерахувати на 1 кг борошна,то на справі вийде звичайний рецепт здобної паски,яких багато.
2
Моська-слон• 13 апреля 2023
Ответ дляСеменівни сусідка
Ну так там не 1 кг борошна. Якщо перевести,то виходить така як і більшість пече. Просто багато замішували, тіста по лікті.
Переважно зараз легкі рецепти, здоби не багато. На 7-12 яєць, без вершків. Вони вдаються краще.
Моська-слон• 13 апреля 2023
Ответ дляСеменівни сусідка
А забере кг 3,не менше,да?)
Насправді, в гарної господині вийде де завгодно,хоч піч,хоч духова шафа. Поганому танцюристу знаєте що заважає?)))
Просто коли оце пишуть’40 яєць’, то хочеться написати:’100 яєць’. Тільки ж ніхто не каже,що борошна там скільки,що люди просто зачасту не готують в таких об´ємах. А якщо перерахувати на 1 кг борошна,то на справі вийде звичайний рецепт здобної паски,яких багато.
Насправді, в гарної господині вийде де завгодно,хоч піч,хоч духова шафа. Поганому танцюристу знаєте що заважає?)))
Просто коли оце пишуть’40 яєць’, то хочеться написати:’100 яєць’. Тільки ж ніхто не каже,що борошна там скільки,що люди просто зачасту не готують в таких об´ємах. А якщо перерахувати на 1 кг борошна,то на справі вийде звичайний рецепт здобної паски,яких багато.
Амінь))
18 мнеУЖЕ• 13 апреля 2023
Ответ дляladycow
О, дайте пожалуйста рецепт. Хочу тоже в хлебопечке сделать
180 мл теплого молока
25 г сырых дрожжей (можно заменить 1/2 пакетика сухих)
2 яйца + 1 желток (белок уходит на глазурь)
50 г растопленного маргарина
1/2 стакана (граненый) сахара
щепотка соли
ванильный сахар
500-550 гр муки (зависит от муки, начните с 500)
Изюм, цукаты - что любите
Предварительно дрожжи смешать с теплым молоком минут на 10. Потом все загружаете в хлебопеч и на программу ’тесто для пиццы’. У меня это 30 минут вымешивания и 60 подход теста. Получается 3 средних паски диаметром 13 см.
25 г сырых дрожжей (можно заменить 1/2 пакетика сухих)
2 яйца + 1 желток (белок уходит на глазурь)
50 г растопленного маргарина
1/2 стакана (граненый) сахара
щепотка соли
ванильный сахар
500-550 гр муки (зависит от муки, начните с 500)
Изюм, цукаты - что любите
Предварительно дрожжи смешать с теплым молоком минут на 10. Потом все загружаете в хлебопеч и на программу ’тесто для пиццы’. У меня это 30 минут вымешивания и 60 подход теста. Получается 3 средних паски диаметром 13 см.
1
Семенівни сусідка• 13 апреля 2023
Ответ дляМоська-слон
Переважно зараз легкі рецепти, здоби не багато. На 7-12 яєць, без вершків. Вони вдаються краще.
Переважно, рецептів зараз багато. І є де на одних жовтах. І на вершках. В місті не всі не вміють готувати)))) Амінь,як Ви кажете))))
Моська-слон• 13 апреля 2023
Ответ дляСеменівни сусідка
Переважно, рецептів зараз багато. І є де на одних жовтах. І на вершках. В місті не всі не вміють готувати)))) Амінь,як Ви кажете))))
Ото вас порвало, ще й в чистий четвер) Добра більше в душі. Чи ви ще не не сповідалися.
Семенівни сусідка• 13 апреля 2023
Ответ дляМоська-слон
Ото вас порвало, ще й в чистий четвер) Добра більше в душі. Чи ви ще не не сповідалися.
Ви нормально почуваєтесь?)) Вас декілька людей запитали просте питання -скільки борошна і який рецепт. Ви відповіли що завгодно,лише не відповіли на питання. Ви виріши,що хтось не вміє,не зможе і так далі. Не Вам говорити про сповідь і чистий четвер,чесно. Ой,не Вам.
3
автор
Роза в вазі
• 13 апреля 2023
Ответ дляМоська-слон
Сумніваюся, що в духовці вдасться, я печу в печі. Довго описувати рецепт бабцьою в зошиті написаний і з моїми нотатками.
Дякую.
Я таке знаю• 13 апреля 2023
Ответ дляНе будь КакСвета
Я много лет пеку тоже по этому рецепту.Только молоко топлёное делаю сама из домашнего молока и половину яиц заменяю желтками.Получается очень сдобная , тяжелая сладкая пачка.Еще добавляю животный жир топлёный.Каждый год делаю два замеса-пеку Александрийскую и пробую какой-то новый рецепт,но не одна так не зашла.
Возможно, если изменить рецепт, добавить больше сдобы. А так, оригинальный рецепт простые сладкие булочки
1
Лгин• 13 апреля 2023
Ответ дляМоська-слон
Літр вершків, 500 грам масла.
Потихоньку весь рецепт расскажете
Лгин• 13 апреля 2023
Ответ дляСеменівни сусідка
А забере кг 3,не менше,да?)
Насправді, в гарної господині вийде де завгодно,хоч піч,хоч духова шафа. Поганому танцюристу знаєте що заважає?)))
Просто коли оце пишуть’40 яєць’, то хочеться написати:’100 яєць’. Тільки ж ніхто не каже,що борошна там скільки,що люди просто зачасту не готують в таких об´ємах. А якщо перерахувати на 1 кг борошна,то на справі вийде звичайний рецепт здобної паски,яких багато.
Насправді, в гарної господині вийде де завгодно,хоч піч,хоч духова шафа. Поганому танцюристу знаєте що заважає?)))
Просто коли оце пишуть’40 яєць’, то хочеться написати:’100 яєць’. Тільки ж ніхто не каже,що борошна там скільки,що люди просто зачасту не готують в таких об´ємах. А якщо перерахувати на 1 кг борошна,то на справі вийде звичайний рецепт здобної паски,яких багато.
У меня рецепт на 3кг муки , 1 л молока, 15 яиц и 15 желтков, 1 кг масла. Похоже, толтко тут сливки, и масла меньше, а яиц больше. Я обычно делаю половину
3
Лгин• 13 апреля 2023
Ответ дляМоська-слон
Літр вершків, 500 грам масла.
Попробую ваш рецепт уменьшить в 10 раз
Лгин• 13 апреля 2023
Ответ дляБегущаяпо
Из 40 яиц пасок хватит на год,перебор.
Это на 20 пасок средних
Перекус беру завжди• 13 апреля 2023
Я планую пекти крафіни, за рецептом Лізи Глінської, тільки туди ще цедру і сік апельсина додати (це в інших рецептах підглянула))
Раніше ніколи не пекла ні паски ні крафіни)
Раніше ніколи не пекла ні паски ні крафіни)
1
Лгин• 13 апреля 2023
Ответ дляМоська-слон
Ото вас порвало, ще й в чистий четвер) Добра більше в душі. Чи ви ще не не сповідалися.
Опара нужна?
Лгин• 13 апреля 2023
Вот адаптировала на 2 паски
100мл сливок, 50гр мягкого масла, 2 ч л раст масла, 4 яйца, 150 гр сахара, примерно 300 гр муки, 20 гр мокрых дрожжей, ванильный сахар, лимонная цедра, изюм и др.
100мл сливок, 50гр мягкого масла, 2 ч л раст масла, 4 яйца, 150 гр сахара, примерно 300 гр муки, 20 гр мокрых дрожжей, ванильный сахар, лимонная цедра, изюм и др.
2
Valechka-mk• 13 апреля 2023
Ответ дляКоролева спама
А де рецепт знайшли?
В интернете. Кулич по Похлебкину называется.
Все любители уточнить, что в Украине пекут паски, проходите мимо)
Все любители уточнить, что в Украине пекут паски, проходите мимо)
1
Королева спама• 13 апреля 2023
Ответ дляValechka-mk
В интернете. Кулич по Похлебкину называется.
Все любители уточнить, что в Украине пекут паски, проходите мимо)
Все любители уточнить, что в Украине пекут паски, проходите мимо)
Та ні,в мене просто книга його є ,там пошукаю оригінальний рецепт
Играю у края• 13 апреля 2023
Ответ дляЛгин
У меня рецепт на 3кг муки , 1 л молока, 15 яиц и 15 желтков, 1 кг масла. Похоже, толтко тут сливки, и масла меньше, а яиц больше. Я обычно делаю половину
а скільки пасок виходить?
В курсі діла• 14 апреля 2023
Ответ дляЛгин
Хотела бы новый рецепт на сливках попробовать, если попадется
Інгредієнти:
ОПАРА
дріжджі - 30 г ( 10 г сухі)
вода - 100 мл
цукор 2 ст.л
борошно - 3 ст.л
ТІСТО
вся опара
яйця - 1 ціле і 4 жовтка
цукор - 300 г
куркума - 0.5 ч.л ( як фарбник для гарного кольору )
ванілін - 1 г
вершки 30% - 200 мл
борошно - 700 г
масло - 100 г
сіль - 1 ч.л
Родзинки - 450 г.
Хочу по этому попробовать
ОПАРА
дріжджі - 30 г ( 10 г сухі)
вода - 100 мл
цукор 2 ст.л
борошно - 3 ст.л
ТІСТО
вся опара
яйця - 1 ціле і 4 жовтка
цукор - 300 г
куркума - 0.5 ч.л ( як фарбник для гарного кольору )
ванілін - 1 г
вершки 30% - 200 мл
борошно - 700 г
масло - 100 г
сіль - 1 ч.л
Родзинки - 450 г.
Хочу по этому попробовать
1
Лгин• 14 апреля 2023
Ответ дляИграю у края
а скільки пасок виходить?
С полного рецепта 20, еще сахар 1.5 кг
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу