Масяня Я• 14 апреля 2023
По какому рецепту вы пекли Пасочку?
Буду первый раз печь, не хочу много возни. Хочу чтобы получилось) Заранее благодарю.
Вилами по воде• 14 апреля 2023
Венское ночное тесто, бо газова духовка погано пече, а ці швидко пропікаються і не горять
1
Треба ось так• 14 апреля 2023
Сделайте молочную паску: никакой выпечки, пол часа времени и все готово.
Щедрик• 14 апреля 2023
Чтоб получилось это не только от рецепта зависит. Хорошие дрожжи, духовка, настроение.
1
Щедрик• 14 апреля 2023
Ответ дляТреба ось так
Сделайте молочную паску: никакой выпечки, пол часа времени и все готово.
Это какая?
Фиона Шрековна• 14 апреля 2023
вчера испекла по этому рецепту первый раз, идеально!
по тем пропорциям, что у автора получилось три пасочки. одну сьели - оч вкусно. выпекала на 10 минут дольше чем рекомендовано, но это от духовки зависит. и глазурь сделала как люблю - белковую.
ОливьЕЖечка• 14 апреля 2023
Заварну буду робити. Багато років печу,а лише вчора побачила,що це виявляється рецепт Похльобкіна)
І трохи на пробу хочу зробити одну. Взяла рецепт у бабусі подруги. Вона з села,колись мене пригощали,мені сподобалось) я думала,що там купа всього буде,але ні,якась сама звичайна))
І трохи на пробу хочу зробити одну. Взяла рецепт у бабусі подруги. Вона з села,колись мене пригощали,мені сподобалось) я думала,що там купа всього буде,але ні,якась сама звичайна))
PORKA• 14 апреля 2023
Пекла первый раз, получились просто отпад. Рецепт дала мама подруги ( она кондитер):
Інгредієнти для опари (перед тим як місити тісто):
0,5 л теплого молока;
100 гр пресованих дріжжів;
2 столових ложки сахару.
Процес:
Все перемішати, прикрити щоб дріжжі підійшли.
Інгредієнти для тіста:
5 яєць;
200 гр сахару;
1 уп ваніліну;
150 гр м‘якого масла (не розтоплене, м‘яке наче розтало в теплі);
1 кг муки (дивитись по тісту, може бути менше або більше). Мука повинна хорошої якості;
50 гр олії.
Тісто:
В опару, там де підійшли дріжжі, додаєм 5 яєць, стакан сахару, ванілін і щіпотку солі - гарно розмішати. Муку вводити поступово. Коли тісто буде вигляду як на оладки то рукою додаєш 150 гр масла м‘якого і переминаєш, додаєш муку до утворення тіста. Воно не повинно бути забитим. Вимішуючи додаєш 50 гр олії і вимішуєш.
Якщо додаватимеш ізюм то завчасно зарар його і промий холодною водою. В тісто засиплеш уже сухий. Багато не додавай, сяде тісто.
Коли все додала і висісила прикрий полотенцем і на 40 хвилин залиш в теплі, як підійде то примни рукою, як мішаючи і знов на 20 хв щоб підійшло.
Перед викладанням тіста у форми, руки змаж олією. Розкладаєш у форму наповнення менше половини, залиш на 20 хвилин у теплі щоб тісто підійшло у формі і тільки тоді в духовку. Духовка повинна бути тепла, не гаряча. Випікаєш 25-30 хвилин на 180 градусів
Інгредієнти для опари (перед тим як місити тісто):
0,5 л теплого молока;
100 гр пресованих дріжжів;
2 столових ложки сахару.
Процес:
Все перемішати, прикрити щоб дріжжі підійшли.
Інгредієнти для тіста:
5 яєць;
200 гр сахару;
1 уп ваніліну;
150 гр м‘якого масла (не розтоплене, м‘яке наче розтало в теплі);
1 кг муки (дивитись по тісту, може бути менше або більше). Мука повинна хорошої якості;
50 гр олії.
Тісто:
В опару, там де підійшли дріжжі, додаєм 5 яєць, стакан сахару, ванілін і щіпотку солі - гарно розмішати. Муку вводити поступово. Коли тісто буде вигляду як на оладки то рукою додаєш 150 гр масла м‘якого і переминаєш, додаєш муку до утворення тіста. Воно не повинно бути забитим. Вимішуючи додаєш 50 гр олії і вимішуєш.
Якщо додаватимеш ізюм то завчасно зарар його і промий холодною водою. В тісто засиплеш уже сухий. Багато не додавай, сяде тісто.
Коли все додала і висісила прикрий полотенцем і на 40 хвилин залиш в теплі, як підійде то примни рукою, як мішаючи і знов на 20 хв щоб підійшло.
Перед викладанням тіста у форми, руки змаж олією. Розкладаєш у форму наповнення менше половини, залиш на 20 хвилин у теплі щоб тісто підійшло у формі і тільки тоді в духовку. Духовка повинна бути тепла, не гаряча. Випікаєш 25-30 хвилин на 180 градусів
3
автор
Масяня Я
• 14 апреля 2023
Ответ дляPORKA
Пекла первый раз, получились просто отпад. Рецепт дала мама подруги ( она кондитер):
Інгредієнти для опари (перед тим як місити тісто):
0,5 л теплого молока;
100 гр пресованих дріжжів;
2 столових ложки сахару.
Процес:
Все перемішати, прикрити щоб дріжжі підійшли.
Інгредієнти для тіста:
5 яєць;
200 гр сахару;
1 уп ваніліну;
150 гр м‘якого масла (не розтоплене, м‘яке наче розтало в теплі);
1 кг муки (дивитись по тісту, може бути менше або більше). Мука повинна хорошої якості;
50 гр олії.
Тісто:
В опару, там де підійшли дріжжі, додаєм 5 яєць, стакан сахару, ванілін і щіпотку солі - гарно розмішати. Муку вводити поступово. Коли тісто буде вигляду як на оладки то рукою додаєш 150 гр масла м‘якого і переминаєш, додаєш муку до утворення тіста. Воно не повинно бути забитим. Вимішуючи додаєш 50 гр олії і вимішуєш.
Якщо додаватимеш ізюм то завчасно зарар його і промий холодною водою. В тісто засиплеш уже сухий. Багато не додавай, сяде тісто.
Коли все додала і висісила прикрий полотенцем і на 40 хвилин залиш в теплі, як підійде то примни рукою, як мішаючи і знов на 20 хв щоб підійшло.
Перед викладанням тіста у форми, руки змаж олією. Розкладаєш у форму наповнення менше половини, залиш на 20 хвилин у теплі щоб тісто підійшло у формі і тільки тоді в духовку. Духовка повинна бути тепла, не гаряча. Випікаєш 25-30 хвилин на 180 градусів
Інгредієнти для опари (перед тим як місити тісто):
0,5 л теплого молока;
100 гр пресованих дріжжів;
2 столових ложки сахару.
Процес:
Все перемішати, прикрити щоб дріжжі підійшли.
Інгредієнти для тіста:
5 яєць;
200 гр сахару;
1 уп ваніліну;
150 гр м‘якого масла (не розтоплене, м‘яке наче розтало в теплі);
1 кг муки (дивитись по тісту, може бути менше або більше). Мука повинна хорошої якості;
50 гр олії.
Тісто:
В опару, там де підійшли дріжжі, додаєм 5 яєць, стакан сахару, ванілін і щіпотку солі - гарно розмішати. Муку вводити поступово. Коли тісто буде вигляду як на оладки то рукою додаєш 150 гр масла м‘якого і переминаєш, додаєш муку до утворення тіста. Воно не повинно бути забитим. Вимішуючи додаєш 50 гр олії і вимішуєш.
Якщо додаватимеш ізюм то завчасно зарар його і промий холодною водою. В тісто засиплеш уже сухий. Багато не додавай, сяде тісто.
Коли все додала і висісила прикрий полотенцем і на 40 хвилин залиш в теплі, як підійде то примни рукою, як мішаючи і знов на 20 хв щоб підійшло.
Перед викладанням тіста у форми, руки змаж олією. Розкладаєш у форму наповнення менше половини, залиш на 20 хвилин у теплі щоб тісто підійшло у формі і тільки тоді в духовку. Духовка повинна бути тепла, не гаряча. Випікаєш 25-30 хвилин на 180 градусів
Дякую. І скільки пасочок у вас вийшло?
НуКаНаКа• 14 апреля 2023
Вони навіть по одному рецепту виходять різні-від умілості людини залежить. Моя племінниця вчора перший раз пекла по 3 рецептам і усі вийшли.
НуКаНаКа• 14 апреля 2023
Ответ дляОливьЕЖечка
Заварну буду робити. Багато років печу,а лише вчора побачила,що це виявляється рецепт Похльобкіна)
І трохи на пробу хочу зробити одну. Взяла рецепт у бабусі подруги. Вона з села,колись мене пригощали,мені сподобалось) я думала,що там купа всього буде,але ні,якась сама звичайна))
І трохи на пробу хочу зробити одну. Взяла рецепт у бабусі подруги. Вона з села,колись мене пригощали,мені сподобалось) я думала,що там купа всього буде,але ні,якась сама звичайна))
Похльобкін нестворював рецепти! Вн їздив по ссср і збирав автентичні рецепти союзних республік,записував і видав енциклопедію. . Заварна паска у нього в розділі українська кухня -Папошник називається.
3
PORKA• 14 апреля 2023
Ответ дляМасяня Я
Дякую. І скільки пасочок у вас вийшло?
8 штук середнього розміру. Плюс з цього ж тіста робила пиріжки ( тільки для пиріжків додала більше муки, щоб тісто не липло до рук; тісто для пасок має бути липке і не забите) - вийшов смак дитинства, ну дууже смачні. Пиріжки, доречі вже з‘їли😂
1
НуКаНаКа• 14 апреля 2023
Ответ дляPORKA
Пекла первый раз, получились просто отпад. Рецепт дала мама подруги ( она кондитер):
Інгредієнти для опари (перед тим як місити тісто):
0,5 л теплого молока;
100 гр пресованих дріжжів;
2 столових ложки сахару.
Процес:
Все перемішати, прикрити щоб дріжжі підійшли.
Інгредієнти для тіста:
5 яєць;
200 гр сахару;
1 уп ваніліну;
150 гр м‘якого масла (не розтоплене, м‘яке наче розтало в теплі);
1 кг муки (дивитись по тісту, може бути менше або більше). Мука повинна хорошої якості;
50 гр олії.
Тісто:
В опару, там де підійшли дріжжі, додаєм 5 яєць, стакан сахару, ванілін і щіпотку солі - гарно розмішати. Муку вводити поступово. Коли тісто буде вигляду як на оладки то рукою додаєш 150 гр масла м‘якого і переминаєш, додаєш муку до утворення тіста. Воно не повинно бути забитим. Вимішуючи додаєш 50 гр олії і вимішуєш.
Якщо додаватимеш ізюм то завчасно зарар його і промий холодною водою. В тісто засиплеш уже сухий. Багато не додавай, сяде тісто.
Коли все додала і висісила прикрий полотенцем і на 40 хвилин залиш в теплі, як підійде то примни рукою, як мішаючи і знов на 20 хв щоб підійшло.
Перед викладанням тіста у форми, руки змаж олією. Розкладаєш у форму наповнення менше половини, залиш на 20 хвилин у теплі щоб тісто підійшло у формі і тільки тоді в духовку. Духовка повинна бути тепла, не гаряча. Випікаєш 25-30 хвилин на 180 градусів
Інгредієнти для опари (перед тим як місити тісто):
0,5 л теплого молока;
100 гр пресованих дріжжів;
2 столових ложки сахару.
Процес:
Все перемішати, прикрити щоб дріжжі підійшли.
Інгредієнти для тіста:
5 яєць;
200 гр сахару;
1 уп ваніліну;
150 гр м‘якого масла (не розтоплене, м‘яке наче розтало в теплі);
1 кг муки (дивитись по тісту, може бути менше або більше). Мука повинна хорошої якості;
50 гр олії.
Тісто:
В опару, там де підійшли дріжжі, додаєм 5 яєць, стакан сахару, ванілін і щіпотку солі - гарно розмішати. Муку вводити поступово. Коли тісто буде вигляду як на оладки то рукою додаєш 150 гр масла м‘якого і переминаєш, додаєш муку до утворення тіста. Воно не повинно бути забитим. Вимішуючи додаєш 50 гр олії і вимішуєш.
Якщо додаватимеш ізюм то завчасно зарар його і промий холодною водою. В тісто засиплеш уже сухий. Багато не додавай, сяде тісто.
Коли все додала і висісила прикрий полотенцем і на 40 хвилин залиш в теплі, як підійде то примни рукою, як мішаючи і знов на 20 хв щоб підійшло.
Перед викладанням тіста у форми, руки змаж олією. Розкладаєш у форму наповнення менше половини, залиш на 20 хвилин у теплі щоб тісто підійшло у формі і тільки тоді в духовку. Духовка повинна бути тепла, не гаряча. Випікаєш 25-30 хвилин на 180 градусів
Чудовий рецепт і дуже зрозуміло написано! Автор,печіть!
автор
Масяня Я
• 14 апреля 2023
Ответ дляPORKA
8 штук середнього розміру. Плюс з цього ж тіста робила пиріжки ( тільки для пиріжків додала більше муки, щоб тісто не липло до рук; тісто для пасок має бути липке і не забите) - вийшов смак дитинства, ну дууже смачні. Пиріжки, доречі вже з‘їли😂
Дякую. А якщо по пополовинити інгредієнти, то 4 ? Вийде так? Бо ми з донечкою двоє. Нам багато 8.
PORKA• 14 апреля 2023
Ответ дляМасяня Я
Дякую. А якщо по пополовинити інгредієнти, то 4 ? Вийде так? Бо ми з донечкою двоє. Нам багато 8.
Приблизно так. Можете спробувати половину на пасочки, і половину на пиріжки.
автор
Масяня Я
• 14 апреля 2023
Ответ дляPORKA
Приблизно так. Можете спробувати половину на пасочки, і половину на пиріжки.
Дякую
Пік Антна• 14 апреля 2023
вже років 5. Складні рецепти то не моє, краще більше мяска і салатів приготую
1
Зажуженная Жужжа• 14 апреля 2023
Ответ дляPORKA
Пекла первый раз, получились просто отпад. Рецепт дала мама подруги ( она кондитер):
Інгредієнти для опари (перед тим як місити тісто):
0,5 л теплого молока;
100 гр пресованих дріжжів;
2 столових ложки сахару.
Процес:
Все перемішати, прикрити щоб дріжжі підійшли.
Інгредієнти для тіста:
5 яєць;
200 гр сахару;
1 уп ваніліну;
150 гр м‘якого масла (не розтоплене, м‘яке наче розтало в теплі);
1 кг муки (дивитись по тісту, може бути менше або більше). Мука повинна хорошої якості;
50 гр олії.
Тісто:
В опару, там де підійшли дріжжі, додаєм 5 яєць, стакан сахару, ванілін і щіпотку солі - гарно розмішати. Муку вводити поступово. Коли тісто буде вигляду як на оладки то рукою додаєш 150 гр масла м‘якого і переминаєш, додаєш муку до утворення тіста. Воно не повинно бути забитим. Вимішуючи додаєш 50 гр олії і вимішуєш.
Якщо додаватимеш ізюм то завчасно зарар його і промий холодною водою. В тісто засиплеш уже сухий. Багато не додавай, сяде тісто.
Коли все додала і висісила прикрий полотенцем і на 40 хвилин залиш в теплі, як підійде то примни рукою, як мішаючи і знов на 20 хв щоб підійшло.
Перед викладанням тіста у форми, руки змаж олією. Розкладаєш у форму наповнення менше половини, залиш на 20 хвилин у теплі щоб тісто підійшло у формі і тільки тоді в духовку. Духовка повинна бути тепла, не гаряча. Випікаєш 25-30 хвилин на 180 градусів
Інгредієнти для опари (перед тим як місити тісто):
0,5 л теплого молока;
100 гр пресованих дріжжів;
2 столових ложки сахару.
Процес:
Все перемішати, прикрити щоб дріжжі підійшли.
Інгредієнти для тіста:
5 яєць;
200 гр сахару;
1 уп ваніліну;
150 гр м‘якого масла (не розтоплене, м‘яке наче розтало в теплі);
1 кг муки (дивитись по тісту, може бути менше або більше). Мука повинна хорошої якості;
50 гр олії.
Тісто:
В опару, там де підійшли дріжжі, додаєм 5 яєць, стакан сахару, ванілін і щіпотку солі - гарно розмішати. Муку вводити поступово. Коли тісто буде вигляду як на оладки то рукою додаєш 150 гр масла м‘якого і переминаєш, додаєш муку до утворення тіста. Воно не повинно бути забитим. Вимішуючи додаєш 50 гр олії і вимішуєш.
Якщо додаватимеш ізюм то завчасно зарар його і промий холодною водою. В тісто засиплеш уже сухий. Багато не додавай, сяде тісто.
Коли все додала і висісила прикрий полотенцем і на 40 хвилин залиш в теплі, як підійде то примни рукою, як мішаючи і знов на 20 хв щоб підійшло.
Перед викладанням тіста у форми, руки змаж олією. Розкладаєш у форму наповнення менше половини, залиш на 20 хвилин у теплі щоб тісто підійшло у формі і тільки тоді в духовку. Духовка повинна бути тепла, не гаряча. Випікаєш 25-30 хвилин на 180 градусів
Дякую!
ОливьЕЖечка• 14 апреля 2023
Ответ дляНуКаНаКа
Похльобкін нестворював рецепти! Вн їздив по ссср і збирав автентичні рецепти союзних республік,записував і видав енциклопедію. . Заварна паска у нього в розділі українська кухня -Папошник називається.
Тоді ще приємніше її пекти, знаючи що то українська кухня
Весняний Марафон• 14 апреля 2023
Да не пекли мы. Сколько можно паски мусолить? По 10 тем ежндневно.
Мастер Класс• 14 апреля 2023
Ответ дляВесняний Марафон
Да не пекли мы. Сколько можно паски мусолить? По 10 тем ежндневно.
Якщо Вам не подобається, то не заходьте в тему
1
Ні за холодну воду• 14 апреля 2023
Рецепт паски:
Борошно 700г
Молоко 250мл
Сметана 80 г
Масло вершкове 120г
Дріжджі 25г або 11г сухі
Сіль 1/3 ч.л.
Яйця 4 шт
Цукор 150г
Родзинки 50г
Ванільний цукор 1 пакет
Борошно 700г
Молоко 250мл
Сметана 80 г
Масло вершкове 120г
Дріжджі 25г або 11г сухі
Сіль 1/3 ч.л.
Яйця 4 шт
Цукор 150г
Родзинки 50г
Ванільний цукор 1 пакет
1
Та легко!• 14 апреля 2023
Ответ дляНі за холодну воду
Рецепт паски:
Борошно 700г
Молоко 250мл
Сметана 80 г
Масло вершкове 120г
Дріжджі 25г або 11г сухі
Сіль 1/3 ч.л.
Яйця 4 шт
Цукор 150г
Родзинки 50г
Ванільний цукор 1 пакет
Борошно 700г
Молоко 250мл
Сметана 80 г
Масло вершкове 120г
Дріжджі 25г або 11г сухі
Сіль 1/3 ч.л.
Яйця 4 шт
Цукор 150г
Родзинки 50г
Ванільний цукор 1 пакет
Підкажіть, коли паски прикрашають як у вас на фото - фігурками з тіста, їх треба яйцем промазувати перед випіканням?
Ні за холодну воду• 14 апреля 2023
Ответ дляТа легко!
Підкажіть, коли паски прикрашають як у вас на фото - фігурками з тіста, їх треба яйцем промазувати перед випіканням?
Спочатку розкладаєте тісто по формах, залишаєте їх підійти, далі змащуєте паски яйцем, потім розкладаєте прикраси з тіста, змащуєте прикраси яйцем і ставите випікати в розігріту духовку.
Ответ дляPORKA
Пекла первый раз, получились просто отпад. Рецепт дала мама подруги ( она кондитер):
Інгредієнти для опари (перед тим як місити тісто):
0,5 л теплого молока;
100 гр пресованих дріжжів;
2 столових ложки сахару.
Процес:
Все перемішати, прикрити щоб дріжжі підійшли.
Інгредієнти для тіста:
5 яєць;
200 гр сахару;
1 уп ваніліну;
150 гр м‘якого масла (не розтоплене, м‘яке наче розтало в теплі);
1 кг муки (дивитись по тісту, може бути менше або більше). Мука повинна хорошої якості;
50 гр олії.
Тісто:
В опару, там де підійшли дріжжі, додаєм 5 яєць, стакан сахару, ванілін і щіпотку солі - гарно розмішати. Муку вводити поступово. Коли тісто буде вигляду як на оладки то рукою додаєш 150 гр масла м‘якого і переминаєш, додаєш муку до утворення тіста. Воно не повинно бути забитим. Вимішуючи додаєш 50 гр олії і вимішуєш.
Якщо додаватимеш ізюм то завчасно зарар його і промий холодною водою. В тісто засиплеш уже сухий. Багато не додавай, сяде тісто.
Коли все додала і висісила прикрий полотенцем і на 40 хвилин залиш в теплі, як підійде то примни рукою, як мішаючи і знов на 20 хв щоб підійшло.
Перед викладанням тіста у форми, руки змаж олією. Розкладаєш у форму наповнення менше половини, залиш на 20 хвилин у теплі щоб тісто підійшло у формі і тільки тоді в духовку. Духовка повинна бути тепла, не гаряча. Випікаєш 25-30 хвилин на 180 градусів
Інгредієнти для опари (перед тим як місити тісто):
0,5 л теплого молока;
100 гр пресованих дріжжів;
2 столових ложки сахару.
Процес:
Все перемішати, прикрити щоб дріжжі підійшли.
Інгредієнти для тіста:
5 яєць;
200 гр сахару;
1 уп ваніліну;
150 гр м‘якого масла (не розтоплене, м‘яке наче розтало в теплі);
1 кг муки (дивитись по тісту, може бути менше або більше). Мука повинна хорошої якості;
50 гр олії.
Тісто:
В опару, там де підійшли дріжжі, додаєм 5 яєць, стакан сахару, ванілін і щіпотку солі - гарно розмішати. Муку вводити поступово. Коли тісто буде вигляду як на оладки то рукою додаєш 150 гр масла м‘якого і переминаєш, додаєш муку до утворення тіста. Воно не повинно бути забитим. Вимішуючи додаєш 50 гр олії і вимішуєш.
Якщо додаватимеш ізюм то завчасно зарар його і промий холодною водою. В тісто засиплеш уже сухий. Багато не додавай, сяде тісто.
Коли все додала і висісила прикрий полотенцем і на 40 хвилин залиш в теплі, як підійде то примни рукою, як мішаючи і знов на 20 хв щоб підійшло.
Перед викладанням тіста у форми, руки змаж олією. Розкладаєш у форму наповнення менше половини, залиш на 20 хвилин у теплі щоб тісто підійшло у формі і тільки тоді в духовку. Духовка повинна бути тепла, не гаряча. Випікаєш 25-30 хвилин на 180 градусів
Вона суха виходить, чи волога?
PORKA• 14 апреля 2023
Ответ дляАрина85
Вона суха виходить, чи волога?
Я б сказала середня, дуже пухка
2
НуКаНаКа• 14 апреля 2023
Ответ дляНі за холодну воду
Спочатку розкладаєте тісто по формах, залишаєте їх підійти, далі змащуєте паски яйцем, потім розкладаєте прикраси з тіста, змащуєте прикраси яйцем і ставите випікати в розігріту духовку.
А тісто для прикрас те саме що й на паску?
Ні за холодну воду• 14 апреля 2023
Ответ дляНуКаНаКа
А тісто для прикрас те саме що й на паску?
Так, те ж саме
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу