sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_107
Масяня Я• 14 апреля 2023

По какому рецепту вы пекли Пасочку?

Буду первый раз печь, не хочу много возни. Хочу чтобы получилось) Заранее благодарю.
38 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
anonim_216
Вилами по воде• 14 апреля 2023
1
Венское ночное тесто, бо газова духовка погано пече, а ці швидко пропікаються і не горять
heart 1
anonim_139
Треба ось так• 14 апреля 2023
2
Сделайте молочную паску: никакой выпечки, пол часа времени и все готово.
anonim_213
Щедрик• 14 апреля 2023
3
Чтоб получилось это не только от рецепта зависит. Хорошие дрожжи, духовка, настроение.
heart 1
anonim_213
Щедрик• 14 апреля 2023
4
Ответ дляТреба ось так
Сделайте молочную паску: никакой выпечки, пол часа времени и все готово.
Это какая?
anonim_1
Фиона Шрековна• 14 апреля 2023
5


вчера испекла по этому рецепту первый раз, идеально!
по тем пропорциям, что у автора получилось три пасочки. одну сьели - оч вкусно. выпекала на 10 минут дольше чем рекомендовано, но это от духовки зависит. и глазурь сделала как люблю - белковую.
anonim_115
Викасикрет• 14 апреля 2023
6
Еще не пекла, по рецепту свекрови, с 2003 года пеку
anonim_91
ОливьЕЖечка• 14 апреля 2023
7
Заварну буду робити. Багато років печу,а лише вчора побачила,що це виявляється рецепт Похльобкіна)
І трохи на пробу хочу зробити одну. Взяла рецепт у бабусі подруги. Вона з села,колись мене пригощали,мені сподобалось) я думала,що там купа всього буде,але ні,якась сама звичайна))
anonim_140
PORKA• 14 апреля 2023
8
Пекла первый раз, получились просто отпад. Рецепт дала мама подруги ( она кондитер):

Інгредієнти для опари (перед тим як місити тісто):
0,5 л теплого молока;
100 гр пресованих дріжжів;
2 столових ложки сахару.

Процес:
Все перемішати, прикрити щоб дріжжі підійшли.

Інгредієнти для тіста:
5 яєць;
200 гр сахару;
1 уп ваніліну;
150 гр м‘якого масла (не розтоплене, м‘яке наче розтало в теплі);
1 кг муки (дивитись по тісту, може бути менше або більше). Мука повинна хорошої якості;
50 гр олії.

Тісто:
В опару, там де підійшли дріжжі, додаєм 5 яєць, стакан сахару, ванілін і щіпотку солі - гарно розмішати. Муку вводити поступово. Коли тісто буде вигляду як на оладки то рукою додаєш 150 гр масла м‘якого і переминаєш, додаєш муку до утворення тіста. Воно не повинно бути забитим. Вимішуючи додаєш 50 гр олії і вимішуєш.
Якщо додаватимеш ізюм то завчасно зарар його і промий холодною водою. В тісто засиплеш уже сухий. Багато не додавай, сяде тісто.
Коли все додала і висісила прикрий полотенцем і на 40 хвилин залиш в теплі, як підійде то примни рукою, як мішаючи і знов на 20 хв щоб підійшло.
Перед викладанням тіста у форми, руки змаж олією. Розкладаєш у форму наповнення менше половини, залиш на 20 хвилин у теплі щоб тісто підійшло у формі і тільки тоді в духовку. Духовка повинна бути тепла, не гаряча. Випікаєш 25-30 хвилин на 180 градусів
heart 3
anonim_107
автор Масяня Я • 14 апреля 2023
9
Ответ дляPORKA
Пекла первый раз, получились просто отпад. Рецепт дала мама подруги ( она кондитер):

Інгредієнти для опари (перед тим як місити тісто):
0,5 л теплого молока;
100 гр пресованих дріжжів;
2 столових ложки сахару.

Процес:
Все перемішати, прикрити щоб дріжжі підійшли.

Інгредієнти для тіста:
5 яєць;
200 гр сахару;
1 уп ваніліну;
150 гр м‘якого масла (не розтоплене, м‘яке наче розтало в теплі);
1 кг муки (дивитись по тісту, може бути менше або більше). Мука повинна хорошої якості;
50 гр олії.

Тісто:
В опару, там де підійшли дріжжі, додаєм 5 яєць, стакан сахару, ванілін і щіпотку солі - гарно розмішати. Муку вводити поступово. Коли тісто буде вигляду як на оладки то рукою додаєш 150 гр масла м‘якого і переминаєш, додаєш муку до утворення тіста. Воно не повинно бути забитим. Вимішуючи додаєш 50 гр олії і вимішуєш.
Якщо додаватимеш ізюм то завчасно зарар його і промий холодною водою. В тісто засиплеш уже сухий. Багато не додавай, сяде тісто.
Коли все додала і висісила прикрий полотенцем і на 40 хвилин залиш в теплі, як підійде то примни рукою, як мішаючи і знов на 20 хв щоб підійшло.
Перед викладанням тіста у форми, руки змаж олією. Розкладаєш у форму наповнення менше половини, залиш на 20 хвилин у теплі щоб тісто підійшло у формі і тільки тоді в духовку. Духовка повинна бути тепла, не гаряча. Випікаєш 25-30 хвилин на 180 градусів
Дякую. І скільки пасочок у вас вийшло?
anonim_24
Мальчижка• 14 апреля 2023
10
Буду завтра как обычно печь краффин и сделаю творожную три шоколада
anonim_9
НуКаНаКа• 14 апреля 2023
11
Вони навіть по одному рецепту виходять різні-від умілості людини залежить. Моя племінниця вчора перший раз пекла по 3 рецептам і усі вийшли.
anonim_9
НуКаНаКа• 14 апреля 2023
12
Ответ дляОливьЕЖечка
Заварну буду робити. Багато років печу,а лише вчора побачила,що це виявляється рецепт Похльобкіна)
І трохи на пробу хочу зробити одну. Взяла рецепт у бабусі подруги. Вона з села,колись мене пригощали,мені сподобалось) я думала,що там купа всього буде,але ні,якась сама звичайна))
Похльобкін нестворював рецепти! Вн їздив по ссср і збирав автентичні рецепти союзних республік,записував і видав енциклопедію. . Заварна паска у нього в розділі українська кухня -Папошник називається.
heart 3
anonim_140
PORKA• 14 апреля 2023
13
Ответ дляМасяня Я
Дякую. І скільки пасочок у вас вийшло?
8 штук середнього розміру. Плюс з цього ж тіста робила пиріжки ( тільки для пиріжків додала більше муки, щоб тісто не липло до рук; тісто для пасок має бути липке і не забите) - вийшов смак дитинства, ну дууже смачні. Пиріжки, доречі вже з‘їли😂
heart 1
anonim_9
НуКаНаКа• 14 апреля 2023
14
Ответ дляPORKA
Пекла первый раз, получились просто отпад. Рецепт дала мама подруги ( она кондитер):

Інгредієнти для опари (перед тим як місити тісто):
0,5 л теплого молока;
100 гр пресованих дріжжів;
2 столових ложки сахару.

Процес:
Все перемішати, прикрити щоб дріжжі підійшли.

Інгредієнти для тіста:
5 яєць;
200 гр сахару;
1 уп ваніліну;
150 гр м‘якого масла (не розтоплене, м‘яке наче розтало в теплі);
1 кг муки (дивитись по тісту, може бути менше або більше). Мука повинна хорошої якості;
50 гр олії.

Тісто:
В опару, там де підійшли дріжжі, додаєм 5 яєць, стакан сахару, ванілін і щіпотку солі - гарно розмішати. Муку вводити поступово. Коли тісто буде вигляду як на оладки то рукою додаєш 150 гр масла м‘якого і переминаєш, додаєш муку до утворення тіста. Воно не повинно бути забитим. Вимішуючи додаєш 50 гр олії і вимішуєш.
Якщо додаватимеш ізюм то завчасно зарар його і промий холодною водою. В тісто засиплеш уже сухий. Багато не додавай, сяде тісто.
Коли все додала і висісила прикрий полотенцем і на 40 хвилин залиш в теплі, як підійде то примни рукою, як мішаючи і знов на 20 хв щоб підійшло.
Перед викладанням тіста у форми, руки змаж олією. Розкладаєш у форму наповнення менше половини, залиш на 20 хвилин у теплі щоб тісто підійшло у формі і тільки тоді в духовку. Духовка повинна бути тепла, не гаряча. Випікаєш 25-30 хвилин на 180 градусів
Чудовий рецепт і дуже зрозуміло написано! Автор,печіть!
anonim_107
автор Масяня Я • 14 апреля 2023
15
Ответ дляPORKA
8 штук середнього розміру. Плюс з цього ж тіста робила пиріжки ( тільки для пиріжків додала більше муки, щоб тісто не липло до рук; тісто для пасок має бути липке і не забите) - вийшов смак дитинства, ну дууже смачні. Пиріжки, доречі вже з‘їли😂
Дякую. А якщо по пополовинити інгредієнти, то 4 ? Вийде так? Бо ми з донечкою двоє. Нам багато 8.
anonim_140
PORKA• 14 апреля 2023
16
Ответ дляМасяня Я
Дякую. А якщо по пополовинити інгредієнти, то 4 ? Вийде так? Бо ми з донечкою двоє. Нам багато 8.
Приблизно так. Можете спробувати половину на пасочки, і половину на пиріжки.
anonim_107
автор Масяня Я • 14 апреля 2023
17
Ответ дляPORKA
Приблизно так. Можете спробувати половину на пасочки, і половину на пиріжки.
Дякую
anonim_69
Пік Антна• 14 апреля 2023
18
https://kashalot.com/ru/club/post-8561719/ вже років 5. Складні рецепти то не моє, краще більше мяска і салатів приготую
heart 1
anonim_17
Зажуженная Жужжа• 14 апреля 2023
19
Ответ дляPORKA
Пекла первый раз, получились просто отпад. Рецепт дала мама подруги ( она кондитер):

Інгредієнти для опари (перед тим як місити тісто):
0,5 л теплого молока;
100 гр пресованих дріжжів;
2 столових ложки сахару.

Процес:
Все перемішати, прикрити щоб дріжжі підійшли.

Інгредієнти для тіста:
5 яєць;
200 гр сахару;
1 уп ваніліну;
150 гр м‘якого масла (не розтоплене, м‘яке наче розтало в теплі);
1 кг муки (дивитись по тісту, може бути менше або більше). Мука повинна хорошої якості;
50 гр олії.

Тісто:
В опару, там де підійшли дріжжі, додаєм 5 яєць, стакан сахару, ванілін і щіпотку солі - гарно розмішати. Муку вводити поступово. Коли тісто буде вигляду як на оладки то рукою додаєш 150 гр масла м‘якого і переминаєш, додаєш муку до утворення тіста. Воно не повинно бути забитим. Вимішуючи додаєш 50 гр олії і вимішуєш.
Якщо додаватимеш ізюм то завчасно зарар його і промий холодною водою. В тісто засиплеш уже сухий. Багато не додавай, сяде тісто.
Коли все додала і висісила прикрий полотенцем і на 40 хвилин залиш в теплі, як підійде то примни рукою, як мішаючи і знов на 20 хв щоб підійшло.
Перед викладанням тіста у форми, руки змаж олією. Розкладаєш у форму наповнення менше половини, залиш на 20 хвилин у теплі щоб тісто підійшло у формі і тільки тоді в духовку. Духовка повинна бути тепла, не гаряча. Випікаєш 25-30 хвилин на 180 градусів
Дякую!
anonim_91
ОливьЕЖечка• 14 апреля 2023
20
Ответ дляНуКаНаКа
Похльобкін нестворював рецепти! Вн їздив по ссср і збирав автентичні рецепти союзних республік,записував і видав енциклопедію. . Заварна паска у нього в розділі українська кухня -Папошник називається.
Тоді ще приємніше її пекти, знаючи що то українська кухня
anonim_53
Весняний Марафон• 14 апреля 2023
21
Да не пекли мы. Сколько можно паски мусолить? По 10 тем ежндневно.
anonim_151
Мастер Класс• 14 апреля 2023
22
Ответ дляВесняний Марафон
Да не пекли мы. Сколько можно паски мусолить? По 10 тем ежндневно.
Якщо Вам не подобається, то не заходьте в тему
heart 1
anonim_207
Ні за холодну воду• 14 апреля 2023
23
Рецепт паски:
Борошно 700г
Молоко 250мл
Сметана 80 г
Масло вершкове 120г
Дріжджі 25г або 11г сухі
Сіль 1/3 ч.л.
Яйця 4 шт
Цукор 150г
Родзинки 50г
Ванільний цукор 1 пакет
attached-photo
heart 1
anonim_58
Та легко!• 14 апреля 2023
24
Ответ дляНі за холодну воду
Рецепт паски:
Борошно 700г
Молоко 250мл
Сметана 80 г
Масло вершкове 120г
Дріжджі 25г або 11г сухі
Сіль 1/3 ч.л.
Яйця 4 шт
Цукор 150г
Родзинки 50г
Ванільний цукор 1 пакет
Підкажіть, коли паски прикрашають як у вас на фото - фігурками з тіста, їх треба яйцем промазувати перед випіканням?
anonim_207
Ні за холодну воду• 14 апреля 2023
25
Ответ дляТа легко!
Підкажіть, коли паски прикрашають як у вас на фото - фігурками з тіста, їх треба яйцем промазувати перед випіканням?
Спочатку розкладаєте тісто по формах, залишаєте їх підійти, далі змащуєте паски яйцем, потім розкладаєте прикраси з тіста, змащуєте прикраси яйцем і ставите випікати в розігріту духовку.
noavatar
Арина85• 14 апреля 2023
26

за цим рецептом
noavatar
Арина85• 14 апреля 2023
27
Ответ дляPORKA
Пекла первый раз, получились просто отпад. Рецепт дала мама подруги ( она кондитер):

Інгредієнти для опари (перед тим як місити тісто):
0,5 л теплого молока;
100 гр пресованих дріжжів;
2 столових ложки сахару.

Процес:
Все перемішати, прикрити щоб дріжжі підійшли.

Інгредієнти для тіста:
5 яєць;
200 гр сахару;
1 уп ваніліну;
150 гр м‘якого масла (не розтоплене, м‘яке наче розтало в теплі);
1 кг муки (дивитись по тісту, може бути менше або більше). Мука повинна хорошої якості;
50 гр олії.

Тісто:
В опару, там де підійшли дріжжі, додаєм 5 яєць, стакан сахару, ванілін і щіпотку солі - гарно розмішати. Муку вводити поступово. Коли тісто буде вигляду як на оладки то рукою додаєш 150 гр масла м‘якого і переминаєш, додаєш муку до утворення тіста. Воно не повинно бути забитим. Вимішуючи додаєш 50 гр олії і вимішуєш.
Якщо додаватимеш ізюм то завчасно зарар його і промий холодною водою. В тісто засиплеш уже сухий. Багато не додавай, сяде тісто.
Коли все додала і висісила прикрий полотенцем і на 40 хвилин залиш в теплі, як підійде то примни рукою, як мішаючи і знов на 20 хв щоб підійшло.
Перед викладанням тіста у форми, руки змаж олією. Розкладаєш у форму наповнення менше половини, залиш на 20 хвилин у теплі щоб тісто підійшло у формі і тільки тоді в духовку. Духовка повинна бути тепла, не гаряча. Випікаєш 25-30 хвилин на 180 градусів
Вона суха виходить, чи волога?
anonim_140
PORKA• 14 апреля 2023
28
Ответ дляАрина85
Вона суха виходить, чи волога?
Я б сказала середня, дуже пухка
heart 2
anonim_9
НуКаНаКа• 14 апреля 2023
29
Ответ дляНі за холодну воду
Спочатку розкладаєте тісто по формах, залишаєте їх підійти, далі змащуєте паски яйцем, потім розкладаєте прикраси з тіста, змащуєте прикраси яйцем і ставите випікати в розігріту духовку.
А тісто для прикрас те саме що й на паску?
anonim_207
Ні за холодну воду• 14 апреля 2023
30
Ответ дляНуКаНаКа
А тісто для прикрас те саме що й на паску?
Так, те ж саме
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff