Копирайторша• 02 мая 2023
Зелений борщ/ суп із щавлем
Привіт порадниці))) допоможіть горе-хазяйці )))
Хочу приготувати зелений борщ або як інші називають суп із щавлем
Є в мене банка закритого щавлю ( стоїть напевно вже 2 рік) банка не вздута, все нормально
І от думаю, чи не зварити б мені зелений борщ?
Чи краще викинути той щавель?
І поділіться, будь ласка, рецептом))))
Буду всім вдячна)))
Хочу приготувати зелений борщ або як інші називають суп із щавлем
Є в мене банка закритого щавлю ( стоїть напевно вже 2 рік) банка не вздута, все нормально
І от думаю, чи не зварити б мені зелений борщ?
Чи краще викинути той щавель?
І поділіться, будь ласка, рецептом))))
Буду всім вдячна)))
3
ПочтальЁнша• 02 мая 2023
Все ппц
Вот чого немає в тій сраній америці - свіжого щавлю, яяяяяяк я хочу зелений борщ
Вот чого немає в тій сраній америці - свіжого щавлю, яяяяяяк я хочу зелений борщ
7
1
сама себе прекрасная• 02 мая 2023
Обожнюю зелений борщ, якраз обідаю ним) зараз молоденький, свіженький я б не стала вже консервований використовувати
4
автор
Копирайторша
• 02 мая 2023
Ответ дляПлатье Длинное бальное
откройте посмотрите. если хороший, зачем выкидывать)
А як я зрозумію, що він хороший?
Вибачте за таке питання дурне)
Вибачте за таке питання дурне)
автор
Копирайторша
• 02 мая 2023
Ответ длясама себе прекрасная
Обожнюю зелений борщ, якраз обідаю ним) зараз молоденький, свіженький я б не стала вже консервований використовувати
Смачного))))
Треба значить на базарчику купити
Бо на дачу до батьків зараз не маю змоги поїхати((((
Треба значить на базарчику купити
Бо на дачу до батьків зараз не маю змоги поїхати((((
Платье Длинное бальное• 02 мая 2023
Ответ дляКопирайторша
А як я зрозумію, що він хороший?
Вибачте за таке питання дурне)
Вибачте за таке питання дурне)
не знаю, наверное, без плесени и не вонять
.. можно соседу дать ложку попробовать и подождать
.. можно соседу дать ложку попробовать и подождать
2
автор
Копирайторша
• 02 мая 2023
Ответ дляЗілля до весілля
Купіть свіжий, їжа має бути корисною.
Дякую)
Ви праві)))
Ви праві)))
ПочтальЁнша• 02 мая 2023
Ответ дляКопирайторша
А як я зрозумію, що він хороший?
Вибачте за таке питання дурне)
Вибачте за таке питання дурне)
По констинстенції, кольору, запахам
1
1
автор
Копирайторша
• 02 мая 2023
Ответ дляПлатье Длинное бальное
не знаю, наверное, без плесени и не вонять
.. можно соседу дать ложку попробовать и подождать
.. можно соседу дать ложку попробовать и подождать
Ахахахха
Клааас
Значить так і спробую😀😀😀
Клааас
Значить так і спробую😀😀😀
Смурфик• 02 мая 2023
Ответ дляКопирайторша
А як я зрозумію, що він хороший?
Вибачте за таке питання дурне)
Вибачте за таке питання дурне)
Краще не ризикуйте і купіть свіжий щавель. Може хазяйки важні і зможуть зрозуміти чи той щавель ще нормальний, а вам не варто ризикувати здоровям)
1
автор
Копирайторша
• 02 мая 2023
Ответ дляСундучок с каникулами
дівчата, все, побігла на ринок за щавелем😘😘😘
Я теж вже збираюсь 😀😀😀
Поросенка• 02 мая 2023
Ответ дляА поговорить?
Одной банки мало, купите свежий и добавьте потом консервированный
Чого це мало? Вона ж не відро варить. В мене 0,5 банка на 2 рази
3
сама себе прекрасная• 02 мая 2023
Ответ дляКопирайторша
Смачного))))
Треба значить на базарчику купити
Бо на дачу до батьків зараз не маю змоги поїхати((((
Треба значить на базарчику купити
Бо на дачу до батьків зараз не маю змоги поїхати((((
Дякую
Зі свіжої зелені такий аромат
тільки б його і їла)
Зі свіжої зелені такий аромат
тільки б його і їла)
1
Снідаю авокадо• 02 мая 2023
Ответ дляПочтальЁнша
Все ппц
Вот чого немає в тій сраній америці - свіжого щавлю, яяяяяяк я хочу зелений борщ
Вот чого немає в тій сраній америці - свіжого щавлю, яяяяяяк я хочу зелений борщ
Може шпинат є?
1
Снідаю авокадо• 02 мая 2023
Ответ дляПочтальЁнша
Є і багато, хочу кислячок
Я інколи готую із шпинатом, але я завжди ще й томат додаю, червоний у мене зелений борщ. Тому кислоту можна регулювати томатом.
ПочтальЁнша• 02 мая 2023
Ответ дляСнідаю авокадо
Я інколи готую із шпинатом, але я завжди ще й томат додаю, червоний у мене зелений борщ. Тому кислоту можна регулювати томатом.
А я кропивку молоду, але він чисто зелений в мене з рисом і яйцем, от такий і хочу, але я спробую з шпинату, дякую що нагадали
Гопница-Советчица• 02 мая 2023
Ответ дляПочтальЁнша
Все ппц
Вот чого немає в тій сраній америці - свіжого щавлю, яяяяяяк я хочу зелений борщ
Вот чого немає в тій сраній америці - свіжого щавлю, яяяяяяк я хочу зелений борщ
В Німеччині також не знайшла, але в лісі повно, вчора назбирала, зараз піду варити)))
Василина Семеніч• 02 мая 2023
Ответ дляГопница-Советчица
В Німеччині також не знайшла, але в лісі повно, вчора назбирала, зараз піду варити)))
Sauerampfer на рынке у местных полно его сейчас.
1
Гопница-Советчица• 02 мая 2023
Але автор, зараз саме сезон свіженького, краще свіжий вийдіть купіть, ще й зелені молоденької туди…всьо адьйос пішла варити борщ)))
1
Гопница-Советчица• 02 мая 2023
Ответ дляВасилина Семеніч
Sauerampfer на рынке у местных полно его сейчас.
Дякую, гляну. Та я його і не шукала, бо в лісі майже живем і там його повно. Ще й рукула дика скрізь росте)))
ШобВам_КакНам• 02 мая 2023
Ответ дляПочтальЁнша
Все ппц
Вот чого немає в тій сраній америці - свіжого щавлю, яяяяяяк я хочу зелений борщ
Вот чого немає в тій сраній америці - свіжого щавлю, яяяяяяк я хочу зелений борщ
Шпинат+лимонная кислота: не отличить
Щавель, говорят, есть в расийских магазинах
Щавель, говорят, есть в расийских магазинах
ПочтальЁнша• 02 мая 2023
Ответ дляШобВам_КакНам
Шпинат+лимонная кислота: не отличить
Щавель, говорят, есть в расийских магазинах
Щавель, говорят, есть в расийских магазинах
Я туди принципово не хожу ну і консервований не хочу
ШобВам_КакНам• 02 мая 2023
Ничего за два года с тем щавелем не будет: щавелевая к-та отличный природный консервант.
На зелёный борщ люблю мясо пожирнее, ошеек например. Варю с луком и морковкой; лук потом выбрасываю, морковку нарезаю полукольцами и обратно в суп. Картошка до готовности, и последний щавель. Покипело 2-3 минуты и все. Травки/специи по вкусу и желанию.
Подавать с отварным яйцом и сметаной.
Самый ленивый суп
На зелёный борщ люблю мясо пожирнее, ошеек например. Варю с луком и морковкой; лук потом выбрасываю, морковку нарезаю полукольцами и обратно в суп. Картошка до готовности, и последний щавель. Покипело 2-3 минуты и все. Травки/специи по вкусу и желанию.
Подавать с отварным яйцом и сметаной.
Самый ленивый суп
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу