Непонятно• 10 мая 2023
У стоперший раз. Українська страва для іноземців, що приготувати?
Вареники - ні
Борщ та інші супи- ні
Налисники - ні
Сирники - ні
Думаю про салат з бурячка.
Борщ та інші супи- ні
Налисники - ні
Сирники - ні
Думаю про салат з бурячка.
показать весь текст
КарамбОлька• 10 мая 2023
Бограч готовила, зашел на ура, котлеты по Киевски тоже, гамбовцы уплетали за обе щеки.
1
автор
Непонятно
• 10 мая 2023
Ответ дляКарамбОлька
Бограч готовила, зашел на ура, котлеты по Киевски тоже, гамбовцы уплетали за обе щеки.
Вам можна уже ресторан української кухні відкривати!
1
КарамбОлька• 10 мая 2023
Ответ дляНепонятно
Вам можна уже ресторан української кухні відкривати!
Все просто готовится, абсолютно не ресторанные блюда, но вкусные и смотрятся интересно.
Тільки не про гроші• 10 мая 2023
Я іноземцям своїм випічку готую. Не знаю чи воно все українське чи в мене вже змішалось воно з радянським. Але точать за милу душу. Торта київського, сметанника, празького готувала, тертий пиріг, шарлотку.
1
Яичница с беконом• 10 мая 2023
Ответ дляНепонятно
Це завдання таке на курсах. Я б зготувала щось звичайне, піцу, салат якийсь з зелених листочків, чізкейк умію добре. Але написано, що хочуть традиційного.
Автор, паляницю з маком їм зробіть)
На Маковія роблять - печуть паляницю на сковорідці, заварюють мак з цукром, потім паляницю ріжуть шматочками і пропитують маковим сиропом. Смачно, до речі, і зручно пригощати.
Сирники не заморочливо зробити, навіть якщо сир складно найти - він легко з молока робиться. І кожному по сирнику з джемом.
Зробіть до салату з буряка ще форшмак і подайте на канапках або з начос, прикольно буде.
Приколіться - якщо знайдете хрін, зробіть з буряком, і теж з начосами подайте, хай поплачуть)
На Маковія роблять - печуть паляницю на сковорідці, заварюють мак з цукром, потім паляницю ріжуть шматочками і пропитують маковим сиропом. Смачно, до речі, і зручно пригощати.
Сирники не заморочливо зробити, навіть якщо сир складно найти - він легко з молока робиться. І кожному по сирнику з джемом.
Зробіть до салату з буряка ще форшмак і подайте на канапках або з начос, прикольно буде.
Приколіться - якщо знайдете хрін, зробіть з буряком, і теж з начосами подайте, хай поплачуть)
Небалувана Галя• 10 мая 2023
Ответ дляНепонятно
Чим ви дивували у США?
Я написала вище, багато чим, найбільше зайшов бігус і деруни завжди на ура ще можна чебуреки
Липка-прилипка• 10 мая 2023
Ответ дляНепонятно
Це завдання таке на курсах. Я б зготувала щось звичайне, піцу, салат якийсь з зелених листочків, чізкейк умію добре. Але написано, що хочуть традиційного.
зрозуміло ))
Моему американцу понравился закрытый мясной пирог (куриный фарш я сама делала, тесто типа песочного-холодным пойдет), компот, гречка по купечески (теплая была)
Не понравился оливье, овощной салат со сметанной. Творожная запеканка (творог я сама делала) так по среднему понравилась. Картошку в духовке запекала к стейкам, тоже ел (правда кетчуп попросил).
Не понравился оливье, овощной салат со сметанной. Творожная запеканка (творог я сама делала) так по среднему понравилась. Картошку в духовке запекала к стейкам, тоже ел (правда кетчуп попросил).
Ліплю вареники• 10 мая 2023
Приготовьте буженину по рецепту Сергея Пожара👍
Так же у него много рецептов именно украинской кухни.
Так же у него много рецептов именно украинской кухни.
1
Все будет, но потом• 10 мая 2023
Ответ дляЯ тут Живу
гречка- украинскей ещё нужно найти
Мы в Румынии-какая здесь вкусная гречка,не сравнить с нашей...
Все будет, но потом• 10 мая 2023
Ответ дляНепонятно
Забула дописати про деруни. Теж ні)
А бігос я ніколи не готувала, тому навряд чи подужаю. Для мене навіть звучить складно.
А бігос я ніколи не готувала, тому навряд чи подужаю. Для мене навіть звучить складно.
Гарбузова каша
Все будет, но потом• 10 мая 2023
Ответ дляУказка
Крученики з чорносливом.
Вирізка фарширується горіхами і чорносливом і запікається у духовці,така собі святкова українська кухня, сама їла тільки декілька раз, але це смачно.
З регіональних страв дуже смачна страва - холодна юшка з рибою і білими грибами, але її треба вміти готувати.
Вирізка фарширується горіхами і чорносливом і запікається у духовці,така собі святкова українська кухня, сама їла тільки декілька раз, але це смачно.
З регіональних страв дуже смачна страва - холодна юшка з рибою і білими грибами, але її треба вміти готувати.
Без горіхів краще
1
Удачная• 10 мая 2023
Ответ дляНепонятно
Згадала! Лемішка. Так мій чоловік називає те, що я називаю баношем.
То бігос, то з капусти?
А як тоді зветься те, що там купа паприки?
То бігос, то з капусти?
А як тоді зветься те, що там купа паприки?
Бограч мабуть? Але то ж мадярське
сама себе прекрасная• 10 мая 2023
Я б банош сделала б! После поездки в Карпаты часто готовлю ибо это очень вкусно 🤤
Супы вы не просили, но грибная юшка это ж нечто, или что то ещё с белыми грибами, они особенные)
Супы вы не просили, но грибная юшка это ж нечто, или что то ещё с белыми грибами, они особенные)
1
Кундалина• 10 мая 2023
Ответ дляНепонятно
Гуглю, що таке Котлета Україна
Натомість знайшла
Чем отличается котлета по киевски и по Донбасски?
Котлеты по-донбасски, пошаговый рецепт с фото
Разница в том, что котлеты по-киевски готовят из курицы, а по-донбасски - из говядины и свинины. В результате мы получаем котлеты с хрустящей корочкой, сочным мясом и сливочным маслом внутри. Именно оно придает особую нежность и сливочный вкус. По желанию в сливочное масло можно добавить
Тепер я хочу котлету по Донбаському.
Ви спокусниця!!!
Я уже й нести нічого нікому не хочу. Я хочу цю котлету!
Натомість знайшла
Чем отличается котлета по киевски и по Донбасски?
Котлеты по-донбасски, пошаговый рецепт с фото
Разница в том, что котлеты по-киевски готовят из курицы, а по-донбасски - из говядины и свинины. В результате мы получаем котлеты с хрустящей корочкой, сочным мясом и сливочным маслом внутри. Именно оно придает особую нежность и сливочный вкус. По желанию в сливочное масло можно добавить
Тепер я хочу котлету по Донбаському.
Ви спокусниця!!!
Я уже й нести нічого нікому не хочу. Я хочу цю котлету!
Котлеты по Киевский и крученики с салом и много чеснока, как домашняя колбаса. Это я готовила, очень вкусно получается
9
Криниця щастя• 10 мая 2023
Ответ дляВсе будет, но потом
Мы в Румынии-какая здесь вкусная гречка,не сравнить с нашей...
Наша, це ще питання. Чула, що ми свою експортуємо задорого, а їмо дешеву китайську. Може брешуть, та я останнім часом не їла навіть нормальної, не те що смачної
1
Криниця щастя• 10 мая 2023
Ответ дляВсе будет, но потом
Гарбузова каша
Зараз? Гарбузи в травні рідкість і вже можуть бути не надто смачні
Оцененная• 10 мая 2023
Подивіться рецепти від Клопотенка. В нього українські страви і дуже вдалі рецепти.
Щас ухожу• 10 мая 2023
Ответ дляНезламна Україна
Почему в ресторане? Муторно только это от кожи все снимать.. И дома готовят. Мамалыга это молдавское блюдо, но на Буковине готовят, говорю же региональное, банош тоже. Будз -это сыр на моцареллу похож.
Мамалига і банош - різні речі. Просто в сусідніх країн бувають схожі страви, але банош таки наша. Є, приміром, і польський борщ, але він геть інший, хоча теж з буряком
2
Щас ухожу• 10 мая 2023
Ответ дляУказка
Крученики з чорносливом.
Вирізка фарширується горіхами і чорносливом і запікається у духовці,така собі святкова українська кухня, сама їла тільки декілька раз, але це смачно.
З регіональних страв дуже смачна страва - холодна юшка з рибою і білими грибами, але її треба вміти готувати.
Вирізка фарширується горіхами і чорносливом і запікається у духовці,така собі святкова українська кухня, сама їла тільки декілька раз, але це смачно.
З регіональних страв дуже смачна страва - холодна юшка з рибою і білими грибами, але її треба вміти готувати.
О, а в нас крученики не запікають. Присмажують (суто для краси і стик м´яса так ’склеюється’), а потім тушать зі сметанкою та трохи води + духмяний персик в лавруха.
Є ще варіант соломинка солоного огірка і мала всередину (але я таке не лю).
Є ще варіант соломинка солоного огірка і мала всередину (але я таке не лю).
Щас ухожу• 10 мая 2023
Ответ дляНезламна Україна
Это ж польский сырник))
Львівський сирник, думаю, мали на увазі
Щас ухожу• 10 мая 2023
Ответ дляРуки прочь от сирени
Если копать глубоко, то и вареники мы у китайцев подсмотрели)
Якщо копати глибоко, то хтозна у кого, бо страви з тіста з начинкою є у багатьох народів - це не лише гьодзи, але і равіолі, і ще десь десяток різних. Колись читала статтю, то там були навіть острівні країни
Щас ухожу• 10 мая 2023
Ответ дляНепонятно
Це завдання таке на курсах. Я б зготувала щось звичайне, піцу, салат якийсь з зелених листочків, чізкейк умію добре. Але написано, що хочуть традиційного.
Ну, якщо нести, то можна вергуни.
Щас ухожу• 10 мая 2023
Ответ дляНепонятно
О супер. Приготую на днях. Дякую!
Але страву все ще шукаю.
Вергуни треба фритюрницю. Я не маю.
Але страву все ще шукаю.
Вергуни треба фритюрницю. Я не маю.
Чому фритюрницю? Їх століттями готували без. Просто глибоку каструльку
Щас ухожу• 10 мая 2023
Ответ дляНепонятно
Може узвару їм наварити?
Нііііііі, я його ненавиджу, хоч українка. І знаю ще купу людей
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу