Млинці зі смайликом• 07 августа 2023
А чи багато тих хто займається консервуванням?)
Мені подобаються закриті на зиму усілякі смачні компоти, джеми та звичайно огірки і помідорки)
Але багато знайомих взагалі не консервують на зиму, та кажуть, що це марна трата часу....
Ось і стало цікаво)
Але багато знайомих взагалі не консервують на зиму, та кажуть, що це марна трата часу....
Ось і стало цікаво)
показать весь текст
Результат:
вже голосів:
642
338 (52.65%)
Так, консервую
249 (38.79%)
Ні, навіщо
55 (8.57%)
Цікаво прочитати відповіді
Я така бойова• 07 августа 2023
Консервую все, що своє виросте. Діло не в грошах. Це просто смачно
12
1
Своего не предлагать• 07 августа 2023
Не бачу сенсу у споживанні мертвої їжі зі смаком оцту і приправ. При цьому маю велику грядку, успадковану від дідуся. Надлишок городини морожу, сушу, продаю.
8
1
автор
Млинці зі смайликом
• 07 августа 2023
Ответ дляЯ Головна
Мне нравится консервировать всего по чуть чуть.но этим летом какой то ступор. Отдохну этот сезон
Мені завжди бабуся казала, якщо не хочеться, не роби через силу, бо буде не той результат)
Також один сезон взагалі нічого не робили, але нічого)
Також один сезон взагалі нічого не робили, але нічого)
2
Липка-прилипка• 07 августа 2023
Ответ дляШвабристка
Ніколи в житті не консервувала і не планую. 42 роки
Мені 43. Теж ніколи.
1
3
Істеріомама• 07 августа 2023
Закриваю 2 види-сливовий джем і томатний соус на піцу(його ж в борщ і заливати страви на тушкування). Все інше купую,маю знайому жінку,яка цим займається,то огірочки,капуста,грибочки в неї неперевершені,продає на вагу. Інколи купую,
мистерЛяпсус• 07 августа 2023
Люблю цю справу, але в міру, а не по 30 кг за раз, як колись моя мама робила🤯
Пару банок помідор, пару огірків і тд, ми багато не споживаємо консервації, але іноді взимку дуже хочеться
Пару банок помідор, пару огірків і тд, ми багато не споживаємо консервації, але іноді взимку дуже хочеться
2
Valechka-mk• 07 августа 2023
Я раньше делала больше - компоты, варенья (не едят). Аджику, томатный сок - сейчас откровенно лень играться. А вот помидоры-огурцы по 7-10 баночек каждого делаю. Мне просто вкус нравится и чисто для себя приятно и мужа, какая я хозяюшка)) Хотя и покупаем много Верес консервации.
Но делаю в несколько заходов, не убиваюсь. Были годы, когда просто лень - тогда не делаю или пару банок всего
Но делаю в несколько заходов, не убиваюсь. Были годы, когда просто лень - тогда не делаю или пару банок всего
1
автор
Млинці зі смайликом
• 07 августа 2023
Ответ длямистерЛяпсус
Люблю цю справу, але в міру, а не по 30 кг за раз, як колись моя мама робила🤯
Пару банок помідор, пару огірків і тд, ми багато не споживаємо консервації, але іноді взимку дуже хочеться
Пару банок помідор, пару огірків і тд, ми багато не споживаємо консервації, але іноді взимку дуже хочеться
Також згадуючи, як бабуся купляла по 70кг помідорів (що на томат, що в банку) то просто голова обертом йшла(( то дійсно, головне в задоволення і в міру!)
1
Valechka-mk• 07 августа 2023
Ответ дляСвоего не предлагать
Не бачу сенсу у споживанні мертвої їжі зі смаком оцту і приправ. При цьому маю велику грядку, успадковану від дідуся. Надлишок городини морожу, сушу, продаю.
Сейчас морозить, увы, не вариант(( зимой будут свет выключать и все потечет, как у многих в прошлую зиму
2
Відірву та викину• 07 августа 2023
Консервую. Джем з полуниці, абрикос(коли є свої). Помідори і огірки є улюблені рецепти. Ікру кабачкову, лечо, в цьому році хочу ще баклажани з овочами. Томатний сік, не купую магазинну пасту. У нас свої овочі, є невеличка ділянка городу, вистачає їсти свіже і консервувати. За один раз консервую 4-10 банок, не скажу, що це дуже важко. Коли спека вмикаю кондиціонер.
Тумба-юмба• 07 августа 2023
Ответ дляКрию матом страшно
Томатної пульпи 200 літрів. Соки яблуко, виноград. Варення абрикос і полуниця. Огірки, помідори, капуста квашу. Перець гострий маринований.
Можете поділитися за яким рецептом перчик гострий закриваєте
Крию матом страшно• 07 августа 2023
Ответ дляЧтооооооооооо?
Какое отвратительное название касательно консервации - ’пульпа’.... Это где так говорят?
В Італії, я там жила деяких час.
Вже що може бути ’отвратительней’ ніж москальська мова ))
Вже що може бути ’отвратительней’ ніж москальська мова ))
5
14
Липка-прилипка• 07 августа 2023
Ответ дляСвоего не предлагать
Не бачу сенсу у споживанні мертвої їжі зі смаком оцту і приправ. При цьому маю велику грядку, успадковану від дідуся. Надлишок городини морожу, сушу, продаю.
Я так само. В моїй сім´ї і друзі ніхто не консервує. Тільки тут читаю про це)))
4
автор
Млинці зі смайликом
• 07 августа 2023
Ответ дляВідірву та викину
Консервую. Джем з полуниці, абрикос(коли є свої). Помідори і огірки є улюблені рецепти. Ікру кабачкову, лечо, в цьому році хочу ще баклажани з овочами. Томатний сік, не купую магазинну пасту. У нас свої овочі, є невеличка ділянка городу, вистачає їсти свіже і консервувати. За один раз консервую 4-10 банок, не скажу, що це дуже важко. Коли спека вмикаю кондиціонер.
Також мамі на кухню встановили кондиціонер, бо на 8му поверсі в саму спеку щось закривати, то окремий вид катування) але по декілька заходів і краса))
1
1
Швабристка• 07 августа 2023
Ответ дляЛипка-прилипка
Я так само. В моїй сім´ї і друзі ніхто не консервує. Тільки тут читаю про це)))
Ще й нам смайлики співчуття тут ставлять, що ми не вбиваємо свій час на це і не їмо такого )))
1
1
Липка-прилипка• 07 августа 2023
Ответ дляШвабристка
Ще й нам смайлики співчуття тут ставлять, що ми не вбиваємо свій час на це і не їмо такого )))
Та нехай)
2
Ответ дляАвтопортрет нурофена
Консервую, бо все своє, шкода викидати. Та і смачніше виходить ніж магазинне. Огірки і помідори без оцту, компоти на стевії, баклажанна ікра просто язика можна проковтнути. Заморожувати тепер не варіант через рашистів.
дате рецепт бакл ікри
3
Відірву та викину• 07 августа 2023
Ответ дляМлинці зі смайликом
Також мамі на кухню встановили кондиціонер, бо на 8му поверсі в саму спеку щось закривати, то окремий вид катування) але по декілька заходів і краса))
Так, головне, щоб не жарко і 1 порцію за раз. Оігрки взагалі я по 2-3 банки 1 л закриваю за раз, у нас всього 8 кущів, частину свіжими споживаємо, залишок в банки)
Чтооооооооооо?• 07 августа 2023
Ответ дляКрию матом страшно
В Італії, я там жила деяких час.
Вже що може бути ’отвратительней’ ніж москальська мова ))
Вже що може бути ’отвратительней’ ніж москальська мова ))
Общайтесь на итальянском тогда)
5
2
3
3
Крию матом страшно• 07 августа 2023
Ответ дляЧтооооооооооо?
Общайтесь на итальянском тогда)
Я в Україні.
1
Чтооооооооооо?• 07 августа 2023
Ответ дляКрию матом страшно
Я в Україні.
Тогда зачем используете ’итальянские’ названия?
8
3
175см55кг19лет (она)• 07 августа 2023
Если б были свои овощи, обязательно б закрывала, потому что банка литровая в маркете до 100 грн сейчас доходит, это ужас , а не цены.
1
Як ухурделю• 07 августа 2023
Не представляю зимой еды без огурчиков или помидорки из банки. А какие готовые салаты есть.... Это же такая вкуснотища. Консервирую и много, по разным рецептам. Насчёт вреда - ну тут неясно что вреднее зимний пластмассовый помидор или свой консервированный. Да и по сравнению с тем что мы получаем в составе например творога, молока, сыра, мяса из магазина - ложка уксуса в литре помидор это детский лепет. Вред консервации в нашей жизни это все равно что жить возле коксохима но бояться включить фумигатор от комара.
14
175см55кг19лет (она)• 07 августа 2023
Ответ дляЧтооооооооооо?
Какое отвратительное название касательно консервации - ’пульпа’.... Это где так говорят?
Это итальнское, норм назвпние
3
1
Крию матом страшно• 07 августа 2023
9
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу