sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Консервация
anonim_51
Млинці зі смайликом• 07 августа 2023

А чи багато тих хто займається консервуванням?)

Мені подобаються закриті на зиму усілякі смачні компоти, джеми та звичайно огірки і помідорки)
Але багато знайомих взагалі не консервують на зиму, та кажуть, що це марна трата часу....
Ось і стало цікаво)
показать весь текст
Результат:
вже голосів: 642
338 (52.65%) Так, консервую
249 (38.79%) Ні, навіщо
55 (8.57%) Цікаво прочитати відповіді
213 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
|« «» »|
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • …
  • 8
anonim_155
Я така бойова• 07 августа 2023
31
Консервую все, що своє виросте. Діло не в грошах. Це просто смачно
like 12 heart 1
anonim_128
Своего не предлагать• 07 августа 2023
32
Не бачу сенсу у споживанні мертвої їжі зі смаком оцту і приправ. При цьому маю велику грядку, успадковану від дідуся. Надлишок городини морожу, сушу, продаю.
face_with_tears_of_joy 8 heart 1
anonim_51
автор Млинці зі смайликом • 07 августа 2023
33
Ответ дляЯ Головна
Мне нравится консервировать всего по чуть чуть.но этим летом какой то ступор. Отдохну этот сезон
Мені завжди бабуся казала, якщо не хочеться, не роби через силу, бо буде не той результат)
Також один сезон взагалі нічого не робили, але нічого)
like 2
anonim_22
Липка-прилипка• 07 августа 2023
34
Ответ дляШвабристка
Ніколи в житті не консервувала і не планую. 42 роки
Мені 43. Теж ніколи.
crying_face 1 like 3
anonim_119
Істеріомама• 07 августа 2023
35
Закриваю 2 види-сливовий джем і томатний соус на піцу(його ж в борщ і заливати страви на тушкування). Все інше купую,маю знайому жінку,яка цим займається,то огірочки,капуста,грибочки в неї неперевершені,продає на вагу. Інколи купую,
anonim_107
мистерЛяпсус• 07 августа 2023
36
Люблю цю справу, але в міру, а не по 30 кг за раз, як колись моя мама робила🤯
Пару банок помідор, пару огірків і тд, ми багато не споживаємо консервації, але іноді взимку дуже хочеться
like 2
noavatar
Valechka-mk• 07 августа 2023
37
Я раньше делала больше - компоты, варенья (не едят). Аджику, томатный сок - сейчас откровенно лень играться. А вот помидоры-огурцы по 7-10 баночек каждого делаю. Мне просто вкус нравится и чисто для себя приятно и мужа, какая я хозяюшка)) Хотя и покупаем много Верес консервации.
Но делаю в несколько заходов, не убиваюсь. Были годы, когда просто лень - тогда не делаю или пару банок всего
like 1
anonim_51
автор Млинці зі смайликом • 07 августа 2023
38
Ответ длямистерЛяпсус
Люблю цю справу, але в міру, а не по 30 кг за раз, як колись моя мама робила🤯
Пару банок помідор, пару огірків і тд, ми багато не споживаємо консервації, але іноді взимку дуже хочеться
Також згадуючи, як бабуся купляла по 70кг помідорів (що на томат, що в банку) то просто голова обертом йшла(( то дійсно, головне в задоволення і в міру!)
like 1
noavatar
Valechka-mk• 07 августа 2023
39
Ответ дляСвоего не предлагать
Не бачу сенсу у споживанні мертвої їжі зі смаком оцту і приправ. При цьому маю велику грядку, успадковану від дідуся. Надлишок городини морожу, сушу, продаю.
Сейчас морозить, увы, не вариант(( зимой будут свет выключать и все потечет, как у многих в прошлую зиму
like 2
anonim_137
Заліковий троль• 07 августа 2023
40
Да, немного. Но мама закрывает много
anonim_184
Відірву та викину• 07 августа 2023
41
Консервую. Джем з полуниці, абрикос(коли є свої). Помідори і огірки є улюблені рецепти. Ікру кабачкову, лечо, в цьому році хочу ще баклажани з овочами. Томатний сік, не купую магазинну пасту. У нас свої овочі, є невеличка ділянка городу, вистачає їсти свіже і консервувати. За один раз консервую 4-10 банок, не скажу, що це дуже важко. Коли спека вмикаю кондиціонер.
anonim_82
Тумба-юмба• 07 августа 2023
42
Ответ дляКрию матом страшно
Томатної пульпи 200 літрів. Соки яблуко, виноград. Варення абрикос і полуниця. Огірки, помідори, капуста квашу. Перець гострий маринований.
Можете поділитися за яким рецептом перчик гострий закриваєте
anonim_90
Крию матом страшно• 07 августа 2023
43
Ответ дляЧтооооооооооо?
Какое отвратительное название касательно консервации - ’пульпа’.... Это где так говорят?
В Італії, я там жила деяких час.
Вже що може бути ’отвратительней’ ніж москальська мова ))
dislike 5 like 14
anonim_22
Липка-прилипка• 07 августа 2023
44
Ответ дляСвоего не предлагать
Не бачу сенсу у споживанні мертвої їжі зі смаком оцту і приправ. При цьому маю велику грядку, успадковану від дідуся. Надлишок городини морожу, сушу, продаю.
Я так само. В моїй сім´ї і друзі ніхто не консервує. Тільки тут читаю про це)))
like 4
anonim_51
автор Млинці зі смайликом • 07 августа 2023
45
Ответ дляВідірву та викину
Консервую. Джем з полуниці, абрикос(коли є свої). Помідори і огірки є улюблені рецепти. Ікру кабачкову, лечо, в цьому році хочу ще баклажани з овочами. Томатний сік, не купую магазинну пасту. У нас свої овочі, є невеличка ділянка городу, вистачає їсти свіже і консервувати. За один раз консервую 4-10 банок, не скажу, що це дуже важко. Коли спека вмикаю кондиціонер.
Також мамі на кухню встановили кондиціонер, бо на 8му поверсі в саму спеку щось закривати, то окремий вид катування) але по декілька заходів і краса))
face_with_tears_of_joy 1 like 1
noavatar
GaleTTa• 07 августа 2023
46
Мой максимум это 7 банок огурцов, 4 банки клубничного варенья и по 1-й банке малинового желе, желе из крыжовника, вишнёвого желе.
И то это было в кайф, без напряга, типа хобби и отвлечение от пздца вокруг
like 5
anonim_158
Швабристка• 07 августа 2023
47
Ответ дляЛипка-прилипка
Я так само. В моїй сім´ї і друзі ніхто не консервує. Тільки тут читаю про це)))
Ще й нам смайлики співчуття тут ставлять, що ми не вбиваємо свій час на це і не їмо такого )))
dislike 1 like 1
anonim_22
Липка-прилипка• 07 августа 2023
48
Заморозила томатний сік порційно і ягоди, зелень
anonim_22
Липка-прилипка• 07 августа 2023
49
Ответ дляШвабристка
Ще й нам смайлики співчуття тут ставлять, що ми не вбиваємо свій час на це і не їмо такого )))
Та нехай)
heart 2
noavatar
Гл@ша• 07 августа 2023
50
Ответ дляМлинці зі смайликом
Погоджуюсь, вони дуже виручають
Консервую лише ті рецепти які люблять мої , раніше багато зайвого робила то воно стояло викидала, зараз ні. Можу навіть дві баночки закрити так для себе
noavatar
il-mari• 07 августа 2023
51
Ответ дляАвтопортрет нурофена
Консервую, бо все своє, шкода викидати. Та і смачніше виходить ніж магазинне. Огірки і помідори без оцту, компоти на стевії, баклажанна ікра просто язика можна проковтнути. Заморожувати тепер не варіант через рашистів.
дате рецепт бакл ікри
like 3
anonim_184
Відірву та викину• 07 августа 2023
52
Ответ дляМлинці зі смайликом
Також мамі на кухню встановили кондиціонер, бо на 8му поверсі в саму спеку щось закривати, то окремий вид катування) але по декілька заходів і краса))
Так, головне, щоб не жарко і 1 порцію за раз. Оігрки взагалі я по 2-3 банки 1 л закриваю за раз, у нас всього 8 кущів, частину свіжими споживаємо, залишок в банки)
anonim_155
Чтооооооооооо?• 07 августа 2023
53
Ответ дляКрию матом страшно
В Італії, я там жила деяких час.
Вже що може бути ’отвратительней’ ніж москальська мова ))
Общайтесь на итальянском тогда)
woman_facepalming 5 pouting_face 2 like 3 face_with_tears_of_joy 3
anonim_75
ЛижТолько• 07 августа 2023
54
закриваю малину, помідори і огірки.все.
like 1
anonim_90
Крию матом страшно• 07 августа 2023
55
Ответ дляЧтооооооооооо?
Общайтесь на итальянском тогда)
Я в Україні.
like 1
anonim_155
Чтооооооооооо?• 07 августа 2023
56
Ответ дляКрию матом страшно
Я в Україні.
Тогда зачем используете ’итальянские’ названия?
like 8 dislike 3
anonim_205
175см55кг19лет (она)• 07 августа 2023
57
Если б были свои овощи, обязательно б закрывала, потому что банка литровая в маркете до 100 грн сейчас доходит, это ужас , а не цены.
like 1
anonim_149
Як ухурделю• 07 августа 2023
58
Не представляю зимой еды без огурчиков или помидорки из банки. А какие готовые салаты есть.... Это же такая вкуснотища. Консервирую и много, по разным рецептам. Насчёт вреда - ну тут неясно что вреднее зимний пластмассовый помидор или свой консервированный. Да и по сравнению с тем что мы получаем в составе например творога, молока, сыра, мяса из магазина - ложка уксуса в литре помидор это детский лепет. Вред консервации в нашей жизни это все равно что жить возле коксохима но бояться включить фумигатор от комара.
like 14
anonim_205
175см55кг19лет (она)• 07 августа 2023
59
Ответ дляЧтооооооооооо?
Какое отвратительное название касательно консервации - ’пульпа’.... Это где так говорят?
Это итальнское, норм назвпние
like 3 dislike 1
anonim_90
Крию матом страшно• 07 августа 2023
60
Ответ дляЧтооооооооооо?
Тогда зачем используете ’итальянские’ названия?
Вам яка різниця?
attached-photo
like 9
|« «» »|
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • …
  • 8
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff