Млинці зі смайликом• 07 августа 2023
А чи багато тих хто займається консервуванням?)
Мені подобаються закриті на зиму усілякі смачні компоти, джеми та звичайно огірки і помідорки)
Але багато знайомих взагалі не консервують на зиму, та кажуть, що це марна трата часу....
Ось і стало цікаво)
Але багато знайомих взагалі не консервують на зиму, та кажуть, що це марна трата часу....
Ось і стало цікаво)
показать весь текст
Результат:
вже голосів:
642
338 (52.65%)
Так, консервую
249 (38.79%)
Ні, навіщо
55 (8.57%)
Цікаво прочитати відповіді
Кумедна• 07 августа 2023
Не їмо консервації взагалі. Я так ніяку все життя її не розумію, мені не смачно. Ні солону ні солодку.
1
3
Чтооооооооооо?• 07 августа 2023
Ответ для175см55кг19лет (она)
Это итальнское, норм назвпние
Наверняка там это привычно.
Но я просто впервые вижу, чтоб это слово применяли к пищевому продукту.
Но я просто впервые вижу, чтоб это слово применяли к пищевому продукту.
4
ЛюбимаЯНЬ• 07 августа 2023
Ответ дляАвтопортрет нурофена
Консервую, бо все своє, шкода викидати. Та і смачніше виходить ніж магазинне. Огірки і помідори без оцту, компоти на стевії, баклажанна ікра просто язика можна проковтнути. Заморожувати тепер не варіант через рашистів.
Дайте рецепт баклажанної ікри,будь ласка.
ХуАнита• 07 августа 2023
Ответ дляСвоего не предлагать
Не бачу сенсу у споживанні мертвої їжі зі смаком оцту і приправ. При цьому маю велику грядку, успадковану від дідуся. Надлишок городини морожу, сушу, продаю.
Їжа ця не мертва. Ви просто некомпетентні в цьому питанні. Приправи то смачно і ніякого зла в них немає, рецепти є різні , де смак оцту майже не відчуваяється.
1
Не гавкаю- но охраняю• 07 августа 2023
Раніше трохи консервувала, вже роки 4 не роблю цього, часу не вистачає. Але я якісь кабачки, трошки огірків і салатів, варення. Вчора закрила 3 літрові банки огірків і зламався ключ. Поки це вся моя консервація в цьому році. Може варення зварю ще.
Пані з калабані• 07 августа 2023
Не маю власного города, садиби і місця для зберігання, тому не консервую. Маринувала власноруч зібрані гриби і робила джем з лісової айви. Не бачу сенсу у консервації з куплених овочів-фруктів.
Щаслива Я• 07 августа 2023
Я очень люблю консервировать, без фанатизма, огурцы, помидоры, баклажаны. Варенье по паре баночек. Прям именно люблю этот процесс. Но сейчас в чужом городе в съёмной маленькой квартире уже второй год ничего не консервирую(((
ХуАнита• 07 августа 2023
Ответ дляШвабристка
Ще й нам смайлики співчуття тут ставлять, що ми не вбиваємо свій час на це і не їмо такого )))
То смайликі співчуття і сміху через те, що люди пишуть те , в чому не розуміються. До прикладу про ’ мертву їжу’. Виключно все сирим їдять , не знаючи про стійкість до високих температур?
3
Ну шо не так?• 07 августа 2023
З 35ти років у 21му році ні з того, ні з чого почала. Потім взимку як знаходимо. Особливо консервую те, що з дачі не встигаємо за сезон з’їсти.
тогдалия• 07 августа 2023
Консервировать стараюсь минимум. Дача есть, поэтому выращиваем все для себя. В этом году четыре баночки вишневого варенья, две яблочного повидла, 12 литров томатного сока и 4 банки помидор. Огурцы солю под капроновые крышки, стоят в погребе.
Сока может еще закрою, помидоры спеют.
Остальное заморозка ( малина, вишни, клубника, смородина , фасоль стручковая, зелень), также сушу яблоки в сушке( они как чипсы, очень вкусно)
Из винограда муж вино делает.
Сока может еще закрою, помидоры спеют.
Остальное заморозка ( малина, вишни, клубника, смородина , фасоль стручковая, зелень), также сушу яблоки в сушке( они как чипсы, очень вкусно)
Из винограда муж вино делает.
1
Радостина• 07 августа 2023
Ответ дляМлинці зі смайликом
Конечно считается) я тоже консервирую не так уж и много)) мужу нравится и хоть какое то разнообразие
Свой урожай или покупаете?
Мочалкин блюз• 07 августа 2023
кручу томат каждое лето, огурцы под холодную воду квашу и всё
варенье давно не ем, салаты это долго, муторно и жарко...особенно в квартире.
варенье давно не ем, салаты это долго, муторно и жарко...особенно в квартире.
Уходя дверю не хлопать• 07 августа 2023
Подскажите, пожалуйста, рецепт огурцов без уксуса. Хочу для оливье на зиму несколько банок.
Уходя дверю не хлопать• 07 августа 2023
Ответ дляАвтопортрет нурофена
Консервую, бо все своє, шкода викидати. Та і смачніше виходить ніж магазинне. Огірки і помідори без оцту, компоти на стевії, баклажанна ікра просто язика можна проковтнути. Заморожувати тепер не варіант через рашистів.
Поделитесь, рецептом, пожалуйста,
Міняйловна• 07 августа 2023
Вчора закрила дві банки помідор, 3л і 2л, сьогодні хочу поїхати купити ще. Хоч вони зараз в нас і по 3-4 євро кг, але консервованих помідор чомусь взагалі не продають, тому пару банок на зиму хочу зробити.
Минулоріч вперше в житті робила. За маминим рецептом, вийшли не такі смачні, як в неї з городніх помідор, але все одно дуже навіть зайшли взимку.
Минулоріч вперше в житті робила. За маминим рецептом, вийшли не такі смачні, як в неї з городніх помідор, але все одно дуже навіть зайшли взимку.
буреЛОМКА• 07 августа 2023
Ответ дляЧтооооооооооо?
Общайтесь на итальянском тогда)
Она одно слова знает,и хотела фраернуть
3
2
4
Донька подруги• 07 августа 2023
Огірків +/- 100 літрових баночок
Помідор 15-20 баночок
Томату літрів до 30
Може до 10 трилітрових банок компоту/мохіто
Помідор 15-20 баночок
Томату літрів до 30
Може до 10 трилітрових банок компоту/мохіто
1
автор
Млинці зі смайликом
• 07 августа 2023
Ответ дляРадостина
Свой урожай или покупаете?
Частично. Что то покупаю, что свекровь с огорода даёт
БолеИменее• 07 августа 2023
Ответ дляЛипка-прилипка
Заморозила томатний сік порційно і ягоди, зелень
У вас генератор? Чи живете на лінії де не відключають?
Джонсонюк• 07 августа 2023
Ми ’таке’ не дуже любимо. Буває захочеться -то куплю. Тому не бачу сенсу витрачати на то час та місце займати.
Я заморожую багато ягід гірських, афину в основному.
Потім коктейлі роблю.
Я заморожую багато ягід гірських, афину в основному.
Потім коктейлі роблю.
БолеИменее• 07 августа 2023
Ответ дляЩаслива Я
Я очень люблю консервировать, без фанатизма, огурцы, помидоры, баклажаны. Варенье по паре баночек. Прям именно люблю этот процесс. Но сейчас в чужом городе в съёмной маленькой квартире уже второй год ничего не консервирую(((
А я і цьому році вирішила трохи закрити, бо купувати ті ж огірки дуже дорого.
Те ж живемо в маленькій зйомній квартирі.
Купила ключ і огірочки вже закрила
Те ж живемо в маленькій зйомній квартирі.
Купила ключ і огірочки вже закрила
Голена блондинка• 07 августа 2023
В том году по сути первый раз консервировала. Томатный сок очень понравился, часть через соковыжималку, без косточек, часть погуще через сито перетирала, бо жалко выкидать после той соковыжималки кучу ’отходов’. Огурцы маринованые и соленые с горчицей. Помидоры маринованые. Икру баклажанную. И варенья немного. Варенье не буду катать, едим мало, сахар нам надо ограничивать. Остальное попробую закатать опять.
1
автор
Млинці зі смайликом
• 07 августа 2023
Ответ дляГолена блондинка
В том году по сути первый раз консервировала. Томатный сок очень понравился, часть через соковыжималку, без косточек, часть погуще через сито перетирала, бо жалко выкидать после той соковыжималки кучу ’отходов’. Огурцы маринованые и соленые с горчицей. Помидоры маринованые. Икру баклажанную. И варенья немного. Варенье не буду катать, едим мало, сахар нам надо ограничивать. Остальное попробую закатать опять.
Супер, Вы молодец!)
1
Стопясят раз обсуждала• 07 августа 2023
Я не консервую, але не розумію тих, хто фукає - вони оливки прямо з дерева об´їдають? Маринованих грибів не їдять? Корнішонів до сендвічей? Для піци не купують томатну пасту, просто помідори на тісто вичавлюють? Десь на Троєщині ростуть каперси для солянки, що вони їдять ’все свіже, ми їмо тільки свіже, консервація - зло!’
Чи шкідлива консервація тільки для простих продуктів, а для ’багатих’ начебто вже і корисна
Чи шкідлива консервація тільки для простих продуктів, а для ’багатих’ начебто вже і корисна
8
Замороженная селедка• 07 августа 2023
Ответ дляПані з калабані
Не маю власного города, садиби і місця для зберігання, тому не консервую. Маринувала власноруч зібрані гриби і робила джем з лісової айви. Не бачу сенсу у консервації з куплених овочів-фруктів.
Сенс все ж є навіть в такому випадку. Кабачки у нас по 10 грн, а баночка півлітрова ікри коштує в районі 50, огірки - 15-20 найкращі, а взимку буде квашений огірок по 80, наприклад. Тут питання в тому, чи вам хочеться, чи ні, чи важлива економія, чи ні, а сенс є)
автор
Млинці зі смайликом
• 07 августа 2023
Ответ дляСтопясят раз обсуждала
Я не консервую, але не розумію тих, хто фукає - вони оливки прямо з дерева об´їдають? Маринованих грибів не їдять? Корнішонів до сендвічей? Для піци не купують томатну пасту, просто помідори на тісто вичавлюють? Десь на Троєщині ростуть каперси для солянки, що вони їдять ’все свіже, ми їмо тільки свіже, консервація - зло!’
Чи шкідлива консервація тільки для простих продуктів, а для ’багатих’ начебто вже і корисна
Чи шкідлива консервація тільки для простих продуктів, а для ’багатих’ начебто вже і корисна
Чудово сказано! також є знайома, яка фекає на консервацію, але коли збираємося за столом щось святкувати, то добре наминає ті ж огірочки, та полюбляє мою піццу, а там і томатний соус який закриваю і маслинки) То я нейтрально відношусь до таких людей!)
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу