sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Консервация
anonim_51
Млинці зі смайликом• 07 августа 2023

А чи багато тих хто займається консервуванням?)

Мені подобаються закриті на зиму усілякі смачні компоти, джеми та звичайно огірки і помідорки)
Але багато знайомих взагалі не консервують на зиму, та кажуть, що це марна трата часу....
Ось і стало цікаво)
показать весь текст
Результат:
вже голосів: 642
338 (52.65%) Так, консервую
249 (38.79%) Ні, навіщо
55 (8.57%) Цікаво прочитати відповіді
213 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
|« «» »|
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • …
  • 8
anonim_136
Кумедна• 07 августа 2023
61
Не їмо консервації взагалі. Я так ніяку все життя її не розумію, мені не смачно. Ні солону ні солодку.
dislike 1 like 3
anonim_155
Чтооооооооооо?• 07 августа 2023
62
Ответ для175см55кг19лет (она)
Это итальнское, норм назвпние
Наверняка там это привычно.
Но я просто впервые вижу, чтоб это слово применяли к пищевому продукту.
like 4
anonim_168
ЛюбимаЯНЬ• 07 августа 2023
63
Ответ дляАвтопортрет нурофена
Консервую, бо все своє, шкода викидати. Та і смачніше виходить ніж магазинне. Огірки і помідори без оцту, компоти на стевії, баклажанна ікра просто язика можна проковтнути. Заморожувати тепер не варіант через рашистів.
Дайте рецепт баклажанної ікри,будь ласка.
anonim_35
ХуАнита• 07 августа 2023
64
Ответ дляСвоего не предлагать
Не бачу сенсу у споживанні мертвої їжі зі смаком оцту і приправ. При цьому маю велику грядку, успадковану від дідуся. Надлишок городини морожу, сушу, продаю.
Їжа ця не мертва. Ви просто некомпетентні в цьому питанні. Приправи то смачно і ніякого зла в них немає, рецепти є різні , де смак оцту майже не відчуваяється.
attached-photo
like 1
anonim_123
Не гавкаю- но охраняю• 07 августа 2023
65
Раніше трохи консервувала, вже роки 4 не роблю цього, часу не вистачає. Але я якісь кабачки, трошки огірків і салатів, варення. Вчора закрила 3 літрові банки огірків і зламався ключ. Поки це вся моя консервація в цьому році. Може варення зварю ще.
anonim_189
Пані з калабані• 07 августа 2023
66
Не маю власного города, садиби і місця для зберігання, тому не консервую. Маринувала власноруч зібрані гриби і робила джем з лісової айви. Не бачу сенсу у консервації з куплених овочів-фруктів.
anonim_5
Щаслива Я• 07 августа 2023
67
Я очень люблю консервировать, без фанатизма, огурцы, помидоры, баклажаны. Варенье по паре баночек. Прям именно люблю этот процесс. Но сейчас в чужом городе в съёмной маленькой квартире уже второй год ничего не консервирую(((
anonim_35
ХуАнита• 07 августа 2023
68
Ответ дляШвабристка
Ще й нам смайлики співчуття тут ставлять, що ми не вбиваємо свій час на це і не їмо такого )))
То смайликі співчуття і сміху через те, що люди пишуть те , в чому не розуміються. До прикладу про ’ мертву їжу’. Виключно все сирим їдять , не знаючи про стійкість до високих температур?
like 3
anonim_88
Ну шо не так?• 07 августа 2023
69
З 35ти років у 21му році ні з того, ні з чого почала. Потім взимку як знаходимо. Особливо консервую те, що з дачі не встигаємо за сезон з’їсти.
anonim_73
тогдалия• 07 августа 2023
70
Консервировать стараюсь минимум. Дача есть, поэтому выращиваем все для себя. В этом году четыре баночки вишневого варенья, две яблочного повидла, 12 литров томатного сока и 4 банки помидор. Огурцы солю под капроновые крышки, стоят в погребе.
Сока может еще закрою, помидоры спеют.
Остальное заморозка ( малина, вишни, клубника, смородина , фасоль стручковая, зелень), также сушу яблоки в сушке( они как чипсы, очень вкусно)
Из винограда муж вино делает.
like 1
anonim_126
Радостина• 07 августа 2023
71
Ответ дляМлинці зі смайликом
Конечно считается) я тоже консервирую не так уж и много)) мужу нравится и хоть какое то разнообразие
Свой урожай или покупаете?
anonim_175
Мочалкин блюз• 07 августа 2023
72
кручу томат каждое лето, огурцы под холодную воду квашу и всё
варенье давно не ем, салаты это долго, муторно и жарко...особенно в квартире.
anonim_58
Анонім Завгосп• 07 августа 2023
73
Консервирую все, что вижу. Хобби у меня такое😁
like 1
anonim_5
Уходя дверю не хлопать• 07 августа 2023
74
Подскажите, пожалуйста, рецепт огурцов без уксуса. Хочу для оливье на зиму несколько банок.
anonim_5
Уходя дверю не хлопать• 07 августа 2023
75
Ответ дляАвтопортрет нурофена
Консервую, бо все своє, шкода викидати. Та і смачніше виходить ніж магазинне. Огірки і помідори без оцту, компоти на стевії, баклажанна ікра просто язика можна проковтнути. Заморожувати тепер не варіант через рашистів.
Поделитесь, рецептом, пожалуйста,
noavatar
Йцфыяч• 07 августа 2023
76
В мене свекруха полюбляє це діло тому я поки пасую)
anonim_15
Бадабум• 07 августа 2023
77
Нет, такой фигней не страдаю
dislike 1 like 1
anonim_219
Міняйловна• 07 августа 2023
78
Вчора закрила дві банки помідор, 3л і 2л, сьогодні хочу поїхати купити ще. Хоч вони зараз в нас і по 3-4 євро кг, але консервованих помідор чомусь взагалі не продають, тому пару банок на зиму хочу зробити.
Минулоріч вперше в житті робила. За маминим рецептом, вийшли не такі смачні, як в неї з городніх помідор, але все одно дуже навіть зайшли взимку.
anonim_58
буреЛОМКА• 07 августа 2023
79
Ответ дляЧтооооооооооо?
Общайтесь на итальянском тогда)
Она одно слова знает,и хотела фраернуть
like 3 face_with_tears_of_joy 2 woman_facepalming 4
anonim_31
Донька подруги• 07 августа 2023
80
Огірків +/- 100 літрових баночок
Помідор 15-20 баночок
Томату літрів до 30
Може до 10 трилітрових банок компоту/мохіто
face_with_tears_of_joy 1
anonim_51
автор Млинці зі смайликом • 07 августа 2023
81
Ответ дляРадостина
Свой урожай или покупаете?
Частично. Что то покупаю, что свекровь с огорода даёт
anonim_141
БолеИменее• 07 августа 2023
82
Ответ дляЛипка-прилипка
Заморозила томатний сік порційно і ягоди, зелень
У вас генератор? Чи живете на лінії де не відключають?
anonim_46
Джонсонюк• 07 августа 2023
83
Ми ’таке’ не дуже любимо. Буває захочеться -то куплю. Тому не бачу сенсу витрачати на то час та місце займати.
Я заморожую багато ягід гірських, афину в основному.
Потім коктейлі роблю.
anonim_141
БолеИменее• 07 августа 2023
84
Ответ дляЩаслива Я
Я очень люблю консервировать, без фанатизма, огурцы, помидоры, баклажаны. Варенье по паре баночек. Прям именно люблю этот процесс. Но сейчас в чужом городе в съёмной маленькой квартире уже второй год ничего не консервирую(((
А я і цьому році вирішила трохи закрити, бо купувати ті ж огірки дуже дорого.
Те ж живемо в маленькій зйомній квартирі.
Купила ключ і огірочки вже закрила
anonim_128
Стетоскопуло• 07 августа 2023
85
Никогда ничего не консервировала и не собираюсь
anonim_180
Голена блондинка• 07 августа 2023
86
В том году по сути первый раз консервировала. Томатный сок очень понравился, часть через соковыжималку, без косточек, часть погуще через сито перетирала, бо жалко выкидать после той соковыжималки кучу ’отходов’. Огурцы маринованые и соленые с горчицей. Помидоры маринованые. Икру баклажанную. И варенья немного. Варенье не буду катать, едим мало, сахар нам надо ограничивать. Остальное попробую закатать опять.
attached-photo
like 1
anonim_51
автор Млинці зі смайликом • 07 августа 2023
87
Ответ дляГолена блондинка
В том году по сути первый раз консервировала. Томатный сок очень понравился, часть через соковыжималку, без косточек, часть погуще через сито перетирала, бо жалко выкидать после той соковыжималки кучу ’отходов’. Огурцы маринованые и соленые с горчицей. Помидоры маринованые. Икру баклажанную. И варенья немного. Варенье не буду катать, едим мало, сахар нам надо ограничивать. Остальное попробую закатать опять.
Супер, Вы молодец!)
heart 1
anonim_82
Стопясят раз обсуждала• 07 августа 2023
88
Я не консервую, але не розумію тих, хто фукає - вони оливки прямо з дерева об´їдають? Маринованих грибів не їдять? Корнішонів до сендвічей? Для піци не купують томатну пасту, просто помідори на тісто вичавлюють? Десь на Троєщині ростуть каперси для солянки, що вони їдять ’все свіже, ми їмо тільки свіже, консервація - зло!’
Чи шкідлива консервація тільки для простих продуктів, а для ’багатих’ начебто вже і корисна
like 8
anonim_150
Замороженная селедка• 07 августа 2023
89
Ответ дляПані з калабані
Не маю власного города, садиби і місця для зберігання, тому не консервую. Маринувала власноруч зібрані гриби і робила джем з лісової айви. Не бачу сенсу у консервації з куплених овочів-фруктів.
Сенс все ж є навіть в такому випадку. Кабачки у нас по 10 грн, а баночка півлітрова ікри коштує в районі 50, огірки - 15-20 найкращі, а взимку буде квашений огірок по 80, наприклад. Тут питання в тому, чи вам хочеться, чи ні, чи важлива економія, чи ні, а сенс є)
anonim_51
автор Млинці зі смайликом • 07 августа 2023
90
Ответ дляСтопясят раз обсуждала
Я не консервую, але не розумію тих, хто фукає - вони оливки прямо з дерева об´їдають? Маринованих грибів не їдять? Корнішонів до сендвічей? Для піци не купують томатну пасту, просто помідори на тісто вичавлюють? Десь на Троєщині ростуть каперси для солянки, що вони їдять ’все свіже, ми їмо тільки свіже, консервація - зло!’
Чи шкідлива консервація тільки для простих продуктів, а для ’багатих’ начебто вже і корисна
Чудово сказано! також є знайома, яка фекає на консервацію, але коли збираємося за столом щось святкувати, то добре наминає ті ж огірочки, та полюбляє мою піццу, а там і томатний соус який закриваю і маслинки) То я нейтрально відношусь до таких людей!)
|« «» »|
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • …
  • 8
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff