Поліцейський патруль• Изменено 01 июня 2024
Котлеты из фарша с душком жареные 10 мин
Котлеты из фарша с душком жареные 10 мин.
Вы бы ели?
Свекровь все время не дожаривает котлеты.... Хотя она повар по образованию. Но уже неоднократно видила в котлетах внутри красное мясо... А сегодня когда она готовила фарш откровенно вонял.... Ну не свежий начинающий портиться.... И жарила она 2 партии котлет 20 минут обе!!!! Жесть...
Хорошо что ребенок мой котлеты не ест в принципе. Ка отморозиться и не есть чтобы не обидеть хозяйку?
Вы бы ели?
Свекровь все время не дожаривает котлеты.... Хотя она повар по образованию. Но уже неоднократно видила в котлетах внутри красное мясо... А сегодня когда она готовила фарш откровенно вонял.... Ну не свежий начинающий портиться.... И жарила она 2 партии котлет 20 минут обе!!!! Жесть...
Хорошо что ребенок мой котлеты не ест в принципе. Ка отморозиться и не есть чтобы не обидеть хозяйку?
показать весь текст
2
Допоможіть знайти• 01 июня 2024
Ответ дляПоліцейський патруль
Нет!!¡ Тупо 19 мин на сковородке и все!!!!
По правилам котлеты около 30-40 мин дарят.... Я тоже минут 20 дарю, потом ещё тушу с водой под крышкой чтоб хорошо пропарились
По правилам котлеты около 30-40 мин дарят.... Я тоже минут 20 дарю, потом ещё тушу с водой под крышкой чтоб хорошо пропарились
Автор, а по яких правилах котлети смажать 30-40 хвилин? Мені справді цікаво. От ви поклали, на приклад, 8 котлет на розігріту сковорідку і будете їх 40 хвилин там тримати? Тоді я теж не досмажую, бо мої ніколи ще 40 хв не готувалися на сковорідці. І м´яса рожевого ніколи всередині не було.
4
автор
Поліцейський патруль
• 01 июня 2024
Ответ дляВельшановна
Що з них там залишиться через 40 хв?
За правилами поки внутрішня температура не досягне 72 градуси.
Ви сильно перетримуєте
За правилами поки внутрішня температура не досягне 72 градуси.
Ви сильно перетримуєте
Останні хвилини 15-20 котлети тушаться на мінімальній температурі у нас великій кількості води
автор
Поліцейський патруль
• 01 июня 2024
Ответ дляВельшановна
Що з них там залишиться через 40 хв?
За правилами поки внутрішня температура не досягне 72 градуси.
Ви сильно перетримуєте
За правилами поки внутрішня температура не досягне 72 градуси.
Ви сильно перетримуєте
Можете щагуглити . Час приготування окотлет зі свинини або говядини саме такий. Ну в залежно від розміру. В мене зазвичай не маленькі))).
автор
Поліцейський патруль
• 01 июня 2024
Ответ дляZelenkа
Тоді тільки не їсти, чому - так і казати. Хай ображається, раз вже говорили.
Говорив чоловік!!! Я невіска!!! І я тут зараз без чоловіка. Своїй мамі я таке теж можу сказати
Вельшановна• 01 июня 2024
Ответ дляПоліцейський патруль
Можете щагуглити . Час приготування окотлет зі свинини або говядини саме такий. Ну в залежно від розміру. В мене зазвичай не маленькі))).
Час приготування будь якого продукту визначається не тривалістю смаження, а у вашому випадку, виварювання, а досягненням температури готовності. Котлети готові при 72 градусах. Ви дуже сильно переживаєте про якість їжі, здивована, що ви цього не знаєте і не використовуєте єдиний надійний метод визначення готовності продукту.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
Неееет....