Видящие_помогите• 06 декабря 2024
А когда Вы попробовали в первый раз суши и авокадо?
Авокадо помню мама купила где-то в 2000 году, прочитав рецепт салата в каком-то журнале,так как выбиратт его не умела, то никто его не заценил. А второй раз в 2009 я купила,спелый и с тех пор стали переодически есть.
Суши где-то в 2006 наверное, понравились помню.
А как у Вас было?
Суши где-то в 2006 наверное, понравились помню.
А как у Вас было?
3
1
Не обижаюсь• 06 декабря 2024
І авокадо, і суші їла в 25 років вперше і останнє в житті
Гидота.
Гидота.
5
8
Коли мовчу- приємна жінка• 06 декабря 2024
Суши первый раз в прошлом году. Мне 53, если что. Авокадо лет 10 назад. Просто не было желания.
2
KROX@• 06 декабря 2024
Суші в інституті, років 20+ було одразу сподобалося, авокадо не пам´ятаю точно. Мабуть вже після заміжжя коли почала вчитися готувати, тобто 25+
Голубая фишка• 06 декабря 2024
Суши в 2001м. Не заценила, не люблю.
Авокадо в 80х, было спелое, зашло
Авокадо в 80х, было спелое, зашло
Зілля до весілля• 06 декабря 2024
Суші десь у 2008-му, а авокадо років 5 тому. Купила мʼякий, стиглий, але так і не зрозуміла, як його їсти. Памʼятаю ще читала, що на хліб, розімʼяти вилкою, посолити - гидота. Так шматочками спробувала - не лізе. Запропонувала чоловікові і дитині - спробували і не захотіли далі їсти. Так і викинула 😂
Безпорадна Кроко• 06 декабря 2024
суши попробовала в 2017 где-то, авокадо плюс-минус в то же время. до этого папа разок купил на рынке авокадо, а оно гнилое, так и не попробовали(
2
Успокойся_Успокойся• 06 декабря 2024
Після 20, напевно.
Мені 34.
Мені те авокадо не подобається навіть стиле. Можливо, воно й корисне, але для мене хрінь. Що пробувала, що ні. Спеціально не буду купляти. Але якщо десь у готовій їжі трапляеться, то хай буде.
Суші теж після 20 вперше спробувала. Дуже сильно люблю. Але можу собі дозволити рідко.
Мені 34.
Мені те авокадо не подобається навіть стиле. Можливо, воно й корисне, але для мене хрінь. Що пробувала, що ні. Спеціально не буду купляти. Але якщо десь у готовій їжі трапляеться, то хай буде.
Суші теж після 20 вперше спробувала. Дуже сильно люблю. Але можу собі дозволити рідко.
2
Балаболка• 06 декабря 2024
Взагалі не памʼятаю коли та як вперше їла авокадо та суші. Давно це було, дуже давно.
Єдине памʼятаю як вперше спробувала сир з блакитною пліснявою. Всі казали що воно смердюче-огидне і їсти його неможливо. Хоча зараз я розумію, що то просто були балачки і ніхто сам його не їв. Я в 2005 прийшла на стажування у відділення і мене пригостила завідувачка - чорний хлібчик і зверху цей сир. І кава. Як же мені тоді це сподобались, це було щось неімовірне. По дорозі додому купила шматок того дороблю і ми з чоловіком практично увесь його за вечір зʼїли.
Єдине памʼятаю як вперше спробувала сир з блакитною пліснявою. Всі казали що воно смердюче-огидне і їсти його неможливо. Хоча зараз я розумію, що то просто були балачки і ніхто сам його не їв. Я в 2005 прийшла на стажування у відділення і мене пригостила завідувачка - чорний хлібчик і зверху цей сир. І кава. Як же мені тоді це сподобались, це було щось неімовірне. По дорозі додому купила шматок того дороблю і ми з чоловіком практично увесь його за вечір зʼїли.
4
Ондатрова шуба• 06 декабря 2024
О! Поділіться краще враженням коли ви скуштували стиглий м´який соковитий манго.
2
Чекаю завтра• 06 декабря 2024
суши наверное в 2004ом в одессе, авокадо может в 2016ом и с тех пор каждый день есть всегда
маминаБубочка• 06 декабря 2024
Боже, суши где-то в 90х ещё, я в школе училась, у мамы был корпоратив в каком-то ресторане и меня не с кем было оставить)
А авокадо даже не вспомню, наверно тогда же
А авокадо даже не вспомню, наверно тогда же
1
Суши, вернее роллы - в Москве, в 2005 году. Дорогой ресторан какой-то в центре был, рабочая встреча, я особо их и не ела, потому что палочки не умела держать. А все коллеги московские спокойно ими управлялись. Помню что воспользовалась моментом, когда все отвлеклись и еле-еле этими палочками схватила тот рульчик. Ну такое, странное. Потом уже в Киеве через пару лет распробовала нормально.
Авокадо как-то не запомнилось, фиг знает, наверное в Турции в начале 2000х
Авокадо как-то не запомнилось, фиг знает, наверное в Турции в начале 2000х
Stepa_nida• 06 декабря 2024
Авокадо ну дууууже давно, в нас є родичі, які живуть в країні, де його багато росте, тому на щастя одразу спробували стиглий, м´який. Певний час з ним багато готували купу різних салатів і закусок, але останнім часом я байдужа до нього.
Суші вперше десь рік 2005-2007.
Суші вперше десь рік 2005-2007.
Балаболка• 06 декабря 2024
Ответ дляОндатрова шуба
О! Поділіться краще враженням коли ви скуштували стиглий м´який соковитий манго.
Років 10 тому, сестра з Єгипту привезла. Що цікаво, то за кордон я почала їздити з 2007 року, але якось не було навіть думки купляти манго, не думала що вони бувають такі стиглі та смачні
Крию матом страшно• 06 декабря 2024
Ответ дляОндатрова шуба
О! Поділіться краще враженням коли ви скуштували стиглий м´який соковитий манго.
В 2010 в Израиле
Суши авокадо — в начале 2000-х в Киеве
Суши авокадо — в начале 2000-х в Киеве
Ондатрова шуба• 06 декабря 2024
Щодо суші. У нас в Херсоні був магазин Ступєні
Я такого магазина не бачила більш ніде і ніколи. Магазин морепродуктів самої високої якості.
Від чорноморських бичків до камчатських крабів.
І плюс в них була кулінарія де продавався запечений вугор, чи смажені жабячі лапки
І цей магазин був магазином гастрономічного оргазму.
Коли десь в 2010 році спробувала суші. Ну таке.
Суші і суші, спробував , забув. А от гаряченький жульєн з лососем. Ух, смакота
Я такого магазина не бачила більш ніде і ніколи. Магазин морепродуктів самої високої якості.
Від чорноморських бичків до камчатських крабів.
І плюс в них була кулінарія де продавався запечений вугор, чи смажені жабячі лапки
І цей магазин був магазином гастрономічного оргазму.
Коли десь в 2010 році спробувала суші. Ну таке.
Суші і суші, спробував , забув. А от гаряченький жульєн з лососем. Ух, смакота
Балаболка• 06 декабря 2024
Ответ дляPrervana
Суши, вернее роллы - в Москве, в 2005 году. Дорогой ресторан какой-то в центре был, рабочая встреча, я особо их и не ела, потому что палочки не умела держать. А все коллеги московские спокойно ими управлялись. Помню что воспользовалась моментом, когда все отвлеклись и еле-еле этими палочками схватила тот рульчик. Ну такое, странное. Потом уже в Киеве через пару лет распробовала нормально.
Авокадо как-то не запомнилось, фиг знает, наверное в Турции в начале 2000х
Авокадо как-то не запомнилось, фиг знает, наверное в Турции в начале 2000х
Я досі не навчилась їсти паличками 🙈 їм або руками б або виделкою. Скільки разів намагалась навчитися і все марно. Моя донька років з 7 тими паличками навіть лапшу в супі їсть, а я не вмію
Ондатрова шуба• 06 декабря 2024
Ответ дляКрию матом страшно
В 2010 в Израиле
Суши авокадо — в начале 2000-х в Киеве
Суши авокадо — в начале 2000-х в Киеве
І я в Ізраїлі. Їла так що по бороді текло.
Це мабуть найсмачніший продукт що я куштувала в житті
Це мабуть найсмачніший продукт що я куштувала в житті
Тишком нишком• 06 декабря 2024
Суши попробовала в 1999г в японском ресторане. А вот авокадо в 2000г.
Колгоспниця• 06 декабря 2024
Клубніку перший раз спробувала коли мені було 7 років. А суші треба дивитись коли з´явився перший суші-ресторан в нашому місті. Там же було і авокадо.
Зілля до весілля• 06 декабря 2024
Ответ дляОндатрова шуба
О! Поділіться краще враженням коли ви скуштували стиглий м´який соковитий манго.
Подружка з Єгипту привезла десь у 2017 році. Нереальна смакота, мені ялинкою пахне ) Потім тут вже купляла, але не то пальто.
Завжди недо...• 06 декабря 2024
Авокадо очень давно, были в Мексике и там везде закуска гуакамоле и начос в кафешках ( бесплатно), вот там мне оно понравилось. А суши раньше, когда первый Мураками в Киеве открылся
Ленне-Рейма• 06 декабря 2024
Автор, таке питання, чому це для вас важливо, а коли вперше їли раків чи устриць, теж пам´ятаєте?
Мені такі моменти не запам´ятовуються (мені 43), авокадо не дуже ціную, суші просто їжа, також не великий фанат. Значно більше люблю рибу та морепродукти (без риса), завжди є вдома (зараз стейки та мідії).
Мені такі моменти не запам´ятовуються (мені 43), авокадо не дуже ціную, суші просто їжа, також не великий фанат. Значно більше люблю рибу та морепродукти (без риса), завжди є вдома (зараз стейки та мідії).
Allein74999• 06 декабря 2024
Суши - в 2005, муж повел попробовать. Не понравилось категорически. Второй раз - уже горячие, в ресторане в 2013( отмечали развод))), то уже было вкусно, а потом с завидной регулярностью. Авокадо, не помню
Фенте Фря• 06 декабря 2024
Суші вперше студенткою, вирішили з подругою піти в модний заклад, дивимося меню - о, цікаво, тоді суші прямо на слуху були як символ гламурного житті.. і ціна для нас підйомна була. Хто ж знав, що то за 1 штучку. Словом, не оцінили ми їх тоді.
Авокадо вперше спробувала уже коли працювала, не знала як обирати, тож само собою не оцінила. Сьогодні спілці і м´якенькі Хааси дуже люблю.
Авокадо вперше спробувала уже коли працювала, не знала як обирати, тож само собою не оцінила. Сьогодні спілці і м´якенькі Хааси дуже люблю.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
11 декабря 2024
Соус из сметаны, тунца и огурец вроде. Кто-то знает рецепт?
Бали в гостях, очень понравился, но забыла спросить точный состав.
29 декабря 2024
Оливье с тунцом - удивите близких
Пробовали?я впервые попробовала в Италии. У них наше оливье, в Европе в целом, да и дальше - это русский салат.обижаться бессмысленно, мы для них одинаковые с точки зрения национальности - славяне.Речь не об этом.Я когда впервые попробовала - не могла понять, что же так вкусно, но мяса не видно.Сейчас готовлю с баночкой консервированного тунца в собственном соку - и это бомба.Вы пробовали такое?
15 декабря 2024
Навіщо продають зелені Помідори?
Сьогодні раді інтересу купила такі у Варус.і Якісь вони гіркі пам´ятаю колись з незрілих помідорів Мама робила консервацію - салат Але може хтось для інших цілей їх купує?
09 декабря 2024
Объясните мне, чем вам нравятся суши и роллы из эгерзунд. Ну какая же какашка
Сколько раз не брала, никогда не нравились. Сегодня дала еще раз шанс, были проездом ТРЦ, искали что покушать, там был Эгерзунд. Ну я бы даже сказала не просто обычные, они просто невкусные, при чем такие давно уже не ела, на уровне как раньше были суши 33
25 декабря 2024
Кто готовил суши салат?
По какому рецепту? Я видела несколько разных, в одном нори режут, в другом кладут целый лист, в третьем перемешивают с рисом и так далее. По какому рецепту готовили вы? Вкусно ли получилось? Хочу попробовать, но салат не дешево обойдется. Так что не хотелось бы испортить продукты..
Назад Комментарии к ответу