Дружная семейка• 04 января в 22:10
Холодец
Солить в начале или в конце,и когда морковку с луком бросать?
Вот Она Я• 04 января в 22:12
Морковку не бросаю вообще. Лук и чеснок бросаю сразу, а через час достаю и кладу новый. И так каждый час. + кладу лаврушку и душистый перец горошком. Солю как закипит, а в конце варки пробою на соль и если мало, то досаливаю.
1
9
Петриківна• 04 января в 22:16
Ответ дляЗайканалужайке
Ой, я тоже хочу холодец ((
І я, прямо так хочеться. Хотіла купить, не дійшла до магазину.
Окрім мене ніхто його не їсть, а я б домашнього, наварила і їла б
Окрім мене ніхто його не їсть, а я б домашнього, наварила і їла б
Статус Ква• 04 января в 22:19
Ответ дляВот Она Я
Морковку не бросаю вообще. Лук и чеснок бросаю сразу, а через час достаю и кладу новый. И так каждый час. + кладу лаврушку и душистый перец горошком. Солю как закипит, а в конце варки пробою на соль и если мало, то досаливаю.
правильно, чтобы не скучно было
5
Кошка Мурка• 04 января в 22:25
Морковь и лук кладу сразу.
Соль, перец, лавровый лист за час до готовности.
После выключения добавляю чеснок раздавленный в чеснокодавке.
Соль, перец, лавровый лист за час до готовности.
После выключения добавляю чеснок раздавленный в чеснокодавке.
2
Кумедна• 04 января в 22:33
Только закончили холодец из петушка . Смакота не реальня ! Морковку и лук за час, тогда же и солить .
1
Два-три тижні і фсьо• 04 января в 22:40
Солити 50/50 - частину солі після закипання, але не всю!! Решту - в кінці, хв.за 15 до того, як знімете з плити. Бо об´єм юшки зменшиться, і якщо ви повністю посолили зразу після закипання, то в кінці він стане пересоленим.
Цибулю і моркву кладу після закипання, обов´язково обпалюю на відкритому вогні або пальником, це дає більш виразний приємний смак і гарний бурштиновий колір юшці.
Цибулю і моркву кладу після закипання, обов´язково обпалюю на відкритому вогні або пальником, це дає більш виразний приємний смак і гарний бурштиновий колір юшці.
3
1
Саджу все зарання• 04 января в 22:49
Ответ дляДва-три тижні і фсьо
Солити 50/50 - частину солі після закипання, але не всю!! Решту - в кінці, хв.за 15 до того, як знімете з плити. Бо об´єм юшки зменшиться, і якщо ви повністю посолили зразу після закипання, то в кінці він стане пересоленим.
Цибулю і моркву кладу після закипання, обов´язково обпалюю на відкритому вогні або пальником, це дає більш виразний приємний смак і гарний бурштиновий колір юшці.
Цибулю і моркву кладу після закипання, обов´язково обпалюю на відкритому вогні або пальником, це дає більш виразний приємний смак і гарний бурштиновий колір юшці.
Скільки господиньок, стільки і варіантів приготування. Ми все за годину до приготування кладемо: цибулю і моркву. Часник не використовуємо, не любимо того запаху. І навпаки хочеться, щоб він світленький був і прозорий.
4
3
СвітланкаОК• 04 января в 22:59
Ответ дляСтатус Ква
правильно, чтобы не скучно было
Зате відмазка класна - цілий день холодець варила )
2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу