1-Мед Бартник гречаний монофлорный Изяслав
2-Мед фронт-мед гречаний монофлорный
Какой мед из этих лучший?
2-Мед фронт-мед гречаний монофлорный
Какой мед из этих лучший?
Результат:
вже голосів:
10
8 (80%)
Никакой свой ответ
2 (20%)
Мед фронт-мед гречаний монофло
0 (0%)
Мед Бартник гречаний монофлорн
1-Мед Бартник гречаний монофлорный Изяслав Мед хороший!!!! Не дерет горло!!! Бартник польско-украиснкое предприятие в Изяславе. Имеет свою лабораторию. Цвет медный как медь!!! Но бывает и лучше!!!!
Дисней_Кребо• 23 апреля в 11:54
Дійсно справжній мед з гречки трохи гіркуватий і ’дере горло’ як ви писали. Насправді, трохи пекучий післясмак залишається. Ну і колір у свіжевикачаного темний. На сьогодні натуральні меди вже кристалізувалися і не жидкі.
Оці ваші обидві назви медів - то незрозуміла жижа.
Не хвалю цього виробника але так виглядає справжній мед у квітні.
Оці ваші обидві назви медів - то незрозуміла жижа.
Не хвалю цього виробника але так виглядає справжній мед у квітні.
2
Ответ дляДисней_Кребо
Дійсно справжній мед з гречки трохи гіркуватий і ’дере горло’ як ви писали. Насправді, трохи пекучий післясмак залишається. Ну і колір у свіжевикачаного темний. На сьогодні натуральні меди вже кристалізувалися і не жидкі.
Оці ваші обидві назви медів - то незрозуміла жижа.
Не хвалю цього виробника але так виглядає справжній мед у квітні.
Оці ваші обидві назви медів - то незрозуміла жижа.
Не хвалю цього виробника але так виглядає справжній мед у квітні.
Да, верно!.
А какой это производитель и можно ли заказать новой почтой?
Мед Бартник еще его по технологии нагревают до 70 градусов нескоьлко часов чтобы не кристаллизировался. Тоже странно. Он не слишком живой.
А мед Мед Апис гречаний нормальный?
А какой это производитель и можно ли заказать новой почтой?
Мед Бартник еще его по технологии нагревают до 70 градусов нескоьлко часов чтобы не кристаллизировался. Тоже странно. Он не слишком живой.
А мед Мед Апис гречаний нормальный?
Дисней_Кребо• 23 апреля в 12:00
Ответ дляАлесандра_
Да, верно!.
А какой это производитель и можно ли заказать новой почтой?
Мед Бартник еще его по технологии нагревают до 70 градусов нескоьлко часов чтобы не кристаллизировался. Тоже странно. Он не слишком живой.
А мед Мед Апис гречаний нормальный?
А какой это производитель и можно ли заказать новой почтой?
Мед Бартник еще его по технологии нагревают до 70 градусов нескоьлко часов чтобы не кристаллизировался. Тоже странно. Он не слишком живой.
А мед Мед Апис гречаний нормальный?
Я не їм мед. Мені від нього пагано. Купую мед 1 раз в рік 0,5л тільки липа чи акація для доньки влітку на базарі.
Свекр тримав пасіку, то я трохи розбираюся.
Свекр тримав пасіку, то я трохи розбираюся.
Ответ дляSvitlo_O
справжній гречаний мед темний, як дьоготь, і терпкуватий, якщо він мідного кольору, то вже точно не монофлор, хоча і пахнутиме гречкою, зацукрований буде світліший, приблизно як кава, трохи забілена молоком
А где купить живой(не пастеризованный) настоящий гречневый мед?
Местное население тоже продает так себе мед даже на рынке.
А мед Мел Апис ’пишеться живий мед’ гречаний нормальный?
Местное население тоже продает так себе мед даже на рынке.
А мед Мел Апис ’пишеться живий мед’ гречаний нормальный?
Мадам Клико• 23 апреля в 12:30
Ответ дляАлесандра_
А где купить живой(не пастеризованный) настоящий гречневый мед?
Местное население тоже продает так себе мед даже на рынке.
А мед Мел Апис ’пишеться живий мед’ гречаний нормальный?
Местное население тоже продает так себе мед даже на рынке.
А мед Мел Апис ’пишеться живий мед’ гречаний нормальный?
Сейчас нигде. Свежий после цветения гречки. Вообще не понимаю мед прошлого года.
1
Ответ дляАлесандра_
А где купить живой(не пастеризованный) настоящий гречневый мед?
Местное население тоже продает так себе мед даже на рынке.
А мед Мел Апис ’пишеться живий мед’ гречаний нормальный?
Местное население тоже продает так себе мед даже на рынке.
А мед Мел Апис ’пишеться живий мед’ гречаний нормальный?
я не знаю в якому Ви місті живете, в нас, наприклад, є два спеціалізованих магазини спілки бджолярів, там вони всяке устаткування купують, медогонки, рамки, вощину, і туди ж здають мед, віск, пилок, прополіс, то там вже точно справжній, але навіть у нас, області, де традиційно гречку вирощували, чисто гречаного меду давно нема, є мішаний, він навіть пахне гречано, але ж не те
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу

