Замрійлива• 13 июня в 18:54
Как делать чтобы мясо было мягким?
Есть кусок бирочного мясо свинина . Как сделать из него мягкие битки ? А то как то делала получились жестковаты , а ведь это одно из самых дорогих частей
показать весь текст
1
Миловидна леді• 13 июня в 20:00
Ответ дляОбнимашкина
Чтобы тут никто не писал, это всегда зависит от мяса.
Так. Ми колись купили биток португальської свині. М´ясо дуже жорстке.
Миловидна леді• 13 июня в 20:01
Ответ дляТа_шо_ж_таке
Тонше різати, більше бити. Тут секретів немає.
Не треба тонко різати
Миловидна леді• 13 июня в 20:04
Ответ дляЧорноброваЯ
Тільки вчора готувала так свинину, перед цим спробувала у гостях і дуже сподобалося. Порізати шматками як на шашлик, маринад - на 1 кг м´яса - 900 мл мінеральної сильно газованої води та 100 мл 9 % оцту + сіль та чорний перець за смаком, залити, перемішати та в холодильник десь мінімум на годинку. На деко покласти фольгу чи пергамент, порізати цибулю кільцями, зверху розложити замариноване м´ясо (віджати). Можна накрити фольгою, але господиня не накривала, запікала так. Дуже смачно, реально як шашлик, тільки без запаху диму. У мене воно стояло замариноване десь годину, це малувато, краще б я його замаринувала з вечора
Сіль і перець разом з водою?
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу