Стильна штучка• 17 июня в 19:31
Хозяюшки, дайте рецепт отбивных, чтоб мякусенькие были, хоть губами ешь!
2
1
5
3
2
Шальная коклетка• 17 июня в 19:33
Хорошее мясо.
Можно замариновать в диджонской горчице, только не в той что зернами.
Можно замариновать в диджонской горчице, только не в той что зернами.
2
4
бифидобактерияЖоржик• 17 июня в 19:34
Ответ дляПускаю бісики
Бееееее це ж треба так гидотно назвати тему...
Плюс миллион
Это ужас
Это ужас
2
7
ЗдохниПуйло• 17 июня в 19:38
М´ясо відбитити, скласьи у лоток глибокій, туди мінералку, діжонську і звич.гірчицю, соєвий, сіль, поперчити і на пару годин, потім кожен шматочок у муку, яйця. Мені такі найсмачніші
5
3
оксюморон• 17 июня в 19:38
У меня такое выходит только из свиной вырезки, больше ни с каким не прокатывает(((
3
1
Играю_на_кларнете• 17 июня в 19:42
Я замачиваю в молоке на несколько часов уже отбитые отбивные. Потом двойная панировка и жарю под крышкой на среднем огне
3
Просто звязда• 17 июня в 19:48
Все від м´яса залежить.Буваю купую ту ж саму частину м´яса,одна паніровка, одне маринування.Один раз м´якеньке, соковите, в інший як резина
1
3
Всі відбивні потрібно протушить. В кастрюльці кільцями цибулі вистелити дно , налити 2 см води , зверху викласти відбивні ( крученики, любе смажене м´ясо) закрити кришкою і в духовку на 15- 20 хв при 180 град. Будете їсти губами ! Звісно що і вибір м´яса має значення
1
5
3
Вишиванка• 17 июня в 19:54
Ответ дляLuchia80
Всі відбивні потрібно протушить. В кастрюльці кільцями цибулі вистелити дно , налити 2 см води , зверху викласти відбивні ( крученики, любе смажене м´ясо) закрити кришкою і в духовку на 15- 20 хв при 180 град. Будете їсти губами ! Звісно що і вибір м´яса має значення
Жах. Посмажити отбивні, а потім тушити з водою.
Такого не чула ще.
Такого не чула ще.
4
8
ГоловнаЯ• 17 июня в 20:11
Ответ дляВишиванка
Жах. Посмажити отбивні, а потім тушити з водою.
Такого не чула ще.
Такого не чула ще.
Та ще й з цибулею!! Що тільки домохазяйки не придумають від скуки)
1
1
Кіма кепка• 17 июня в 20:28
Моя сім´я є відбівні тільки з ошийка свиячогт та філе курячого . . Відбити. Потім в муку збите яйце, знов муку і смажити до золотистої скоринки.
Кіма кепка• 17 июня в 20:29
Ответ дляLuchia80
Всі відбивні потрібно протушить. В кастрюльці кільцями цибулі вистелити дно , налити 2 см води , зверху викласти відбивні ( крученики, любе смажене м´ясо) закрити кришкою і в духовку на 15- 20 хв при 180 град. Будете їсти губами ! Звісно що і вибір м´яса має значення
Це тушене м´ясо . А не відбівні
1
1
5
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу