Суцільна зрада• 22 июня в 12:55
Хто таке випікав? Вийшло?
Готується пиріг всього з 3 інгредієнтів.
Інгредієнти:
4 яйця
100 г кокосової стружки (≈ 1 склянка)
200 г йогурту (≈ ¾ склянки).
РЕКЛАМА
Приготування:
Змішати всі інгредієнти в мисці.
Вилити у форму для запікання.
Випікати при 180 °C протягом 40 хвилин.
За словами блогерки, виходить ніжний, кокосовий і природно солодкий, який ідеально смакує з чаєм або кавою.
Напишіть будь ласка своє враження. Дякую
Інгредієнти:
4 яйця
100 г кокосової стружки (≈ 1 склянка)
200 г йогурту (≈ ¾ склянки).
РЕКЛАМА
Приготування:
Змішати всі інгредієнти в мисці.
Вилити у форму для запікання.
Випікати при 180 °C протягом 40 хвилин.
За словами блогерки, виходить ніжний, кокосовий і природно солодкий, який ідеально смакує з чаєм або кавою.
Напишіть будь ласка своє враження. Дякую
1
4
3
Папобус• 22 июня в 13:10
Ой, я думаю фигня будет)) Автор, вы того, лучше с той стружки баунти сделайте)
3
Біле пальто• 22 июня в 13:13
В тому рецепті ,як мінімум,потрібно 200 грм борошна,щоб вийшов пиріг.
2
автор
Суцільна зрада
• 22 июня в 13:16
Ответ дляТа легко!
Это ж сколько людей переводят продукты по таким вот ’рецептам’
От тому я вирішила запитати, бо щось не уявляю що вийде.
1
Нога на ногу• 22 июня в 13:17
Ответ дляЛизочек
И из зубов потом тот кокос выковыривать
Пардон! Не в усіх же зуби з дірками
автор
Суцільна зрада
• 22 июня в 13:18
Ответ дляЛизочек
И из зубов потом тот кокос выковыривать
Так від баунті чи рафаелло також кокосова стружна в зубах застрягає.
Нога на ногу• 22 июня в 13:20
Ответ дляСуцільна зрада
От тому я вирішила запитати, бо щось не уявляю що вийде.
Знайдіть простий рецепт печива кокосового.
Там яйце, стружка і цукор і 30 хв роботи.
Там яйце, стружка і цукор і 30 хв роботи.
3
автор
Суцільна зрада
• 22 июня в 13:20
Ответ дляНога на ногу
Знайдіть простий рецепт печива кокосового.
Там яйце, стружка і цукор і 30 хв роботи.
Там яйце, стружка і цукор і 30 хв роботи.
Гарна ідея. Дукую
Коварная Зая• 22 июня в 13:23
Я таке не готувала б. І навряд чи спробувала, якби хтось приготував.
Біле пальто• 22 июня в 13:46
Ответ дляСуцільна зрада
Так від баунті чи рафаелло також кокосова стружна в зубах застрягає.
Стружку перемолоти в блендері треба
Простоваля• 22 июня в 13:50
Ответ дляЛизочек
И из зубов потом тот кокос выковыривать
Я делала из кокосовой стружки по другому рецепту, мне не понравилось кокосовая стружка осталась твёрдой и плохо разжевувалась.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу