Перша скрипка• 20 июля в 11:12
Який ваш найулюбленіший салат?
і поділіться рецептиком одразу. дякую
Ms. Сама прямота• 20 июля в 11:14
Греческий. Ещё из Сильпо вкусный с куриной печенью и болгарским перцем
2
Опля Картопля• 20 июля в 11:18
Грецький , з печінкою та карамелізованою грушею , теплий з телятиною та овочами гриль
2
Дама_с_караваем• 20 июля в 11:23
Важке питання, напевно немає улюбленого
Люблю звичайний помідор+огірок+перець+синя цибуля+затерти сиром типу бринзи чи фети, можна оливки додати
Люблю руколу з хамоном та вʼяленими томатами
Рукола або салатний мікс + дорбою +карамелізована груша
Люблю звичайний помідор+огірок+перець+синя цибуля+затерти сиром типу бринзи чи фети, можна оливки додати
Люблю руколу з хамоном та вʼяленими томатами
Рукола або салатний мікс + дорбою +карамелізована груша
Ласунка• 20 июля в 11:24
Ответ дляGeryn
А рецепт? 😊
Не мені питання, але мізерія - це польський салат бідняків (від слова ’мізер’), це шматочки огірка з сіллю, перцем, кропом і сметаною або кислим молоком.
1
1
Кукарачка• 20 июля в 11:25
Нет любимых, все под настроение. Зимой тянет на всякие оливье, летом овощные
2
Ласунка• 20 июля в 11:28
Мої улюблені:
1. ШУБА!! Без варіантів, готова їсти кілограмами.
2. Грецький.
3. Коханка.
В ньому нижній шар - морква по-корейськи, змішана з родзинками, середній шар - тертий твердий сир з майонезом та часником, верхній - тертий запечений буряк з волоськими горіхами, всі шари промазуються майонезом.
Дуже смачний салат до м´яса та птиці.
1. ШУБА!! Без варіантів, готова їсти кілограмами.
2. Грецький.
3. Коханка.
В ньому нижній шар - морква по-корейськи, змішана з родзинками, середній шар - тертий твердий сир з майонезом та часником, верхній - тертий запечений буряк з волоськими горіхами, всі шари промазуються майонезом.
Дуже смачний салат до м´яса та птиці.
5
Дама_с_караваем• 20 июля в 11:29
Ответ дляЛасунка
Не мені питання, але мізерія - це польський салат бідняків (від слова ’мізер’), це шматочки огірка з сіллю, перцем, кропом і сметаною або кислим молоком.
В балканських країнах це поширене поєднання - огірок з йогуртом або кефіром, кислим молоком
В Греції це дзадзикі, більш густий
В Болгарії теж не мамʼятаю як називається, але майже так само на тертушці огірок і залитий йогуртом і більш рідкий
В Греції це дзадзикі, більш густий
В Болгарії теж не мамʼятаю як називається, але майже так само на тертушці огірок і залитий йогуртом і більш рідкий
2
Ласунка• 20 июля в 11:30
Ответ дляДама_с_караваем
В балканських країнах це поширене поєднання - огірок з йогуртом або кефіром, кислим молоком
В Греції це дзадзикі, більш густий
В Болгарії теж не мамʼятаю як називається, але майже так само на тертушці огірок і залитий йогуртом і більш рідкий
В Греції це дзадзикі, більш густий
В Болгарії теж не мамʼятаю як називається, але майже так само на тертушці огірок і залитий йогуртом і більш рідкий
Дзадзики це терті огірки, в мізерії - слайсами або шматочками, в решті схожі.
Дама_с_караваем• 20 июля в 11:31
Ответ дляКукарачка
Нет любимых, все под настроение. Зимой тянет на всякие оливье, летом овощные
О, я теж за зиму рази 3-4 готую олів,є, новий рік без нього не наступає
1
Смайлик• 20 июля в 11:33
Шуба) бо я обожнюю оселедець, я його готова їсти щодня) і обожнюю буряк)
2
Баррикадница• 20 июля в 11:38
Ще смачний мені салат панцанелла, але головне щоб смачні помідори були.
1
Ласунка• 20 июля в 11:50
Ответ дляБаррикадница
Ще смачний мені салат панцанелла, але головне щоб смачні помідори були.
Знала б моя прабабуся, коли робила нам швидкий сільський обід, що салат з великих шматків помідорів, цибулі, заправки з запашної олії з сіллю та оцетом, та накришеними туди шматками хліба гордо називається ’панцанелла’ - то була б дуже здивована))
2
Баррикадница• 20 июля в 11:55
Ответ дляЛасунка
Знала б моя прабабуся, коли робила нам швидкий сільський обід, що салат з великих шматків помідорів, цибулі, заправки з запашної олії з сіллю та оцетом, та накришеними туди шматками хліба гордо називається ’панцанелла’ - то була б дуже здивована))
Так і в Італії він звичайна селянська страва.
1
ДелиВерка• 20 июля в 12:40
Ответ дляЛасунка
Не мені питання, але мізерія - це польський салат бідняків (від слова ’мізер’), це шматочки огірка з сіллю, перцем, кропом і сметаною або кислим молоком.
Такий салат-соус існує в усіх країнах навкруги Середземного моря, в Болгарії і т.д.
Най розповсюдженіша його назва дзадзикі (цацикі).
Най розповсюдженіша його назва дзадзикі (цацикі).
ДелиВерка• 20 июля в 12:46
Ответ дляЛасунка
Знала б моя прабабуся, коли робила нам швидкий сільський обід, що салат з великих шматків помідорів, цибулі, заправки з запашної олії з сіллю та оцетом, та накришеними туди шматками хліба гордо називається ’панцанелла’ - то була б дуже здивована))
Нічого дивного, що в різних країнах, де вирощують помідори, є однакові блюда з ними. Просто панцанелла для нас звучить, як блюдо з ресторанного меню. А для італійця - як салат від бабусі.
Це як мамалига і полента.
Це як мамалига і полента.
1
Ласунка• 20 июля в 15:22
Ответ дляДелиВерка
Такий салат-соус існує в усіх країнах навкруги Середземного моря, в Болгарії і т.д.
Най розповсюдженіша його назва дзадзикі (цацикі).
Най розповсюдженіша його назва дзадзикі (цацикі).
Я в курсі про соуси типу дзадзикі, сама таке люблю, але мізерія це саме салат, там огірки порізані шматками, а не натерті, як в соусі.
Замороженная селедка• 20 июля в 16:28
Свіжа капуста з огірком і укропом, з пахучою олією. Єдиний салат, який мені не набридає.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
