sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Консервация
anonim_116
Стріляний птах• 04 августа в 18:58

Какой рецепт консервированных огурцов ваш самый любимый?

Кто не любит или не ест консервированных огурцов огромная просьба не писать.
like 1 face_with_tears_of_joy 5 woman_facepalming 1
31 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
anonim_29
Цідило правди• 04 августа в 19:00
1
с чили
dislike 2 like 6
anonim_175
Мотористка• 04 августа в 19:01
2
Да щаз. Где хочу, там и буду писать. Бе бе бе.
face_with_tears_of_joy 1 dislike 3 woman_facepalming 5 like 1
anonim_108
графиняВишенка• 04 августа в 19:03
3
Не роблю таке, я ще молода для цього.💅
dislike 1 face_with_tears_of_joy 4 woman_facepalming 5
anonim_116
автор Стріляний птах • 04 августа в 19:05
4
Ответ дляМотористка
Да щаз. Где хочу, там и буду писать. Бе бе бе.
Полегчало?С облегчением!
dislike 2 like 1
anonim_116
автор Стріляний птах • 04 августа в 19:05
5
Ответ дляграфиняВишенка
Не роблю таке, я ще молода для цього.💅
Учитесь читать текст.
like 4 woman_facepalming 2 dislike 1
anonim_77
Люблю_смаколики• 04 августа в 19:06
6
Все по 50грам, соль, сахар, уксус, кипятком один раз залить на 15 минут, второй раз закатать
like 1
anonim_175
Мотористка• 04 августа в 19:06
7
Ответ дляСтріляний птах
Полегчало?С облегчением!
Мне и так было легко
Мой мозг не забит консервацией
woman_facepalming 5 dislike 3 face_with_tears_of_joy 1
anonim_60
Море Щастя• 04 августа в 19:07
8
Не люблю консервированные огурцы
dislike 1 woman_facepalming 5 face_with_tears_of_joy 2
anonim_116
автор Стріляний птах • 04 августа в 19:07
9
Ответ дляМоре Щастя
Не люблю консервированные огурцы
Не люблю путешествия .
woman_facepalming 1 like 4
noavatar
СhanelKa• 04 августа в 19:08
10
Можу дати той, по якому закривала багато років. Але відео не інстанрамне
Чоловік там з жінкою зняли, він в сімейках і т.д
Але по смаку і хрумкості - 🔥
like 2
anonim_116
автор Стріляний птах • 04 августа в 19:09
11
Ответ дляСhanelKa
Можу дати той, по якому закривала багато років. Але відео не інстанрамне
Чоловік там з жінкою зняли, він в сімейках і т.д
Але по смаку і хрумкості - 🔥
Давайте рецепт.
anonim_60
Море Щастя• 04 августа в 19:09
12
Ответ дляСтріляний птах
Не люблю путешествия .
Как можно не любить то, чего ни разу не делал или не пробовал?
woman_facepalming 2 face_with_tears_of_joy 1
anonim_116
автор Стріляний птах • 04 августа в 19:10
13
Ответ дляМоре Щастя
Как можно не любить то, чего ни разу не делал или не пробовал?
Как можно писать глупые ответы, не зная, кто что делал или не делал.
like 1 pouting_face 1 face_with_tears_of_joy 2
anonim_153
chatGPT-шна• 04 августа в 19:12
14
Ответ дляСтріляний птах
Давайте рецепт.
Закриваю тільки таким вже майже 9 років
Завжди супер

Мої друзі замість торта чи вина, просили з собою ці огірки
heart 2
noavatar
СhanelKa• 04 августа в 19:12
15
Ответ дляСтріляний птах
Давайте рецепт.
Скинула вище
like 2
anonim_170
Хомо_сапиенс• 04 августа в 19:14
16
1ст.л солі, 1 ст.л. цукру, 1 ст.л уксуса 9% на 600 мл води розрахунок на 1 литр огірків. В банку на 1 літр зелень: хрін, пів листа, 3 листка смородини, 1 гілка кропу із зонтиком, 3 горошки чорного перця, 2 невеличких зубчика чеснока.
Огірки запхати літрову банку. залити кропом розсолом сіль, цукор уксус, на стерилізацію на 8-10 хвилин від розміру огірків, кришкою накрити. Стерилізація в каструлі вода, на дні тряпка. Кришка і банка стерилізовані в посудомийці.
Огірки будуть хрусткі.
like 2
anonim_116
автор Стріляний птах • 04 августа в 19:16
17
Ответ дляХомо_сапиенс
1ст.л солі, 1 ст.л. цукру, 1 ст.л уксуса 9% на 600 мл води розрахунок на 1 литр огірків. В банку на 1 літр зелень: хрін, пів листа, 3 листка смородини, 1 гілка кропу із зонтиком, 3 горошки чорного перця, 2 невеличких зубчика чеснока.
Огірки запхати літрову банку. залити кропом розсолом сіль, цукор уксус, на стерилізацію на 8-10 хвилин від розміру огірків, кришкою накрити. Стерилізація в каструлі вода, на дні тряпка. Кришка і банка стерилізовані в посудомийці.
Огірки будуть хрусткі.
Дякую!
anonim_29
Чудовий каламбур• 04 августа в 19:17
18
Чили
like 1
anonim_6
Госпожа Белладонна• 04 августа в 19:17
19
Я люблю квашені. На дно банки листя і корінь хрону, часник, кріп, листя вишні і смородини, перець горошком, шматочок гострого перцю. На 1л кип´ятку столова ложка солі, заливаю, на 36 годин. Потім зливаю і роблю новий маринад, такий самий. Закриваю капроновими кришками. Хрусткі, в міру солені.
like 2
anonim_116
автор Стріляний птах • 04 августа в 19:21
20
Ответ дляСhanelKa
Скинула вище
Спасибо!Обязательно сделаю!
anonim_170
Хомо_сапиенс• 04 августа в 19:24
21
Ответ дляchatGPT-шна
Закриваю тільки таким вже майже 9 років
Завжди супер
https://youtu.be/qVOj6WAv4Gg?si=KHrBQ2keCVF87zex
Мої друзі замість торта чи вина, просили з собою ці огірки
Рецепт класний. Але для новачков рекомендую без петрушки, бо вони дають бродіння, частіше злітають кришки. У мене з нею не склалось.
like 2
noavatar
СhanelKa• 04 августа в 19:32
22
Ответ дляХомо_сапиенс
Рецепт класний. Але для новачков рекомендую без петрушки, бо вони дають бродіння, частіше злітають кришки. У мене з нею не склалось.
Ніколи не злітали. Навіть, коли була новачок. Банки стерилізувала в електричній духовці
anonim_76
БоВжеВільна• 04 августа в 19:32
23
Я теж люблю чк бочкові.
На дно банки зелень, хрін ( краще таерду частину листа) лист вишні, смородини, порізати пару зубків часника. В банку скласти огірки, налити чисту воду. Потім цю воду вилити в каструлю, додати 100 гр солі і 1 ст. Ложку оцту. Стоять 2-3 дні ( яшщо жаоко і 2 дні вистачить). Міняють колір. На третій день 1 ст. Ложка сухої гірчиці в банку і стоять ще 1 день. Потім можна їсти або здати рассольник, перекип´ятити , залити знов в банку і закатати.
Зберігаються в квартирі
like 2
anonim_116
автор Стріляний птах • 04 августа в 19:36
24
Ответ дляБоВжеВільна
Я теж люблю чк бочкові.
На дно банки зелень, хрін ( краще таерду частину листа) лист вишні, смородини, порізати пару зубків часника. В банку скласти огірки, налити чисту воду. Потім цю воду вилити в каструлю, додати 100 гр солі і 1 ст. Ложку оцту. Стоять 2-3 дні ( яшщо жаоко і 2 дні вистачить). Міняють колір. На третій день 1 ст. Ложка сухої гірчиці в банку і стоять ще 1 день. Потім можна їсти або здати рассольник, перекип´ятити , залити знов в банку і закатати.
Зберігаються в квартирі
Дуже цікавий рецепт.Як квашені,тільки ще з оцтом.
anonim_170
Хомо_сапиенс• 04 августа в 19:38
25
Ответ дляСhanelKa
Ніколи не злітали. Навіть, коли була новачок. Банки стерилізувала в електричній духовці
Ви профі!
anonim_76
БоВжеВільна• 04 августа в 19:40
26
Ответ дляСтріляний птах
Дуже цікавий рецепт.Як квашені,тільки ще з оцтом.
Не можу виправити .
Розсіл злити і прокип´ятити.

Оцет дає приємну кислинку, його майже не чутно.

Да, і 2-3 годинки вимочити огірки в холодній воді
like 1
anonim_116
автор Стріляний птах • 04 августа в 19:42
27
Ответ дляБоВжеВільна
Не можу виправити .
Розсіл злити і прокип´ятити.

Оцет дає приємну кислинку, його майже не чутно.

Да, і 2-3 годинки вимочити огірки в холодній воді
Дякую,як раз хотіла запитати,чи кип’ятити воду.
anonim_76
БоВжеВільна• 04 августа в 19:47
28
Ответ дляСтріляний птах
Дякую,як раз хотіла запитати,чи кип’ятити воду.
Вперше залити некип´яченою холодною ( в ідеалі колодязною ) водою, а розсіл кип´ятити вже як прокиснуть.
heart 1
anonim_131
маска Ілона• 04 августа в 20:23
29
На 3х литровую банку - стопка соли, стопка уксуса.
like 1
anonim_116
автор Стріляний птах • 05 августа в 09:31
30
Ответ длямаска Ілона
На 3х литровую банку - стопка соли, стопка уксуса.
Это рецепт маринованных огурцов?
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff