Стріляний птах• 04 августа в 18:58
Какой рецепт консервированных огурцов ваш самый любимый?
Кто не любит или не ест консервированных огурцов огромная просьба не писать.
1
5
1
автор
Стріляний птах
• 04 августа в 19:05
Ответ дляМотористка
Да щаз. Где хочу, там и буду писать. Бе бе бе.
Полегчало?С облегчением!
2
1
автор
Стріляний птах
• 04 августа в 19:05
Ответ дляграфиняВишенка
Не роблю таке, я ще молода для цього.💅
Учитесь читать текст.
4
2
1
Люблю_смаколики• 04 августа в 19:06
Все по 50грам, соль, сахар, уксус, кипятком один раз залить на 15 минут, второй раз закатать
1
Мотористка• 04 августа в 19:06
Ответ дляСтріляний птах
Полегчало?С облегчением!
Мне и так было легко
Мой мозг не забит консервацией
Мой мозг не забит консервацией
5
3
1
автор
Стріляний птах
• 04 августа в 19:07
Ответ дляМоре Щастя
Не люблю консервированные огурцы
Не люблю путешествия .
1
4
автор
Стріляний птах
• 04 августа в 19:09
Ответ дляСhanelKa
Можу дати той, по якому закривала багато років. Але відео не інстанрамне
Чоловік там з жінкою зняли, він в сімейках і т.д
Але по смаку і хрумкості - 🔥
Чоловік там з жінкою зняли, він в сімейках і т.д
Але по смаку і хрумкості - 🔥
Давайте рецепт.
Море Щастя• 04 августа в 19:09
Ответ дляСтріляний птах
Не люблю путешествия .
Как можно не любить то, чего ни разу не делал или не пробовал?
2
1
автор
Стріляний птах
• 04 августа в 19:10
Ответ дляМоре Щастя
Как можно не любить то, чего ни разу не делал или не пробовал?
Как можно писать глупые ответы, не зная, кто что делал или не делал.
1
1
2
chatGPT-шна• 04 августа в 19:12
Ответ дляСтріляний птах
Давайте рецепт.
Закриваю тільки таким вже майже 9 років
Завжди супер
Мої друзі замість торта чи вина, просили з собою ці огірки
Завжди супер
Мої друзі замість торта чи вина, просили з собою ці огірки
2
Хомо_сапиенс• 04 августа в 19:14
1ст.л солі, 1 ст.л. цукру, 1 ст.л уксуса 9% на 600 мл води розрахунок на 1 литр огірків. В банку на 1 літр зелень: хрін, пів листа, 3 листка смородини, 1 гілка кропу із зонтиком, 3 горошки чорного перця, 2 невеличких зубчика чеснока.
Огірки запхати літрову банку. залити кропом розсолом сіль, цукор уксус, на стерилізацію на 8-10 хвилин від розміру огірків, кришкою накрити. Стерилізація в каструлі вода, на дні тряпка. Кришка і банка стерилізовані в посудомийці.
Огірки будуть хрусткі.
Огірки запхати літрову банку. залити кропом розсолом сіль, цукор уксус, на стерилізацію на 8-10 хвилин від розміру огірків, кришкою накрити. Стерилізація в каструлі вода, на дні тряпка. Кришка і банка стерилізовані в посудомийці.
Огірки будуть хрусткі.
2
автор
Стріляний птах
• 04 августа в 19:16
Ответ дляХомо_сапиенс
1ст.л солі, 1 ст.л. цукру, 1 ст.л уксуса 9% на 600 мл води розрахунок на 1 литр огірків. В банку на 1 літр зелень: хрін, пів листа, 3 листка смородини, 1 гілка кропу із зонтиком, 3 горошки чорного перця, 2 невеличких зубчика чеснока.
Огірки запхати літрову банку. залити кропом розсолом сіль, цукор уксус, на стерилізацію на 8-10 хвилин від розміру огірків, кришкою накрити. Стерилізація в каструлі вода, на дні тряпка. Кришка і банка стерилізовані в посудомийці.
Огірки будуть хрусткі.
Огірки запхати літрову банку. залити кропом розсолом сіль, цукор уксус, на стерилізацію на 8-10 хвилин від розміру огірків, кришкою накрити. Стерилізація в каструлі вода, на дні тряпка. Кришка і банка стерилізовані в посудомийці.
Огірки будуть хрусткі.
Дякую!
Госпожа Белладонна• 04 августа в 19:17
Я люблю квашені. На дно банки листя і корінь хрону, часник, кріп, листя вишні і смородини, перець горошком, шматочок гострого перцю. На 1л кип´ятку столова ложка солі, заливаю, на 36 годин. Потім зливаю і роблю новий маринад, такий самий. Закриваю капроновими кришками. Хрусткі, в міру солені.
2
автор
Стріляний птах
• 04 августа в 19:21
Ответ дляСhanelKa
Скинула вище
Спасибо!Обязательно сделаю!
Хомо_сапиенс• 04 августа в 19:24
Ответ дляchatGPT-шна
Закриваю тільки таким вже майже 9 років
Завжди супер
Мої друзі замість торта чи вина, просили з собою ці огірки
Завжди супер
Мої друзі замість торта чи вина, просили з собою ці огірки
Рецепт класний. Але для новачков рекомендую без петрушки, бо вони дають бродіння, частіше злітають кришки. У мене з нею не склалось.
2
БоВжеВільна• 04 августа в 19:32
Я теж люблю чк бочкові.
На дно банки зелень, хрін ( краще таерду частину листа) лист вишні, смородини, порізати пару зубків часника. В банку скласти огірки, налити чисту воду. Потім цю воду вилити в каструлю, додати 100 гр солі і 1 ст. Ложку оцту. Стоять 2-3 дні ( яшщо жаоко і 2 дні вистачить). Міняють колір. На третій день 1 ст. Ложка сухої гірчиці в банку і стоять ще 1 день. Потім можна їсти або здати рассольник, перекип´ятити , залити знов в банку і закатати.
Зберігаються в квартирі
На дно банки зелень, хрін ( краще таерду частину листа) лист вишні, смородини, порізати пару зубків часника. В банку скласти огірки, налити чисту воду. Потім цю воду вилити в каструлю, додати 100 гр солі і 1 ст. Ложку оцту. Стоять 2-3 дні ( яшщо жаоко і 2 дні вистачить). Міняють колір. На третій день 1 ст. Ложка сухої гірчиці в банку і стоять ще 1 день. Потім можна їсти або здати рассольник, перекип´ятити , залити знов в банку і закатати.
Зберігаються в квартирі
2
автор
Стріляний птах
• 04 августа в 19:36
Ответ дляБоВжеВільна
Я теж люблю чк бочкові.
На дно банки зелень, хрін ( краще таерду частину листа) лист вишні, смородини, порізати пару зубків часника. В банку скласти огірки, налити чисту воду. Потім цю воду вилити в каструлю, додати 100 гр солі і 1 ст. Ложку оцту. Стоять 2-3 дні ( яшщо жаоко і 2 дні вистачить). Міняють колір. На третій день 1 ст. Ложка сухої гірчиці в банку і стоять ще 1 день. Потім можна їсти або здати рассольник, перекип´ятити , залити знов в банку і закатати.
Зберігаються в квартирі
На дно банки зелень, хрін ( краще таерду частину листа) лист вишні, смородини, порізати пару зубків часника. В банку скласти огірки, налити чисту воду. Потім цю воду вилити в каструлю, додати 100 гр солі і 1 ст. Ложку оцту. Стоять 2-3 дні ( яшщо жаоко і 2 дні вистачить). Міняють колір. На третій день 1 ст. Ложка сухої гірчиці в банку і стоять ще 1 день. Потім можна їсти або здати рассольник, перекип´ятити , залити знов в банку і закатати.
Зберігаються в квартирі
Дуже цікавий рецепт.Як квашені,тільки ще з оцтом.
Хомо_сапиенс• 04 августа в 19:38
Ответ дляСhanelKa
Ніколи не злітали. Навіть, коли була новачок. Банки стерилізувала в електричній духовці
Ви профі!
БоВжеВільна• 04 августа в 19:40
Ответ дляСтріляний птах
Дуже цікавий рецепт.Як квашені,тільки ще з оцтом.
Не можу виправити .
Розсіл злити і прокип´ятити.
Оцет дає приємну кислинку, його майже не чутно.
Да, і 2-3 годинки вимочити огірки в холодній воді
Розсіл злити і прокип´ятити.
Оцет дає приємну кислинку, його майже не чутно.
Да, і 2-3 годинки вимочити огірки в холодній воді
1
автор
Стріляний птах
• 04 августа в 19:42
Ответ дляБоВжеВільна
Не можу виправити .
Розсіл злити і прокип´ятити.
Оцет дає приємну кислинку, його майже не чутно.
Да, і 2-3 годинки вимочити огірки в холодній воді
Розсіл злити і прокип´ятити.
Оцет дає приємну кислинку, його майже не чутно.
Да, і 2-3 годинки вимочити огірки в холодній воді
Дякую,як раз хотіла запитати,чи кип’ятити воду.
БоВжеВільна• 04 августа в 19:47
Ответ дляСтріляний птах
Дякую,як раз хотіла запитати,чи кип’ятити воду.
Вперше залити некип´яченою холодною ( в ідеалі колодязною ) водою, а розсіл кип´ятити вже як прокиснуть.
1
автор
Стріляний птах
• 05 августа в 09:31
Ответ длямаска Ілона
На 3х литровую банку - стопка соли, стопка уксуса.
Это рецепт маринованных огурцов?
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу