ПробілНеПрацює• 07 августа в 15:36
Яка риба без кісток, але не дорога?
Бо чоловік рибу любить, а я не люблю її їсти через кістки.
Пасти Ла• 07 августа в 15:38
Ответ дляЗубожиння
Мені щука подобається, там кісток мало.
Вы издеваетесь, про мало костей?
1
1
1
7
Пасти Ла• 07 августа в 15:39
прямо мало костей в тилапии, камбале и пангасиусе, но они довольно дорогие. из бюджетного хек, минтай
1
Зубожиння• 07 августа в 15:39
Ответ дляПасти Ла
Вы издеваетесь, про мало костей?
Ні, якщо порівнювати з карасем і корупом значно менше. Вона легше розбирається, як на мене.
2
Дружная семейка• 07 августа в 15:40
Ответ дляИринашка
А то что уметь есть нужно все,просто все....
Так автор не писала, что он не умеет что-то есть, она написала, что он любит рыбу, странного в этом ничего нет...
Про себя она написала, что не любит с костями.
Про себя она написала, что не любит с костями.
3
Зубожиння• 07 августа в 15:41
Оселедці, минтай і хек, скумбрія розбираються на філе за секунди, головне мати гарного ножа.
Дружная семейка• 07 августа в 15:42
Ответ дляИринашка
Без костей типа,а нужно все уметь есть,даже с костями
Так это не о муже, это она о себе написала.
Зубожиння• 07 августа в 15:43
Ответ дляИринашка
Без костей типа,а нужно все уметь есть,даже с костями
Нафіга її їсти з кістками? Якщо їсти кістки тоді треба консерву робити, вони самі розлазяться, це час.
5
Зубожиння• 07 августа в 15:46
Ответ дляИринашка
Рассказывайте,кто ест костные сорта рыб прям с костями? Ну кроме хребта конечно
Сардину і скумбрію в консерві куплені або домашні з´їсть будь хто. Все залежить від приготування.Але повторююсь це довго, простіше смажити філе.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
