sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Консервация
anonim_60
ЗавЛабСнаб• 03 сентября в 05:51

А є тут хтось, хто не консервує нічого?

Читаю тему про консервацію і стало цікаво скільки родин цим займаються і який в цьому сенс?В моїй родині такої традиції не було і я не зовсім розумію навіщо це, якщо вітаміни не зберігаються і взимку можна їсти і заморожене щось.
показать весь текст
like 58 pouting_face 1 woman_facepalming 31 clapping_hands 1
309 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
|« «» »|
  • 1
  • …
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
anonim_52
Петриківна• 03 сентября в 17:06
241
Ответ дляwoman Warrior
готовых соусов тоже предостаточно.Вообще не понимаю этого идолопоклонства)
Да я как вспомню эти девяностые, начало двухтысячных, мракобесие с этими закрутками))
Конец лета, начало осени не видишь таскаешь, закрываешь 🤣 У мамы спина болела, и всё это было на мне . Поэтому на хрен, на хрен, мы на пп😀 Все лето, каждые выходные распланированы на отдых.
У меня массажистка говорит, ненавижу август и сентябрь , папа мешками таскает овощи и ягоды🤣
anonim_129
ШобВам_КакНам• 03 сентября в 17:22
242
Ответ дляФайно Замало
яка користь в уксусних овочах?краще вже нічого ніж істи це
а чому тут так багато людей, котрі бояться оцту? Чому його вважають шкідливим?
noavatar
NatalkaFree• 03 сентября в 17:23
243
Мне 48, ни разу не консервировала ничего. Не умею, не люблю, не хочу
anonim_18
Затишне кубло• 03 сентября в 17:33
244
Консервую тільки перекручені помідори 5 хв (до кипіння і закрити),бо на їх основі соуси до пасти, шакшуку та ін. готую, вони пахнуть свіжим літнім помідором. І то не критично багато. Більше нічого
anonim_18
Затишне кубло• 03 сентября в 17:38
245
Ответ дляШобВам_КакНам
а чому тут так багато людей, котрі бояться оцту? Чому його вважають шкідливим?
бо корисним звичайни йспиртовий оцет назвати важко, особилво. коли його багато ллють в консервпцію, у меддослідженнях згадується о що 2 ст.л. на добу можна, АЛЕ моа про яблучнйи оцет, а не спиртовий + у іншої концентраціх (5-6%, а не 9%) і там все одно є застерження щодо купи нюансів по здоровʼю. А так і нирки. і печінка. і не раді
anonim_18
Затишне кубло• 03 сентября в 17:39
246
Ответ дляУкраїна понад усе!
Да сок томатный Нежин, по 89,99 по акции, для него это хорошая цена, но пока консервируем свой вкуснее и в 3 раза дешевле акционного нежинского.
От до речі, колись ще сік закривала. бо смачніший і майже без солі. Але розлінилася давно. Треба б
Нормального магазинного так і не знайшла, таки домашній він інакший на смак
heart 1
anonim_18
Затишне кубло• 03 сентября в 17:44
247
Ответ дляИ.О. человека
Сейчас вам расскажут про генераторы и погреба)))
у мене квартира. не генератор, але початково морозильник. якщо не відкривати спокійно тримав понад добу, довше доби в мене не відключали. Потім зробили резервне живлення, що автоматично перемикається
Ягоди в мене заморожені, варення не їмо. не любимо. в йогурт, сир, до панкейків - ягоди. Зрідка в пиріг (на пісочнйи тонкий тарт з вершковою заливкою) - теж потрібні ягоди, а не варення. Часом желе - теж готую -з ягід (не варю їх, сік, поки розмерзаються дл язамочування желатину, трохи грію. ягоди блендерю сирими.
Ну, якось так ми звикли. Харчові звички таки в людей різні
anonim_18
Затишне кубло• 03 сентября в 17:45
248
Ответ дляПетриківна
К шашлыкам кроме аджики есть ещё кисло-сладкие соусы . Берёшь, например, замороженную клюкву делаешь соус и обалденно. Еще бекмес и наршараб
я з вишні люблю, але якось і сливу роморозила і норм соус до мʼяса готувала. Тому так. мені заморозка універсальніша - і на солодке, і до основних страв
anonim_5
Невісточка ж• 03 сентября в 17:46
249
Ответ дляМусик Пусик
Я банки вынесла на баки, пусть люди консервируют и радуются
Банок было много , они захламляли хату
Мой муж тоже всегда возмущается, что банки на кухне везде) Кричит, зачем нам столько, выбросим. А когда начали закрывать, банок всегда не хватает) Сегодня посчитали, 55 банок с консервацией).
like 2 crying_face 1
anonim_126
Я матуся, мені можно• 03 сентября в 17:48
250
Тепер кожен живе так, як йому виходить. Я консервую, раніше більше, зараз набагато менше. Але передали родичі трохи помідорів, сусідка принесла зо три кг угорок. Все не з´їмо, от і закрила, тож не викидати. Тим більше, що консервація зроблена на смак моєї сім´ї, зберігати є де і все одно дешевше, ніж купувати
like 3
anonim_125
И.О. человека• 03 сентября в 18:20
251
Ответ дляЗатишне кубло
у мене квартира. не генератор, але початково морозильник. якщо не відкривати спокійно тримав понад добу, довше доби в мене не відключали. Потім зробили резервне живлення, що автоматично перемикається
Ягоди в мене заморожені, варення не їмо. не любимо. в йогурт, сир, до панкейків - ягоди. Зрідка в пиріг (на пісочнйи тонкий тарт з вершковою заливкою) - теж потрібні ягоди, а не варення. Часом желе - теж готую -з ягід (не варю їх, сік, поки розмерзаються дл язамочування желатину, трохи грію. ягоди блендерю сирими.
Ну, якось так ми звикли. Харчові звички таки в людей різні
Так хто вам заважає?
Мене особисто не влаштовує заради того кілограму ягід, які мені на всю зиму треба, купувати спочатку окрему морозилку, потім резервне живлення, ще й памʼятати про то всьо. Я собі пішла і купила півкіла вишні на Різдво і горя не мала.
anonim_82
Хочу на Балі• 03 сентября в 18:23
252
Колись років 10 назад робила полуничне варення, ото і все.
anonim_163
Не пью, не курю• 03 сентября в 18:31
253
Ответ дляЗатишне кубло
бо корисним звичайни йспиртовий оцет назвати важко, особилво. коли його багато ллють в консервпцію, у меддослідженнях згадується о що 2 ст.л. на добу можна, АЛЕ моа про яблучнйи оцет, а не спиртовий + у іншої концентраціх (5-6%, а не 9%) і там все одно є застерження щодо купи нюансів по здоровʼю. А так і нирки. і печінка. і не раді
Кто мешает использовать яблочный?
anonim_163
Не пью, не курю• 03 сентября в 18:33
254
Ответ дляУкраїна понад усе!
Да сок томатный Нежин, по 89,99 по акции, для него это хорошая цена, но пока консервируем свой вкуснее и в 3 раза дешевле акционного нежинского.
Я у бабок покупаю, 150 гривен 3-хлитровая банка
anonim_163
Не пью, не курю• 03 сентября в 18:34
255
Ответ дляУкраїна понад усе!
до выращивания рассады я еще не дошла, это следующий левел)) Думала где то рассаду покупали.
Я раньше покупала, но дорого, стала сама выращивать)
anonim_52
Петриківна• 03 сентября в 18:35
256
Ответ дляЗатишне кубло
я з вишні люблю, але якось і сливу роморозила і норм соус до мʼяса готувала. Тому так. мені заморозка універсальніша - і на солодке, і до основних страв
Да)
Из смородины еще неплохо получается.
like 1
anonim_163
Не пью, не курю• 03 сентября в 18:38
257
Ответ дляПетриківна
Да)
Из смородины еще неплохо получается.
200 гривен в сезон была
anonim_212
Тут надолго• 03 сентября в 19:09
258
Я
anonim_18
Кудряшка Сью• 03 сентября в 19:27
259
Це я , не консервую, не маю часу та бажання.
anonim_137
Курочка• 03 сентября в 19:38
260
Мені 56. В цьому році консервувала вперше в житті. до цього тільки гриби, що сама збирала. В цьому році в мене натхнення. закрила 5літрових банок огірків з кетчупом чілі, 5таких же помідорів і багато кетчупу по різним рецептам, бо його в нас іде дуже багато. А з магазинним не рівняти. Може ще томатного соку зроблю. Помідори і огірки в цьому році не дорогі. А, ще 5 півлітрових баночок малини. Пригостили, але вона вже була така, що прийшлось приварити
like 4
noavatar
Elena-eedc• 03 сентября в 19:40
261
Только огурцы на ольвье, да и то не каждый год- в магазинах уже нормальные продаются. И малину обязательно три-четыре поллитровых банок.
noavatar
Elena-eedc• 03 сентября в 19:47
262
Ответ дляКурочка
Мені 56. В цьому році консервувала вперше в житті. до цього тільки гриби, що сама збирала. В цьому році в мене натхнення. закрила 5літрових банок огірків з кетчупом чілі, 5таких же помідорів і багато кетчупу по різним рецептам, бо його в нас іде дуже багато. А з магазинним не рівняти. Може ще томатного соку зроблю. Помідори і огірки в цьому році не дорогі. А, ще 5 півлітрових баночок малини. Пригостили, але вона вже була така, що прийшлось приварити
Молодец! Не закатываю, но вспомнила самое вкусное - помидоры в собственном соку. Вкуснее томатного сока, чем этот я не пила.
anonim_152
Царевна_несушка• 03 сентября в 19:59
263
Ответ дляwoman Warrior
Представялете, я вроде об этом писала.
Представляете, достаточно просто прочитать)
Це ви писали вже після першого свого повідомлення)А спочатку написали не розумію і не бачу потреби крім випадків коли це фермерство)
anonim_216
Бронетапці• 03 сентября в 20:02
264
А я сьогодні купила помідори на томатну пасту😅 Роблю тільки її та ще заправку на борщ. Покупка паста то не те). Інше не їм з консервації
anonim_157
Маю рацію• 03 сентября в 20:08
265
я
дурное занятие
всякое соленое или поросячьи салаты в банках мы не едим
сахар тоже
heart 3 woman_facepalming 2
anonim_25
Два-три тижні і фсьо• 03 сентября в 20:14
266
Я) 53 рочки))
heart 1
anonim_99
Ля-ля-ля• 03 сентября в 20:18
267
Я не консервувала в 23 роки. Пішла в магазин і купила що хочу. Скільки там треба було. А потім вийшла заміж і почалося. Консервую все.
anonim_68
ЯспАкойнаЯ• 03 сентября в 20:31
268
34 роки, ніколи нічого не консервувала, родичі пригощають.
heart 1
anonim_76
Замрійлива• 03 сентября в 21:05
269
Я
noavatar
woman Warrior• 03 сентября в 21:22
270
Ответ дляЦаревна_несушка
Це ви писали вже після першого свого повідомлення)А спочатку написали не розумію і не бачу потреби крім випадків коли це фермерство)
Ну так и есть.
Я не понимаю.
Но не исключаю,что другие не так ценят свое время,как.
Так же абсолютно не уверена,что все свои мысли я должна исчерпывающе писать одним постом)
Чтоб другим было удобнее)
|« «» »|
  • 1
  • …
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff