Котики-муркотики• 30 сентября в 10:25
Коли збирати врожай пізніх яблук з карликової яблуні?
Перший раз на дачі рясно вродила яблунька. Яблука вже налилися, почервоніли. Сорт пізньостиглий. Але ж... коли краще зривати плоди - вже зараз чи пізніше, щоб ще краще вистигли?
Господинькі, підкажіть 👐🍎🌤
Господинькі, підкажіть 👐🍎🌤
Квітка Миру• 30 сентября в 10:43
Вибирайте суху погоду і зривайте.
Можна в 2 заходи. Спочатку більші. Через тиждень-другий, але до заморозків, добираєте решту.
А точно хто ж вам скаже? Ні регіону, ні сорту....
Можна в 2 заходи. Спочатку більші. Через тиждень-другий, але до заморозків, добираєте решту.
А точно хто ж вам скаже? Ні регіону, ні сорту....
3
автор
Котики-муркотики
• 30 сентября в 11:13
Ответ дляКвітка Миру
Вибирайте суху погоду і зривайте.
Можна в 2 заходи. Спочатку більші. Через тиждень-другий, але до заморозків, добираєте решту.
А точно хто ж вам скаже? Ні регіону, ні сорту....
Можна в 2 заходи. Спочатку більші. Через тиждень-другий, але до заморозків, добираєте решту.
А точно хто ж вам скаже? Ні регіону, ні сорту....
Сорт на фото (я не дуже розуміюсь, а саджали попередні власники), регіон Київщина, Фастівський район.
Сонячний зайчик• 30 сентября в 12:13
Ответ дляКотики-муркотики
Сорт на фото (я не дуже розуміюсь, а саджали попередні власники), регіон Київщина, Фастівський район.
Та зірвіть і з´їжте, вони ж уже спілі, там на два дні їсти)
Квітка Миру• 30 сентября в 13:48
Ответ дляКотики-муркотики
Сорт на фото (я не дуже розуміюсь, а саджали попередні власники), регіон Київщина, Фастівський район.
Як зараз на смак?
Смачні, але тверді? Чи кислі, аж зуби зводить?
Зазвичай червоношкірі всі вже мають бути готові до зняття з дерева. Цукор і певну м´якість доберуть після деякого часу зберігання у вентильованому темному приміщенні.
Якщо явно не дозрілі (тверді й кисло неймовірно), то лише тоді можете залишити. Яблука переносять навіть невеликі заморозки і навіть деякі зберігаються при невеликих мінусах. Їх мало з´їсте й після.
Але повинні бути готові для зривання.
Смачні, але тверді? Чи кислі, аж зуби зводить?
Зазвичай червоношкірі всі вже мають бути готові до зняття з дерева. Цукор і певну м´якість доберуть після деякого часу зберігання у вентильованому темному приміщенні.
Якщо явно не дозрілі (тверді й кисло неймовірно), то лише тоді можете залишити. Яблука переносять навіть невеликі заморозки і навіть деякі зберігаються при невеликих мінусах. Їх мало з´їсте й після.
Але повинні бути готові для зривання.
автор
Котики-муркотики
• 30 сентября в 13:51
Ответ дляКвітка Миру
Як зараз на смак?
Смачні, але тверді? Чи кислі, аж зуби зводить?
Зазвичай червоношкірі всі вже мають бути готові до зняття з дерева. Цукор і певну м´якість доберуть після деякого часу зберігання у вентильованому темному приміщенні.
Якщо явно не дозрілі (тверді й кисло неймовірно), то лише тоді можете залишити. Яблука переносять навіть невеликі заморозки і навіть деякі зберігаються при невеликих мінусах. Їх мало з´їсте й після.
Але повинні бути готові для зривання.
Смачні, але тверді? Чи кислі, аж зуби зводить?
Зазвичай червоношкірі всі вже мають бути готові до зняття з дерева. Цукор і певну м´якість доберуть після деякого часу зберігання у вентильованому темному приміщенні.
Якщо явно не дозрілі (тверді й кисло неймовірно), то лише тоді можете залишити. Яблука переносять навіть невеликі заморозки і навіть деякі зберігаються при невеликих мінусах. Їх мало з´їсте й після.
Але повинні бути готові для зривання.
Дякую!
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу