sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Семья, Дом, Дети - Цветы, сад, огород
anonim_106
Котики-муркотики• 30 сентября в 10:25

Коли збирати врожай пізніх яблук з карликової яблуні?

Перший раз на дачі рясно вродила яблунька. Яблука вже налилися, почервоніли. Сорт пізньостиглий. Але ж... коли краще зривати плоди - вже зараз чи пізніше, щоб ще краще вистигли?
Господинькі, підкажіть 👐🍎🌤
6 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_110
Каркуша Клара• 30 сентября в 10:27
1
Якомога пізніше, але до заморозків.
heart 1
anonim_61
Квітка Миру• 30 сентября в 10:43
2
Вибирайте суху погоду і зривайте.
Можна в 2 заходи. Спочатку більші. Через тиждень-другий, але до заморозків, добираєте решту.
А точно хто ж вам скаже? Ні регіону, ні сорту....
heart 3
anonim_106
автор Котики-муркотики • 30 сентября в 11:13
3
Ответ дляКвітка Миру
Вибирайте суху погоду і зривайте.
Можна в 2 заходи. Спочатку більші. Через тиждень-другий, але до заморозків, добираєте решту.
А точно хто ж вам скаже? Ні регіону, ні сорту....
Сорт на фото (я не дуже розуміюсь, а саджали попередні власники), регіон Київщина, Фастівський район.
attached-photo
anonim_53
Сонячний зайчик• 30 сентября в 12:13
4
Ответ дляКотики-муркотики
Сорт на фото (я не дуже розуміюсь, а саджали попередні власники), регіон Київщина, Фастівський район.
Та зірвіть і з´їжте, вони ж уже спілі, там на два дні їсти)
anonim_61
Квітка Миру• 30 сентября в 13:48
5
Ответ дляКотики-муркотики
Сорт на фото (я не дуже розуміюсь, а саджали попередні власники), регіон Київщина, Фастівський район.
Як зараз на смак?
Смачні, але тверді? Чи кислі, аж зуби зводить?
Зазвичай червоношкірі всі вже мають бути готові до зняття з дерева. Цукор і певну м´якість доберуть після деякого часу зберігання у вентильованому темному приміщенні.

Якщо явно не дозрілі (тверді й кисло неймовірно), то лише тоді можете залишити. Яблука переносять навіть невеликі заморозки і навіть деякі зберігаються при невеликих мінусах. Їх мало з´їсте й після.

Але повинні бути готові для зривання.
anonim_106
автор Котики-муркотики • 30 сентября в 13:51
6
Ответ дляКвітка Миру
Як зараз на смак?
Смачні, але тверді? Чи кислі, аж зуби зводить?
Зазвичай червоношкірі всі вже мають бути готові до зняття з дерева. Цукор і певну м´якість доберуть після деякого часу зберігання у вентильованому темному приміщенні.

Якщо явно не дозрілі (тверді й кисло неймовірно), то лише тоді можете залишити. Яблука переносять навіть невеликі заморозки і навіть деякі зберігаються при невеликих мінусах. Їх мало з´їсте й після.

Але повинні бути готові для зривання.
Дякую!
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff