Коко Шанель• 09 апреля 2019
Горохові котлети. Приємно здивована. Ділюсь рецептом
На днях натрапила в ютубі на рецепт горохових котлет. Сьогодні приготувала і була приємно здивована. Вийшло смачно. Таке собі горохове пюре з хрусткою скоринкою. Можна запікати у духовці, або посмажити.
Хто не боїться гороха, раджу приготувати)
Хто не боїться гороха, раджу приготувати)
Гжегож Бженчишчикевич• 09 апреля 2019
фалафель, завжди замовляю у закладах громадськ.харчування за наявністтю в меню.
Исправлялочка• 09 апреля 2019
Пробовала в ’ голодные 90 - е’ , понравились вкусные.
Но очень - очень калорийные и довольно дорогое удовольствие если орехи не свои , а покупные , выйдут котлетки наверное дороже мясных.
Но очень - очень калорийные и довольно дорогое удовольствие если орехи не свои , а покупные , выйдут котлетки наверное дороже мясных.
автор
Коко Шанель
• 09 апреля 2019
Ответ дляИсправлялочка
Пробовала в ’ голодные 90 - е’ , понравились вкусные.
Но очень - очень калорийные и довольно дорогое удовольствие если орехи не свои , а покупные , выйдут котлетки наверное дороже мясных.
Но очень - очень калорийные и довольно дорогое удовольствие если орехи не свои , а покупные , выйдут котлетки наверное дороже мясных.
тут без горіхів, лише горох, морква, цибуля )
Совбез• 09 апреля 2019
Ответ дляКоко Шанель
тут без горіхів, лише горох, морква, цибуля )
горох обычный или нут? простите, нет возможности глянуть видео
Гжегож Бженчишчикевич• 09 апреля 2019
Ответ дляфонда
дома фаляфель готовите?
та вже пора, але я смаженого майже не вживаю, хіба , що в кафе, коли є в меню
Красавица писяная• 09 апреля 2019
Ответ дляГжегож Бженчишчикевич
та вже пора, але я смаженого майже не вживаю, хіба , що в кафе, коли є в меню
можно рецепт?Сама не готовила никогда
Гжегож Бженчишчикевич• 09 апреля 2019
Ответ дляСовбез
горох обычный или нут? простите, нет возможности глянуть видео
навіть з бобів (broad beans) вивчала рецепт сьогодні, треба щось пробувати...
автор
Коко Шанель
• 09 апреля 2019
Відварити горох до готовності. Я не замочую на всю ніч, просто заливаю кип’ятком горох, коли вода стане холодною, промиваю і ставлю варитися до готовності.
Процідить горох від води і потовкти товкачкою або блендером перебить в пюре.
До горохового пюре додати зажарку ( цибуля+ морква)+ сіль та спеції, які ви любите + борошно або манка. У мене було трохи більше ніж чашка гороху, я додала 2 ст.л. борошна.
Потрібно, щоб пюре охололо і тоді формувати котлети.
Для паніровки підійде: борошно, манка, сухарикі.
Випікать в духовці при 180-190 градусів 10-13 хвилин. Або посмажити.
Процідить горох від води і потовкти товкачкою або блендером перебить в пюре.
До горохового пюре додати зажарку ( цибуля+ морква)+ сіль та спеції, які ви любите + борошно або манка. У мене було трохи більше ніж чашка гороху, я додала 2 ст.л. борошна.
Потрібно, щоб пюре охололо і тоді формувати котлети.
Для паніровки підійде: борошно, манка, сухарикі.
Випікать в духовці при 180-190 градусів 10-13 хвилин. Або посмажити.
автор
Коко Шанель
• 09 апреля 2019
Ответ дляСовбез
горох обычный или нут? простите, нет возможности глянуть видео
Звичайний горох
Помилуйте мадам• 09 апреля 2019
Я недавно попробовала чечевичные котлеты. Мне очень понравились. Я жаде удивилась, не ожидала что вкусно. Теперь хочу попробовать гороховые))
Соседушка• 09 апреля 2019
Ответ дляКоко Шанель
Відварити горох до готовності. Я не замочую на всю ніч, просто заливаю кип’ятком горох, коли вода стане холодною, промиваю і ставлю варитися до готовності.
Процідить горох від води і потовкти товкачкою або блендером перебить в пюре.
До горохового пюре додати зажарку ( цибуля+ морква)+ сіль та спеції, які ви любите + борошно або манка. У мене було трохи більше ніж чашка гороху, я додала 2 ст.л. борошна.
Потрібно, щоб пюре охололо і тоді формувати котлети.
Для паніровки підійде: борошно, манка, сухарикі.
Випікать в духовці при 180-190 градусів 10-13 хвилин. Або посмажити.
Процідить горох від води і потовкти товкачкою або блендером перебить в пюре.
До горохового пюре додати зажарку ( цибуля+ морква)+ сіль та спеції, які ви любите + борошно або манка. У мене було трохи більше ніж чашка гороху, я додала 2 ст.л. борошна.
Потрібно, щоб пюре охололо і тоді формувати котлети.
Для паніровки підійде: борошно, манка, сухарикі.
Випікать в духовці при 180-190 градусів 10-13 хвилин. Або посмажити.
Яйцо не нужно?
автор
Коко Шанель
• 09 апреля 2019
Чомусь відео не відкривається. Кому цікаво, то наберіть в ютубі ’ Котлеты Без Мяса Четыре Популярных Варианта’ Ирина Хлебникова.
Там вона ділиться 4-ма рецептами котлет з гороха та квасолі
Там вона ділиться 4-ма рецептами котлет з гороха та квасолі
автор
Коко Шанель
• 09 апреля 2019
Ответ дляСоседушка
Яйцо не нужно?
Ні, без яйця. Котлети дуже гарно тримають форму, єдине, що потрібно робити не дуже великі, бо перевернуть буде важко.
Гжегож Бженчишчикевич• 09 апреля 2019
сьогодня уливилась : обычный зеленый горох на англ.м. це white (snow) pea, а бобы(такие плоские как уши, серые)broad pea,
Я думала , что green pea это булет наш зеленый горошек, а оказалось snow pea
, буквалтно белый, снежный горох
Я думала , что green pea это булет наш зеленый горошек, а оказалось snow pea
, буквалтно белый, снежный горох
Манный комочек• 09 апреля 2019
Мне больше нравится из сырого гороха или нута. Замачиваю на ночь и потом блендером перемалываю
Свисток ля-минор• 09 апреля 2019
Ответ дляВот Она Я
Напишыте пожалусто рицебд
Евгений Н
Евгений Н
Сразу видно какой вы ’Евгений’
НапЕшыте
НапЕшыте
ИзЮмрудная• 09 апреля 2019
Ответ дляКоко Шанель
Відварити горох до готовності. Я не замочую на всю ніч, просто заливаю кип’ятком горох, коли вода стане холодною, промиваю і ставлю варитися до готовності.
Процідить горох від води і потовкти товкачкою або блендером перебить в пюре.
До горохового пюре додати зажарку ( цибуля+ морква)+ сіль та спеції, які ви любите + борошно або манка. У мене було трохи більше ніж чашка гороху, я додала 2 ст.л. борошна.
Потрібно, щоб пюре охололо і тоді формувати котлети.
Для паніровки підійде: борошно, манка, сухарикі.
Випікать в духовці при 180-190 градусів 10-13 хвилин. Або посмажити.
Процідить горох від води і потовкти товкачкою або блендером перебить в пюре.
До горохового пюре додати зажарку ( цибуля+ морква)+ сіль та спеції, які ви любите + борошно або манка. У мене було трохи більше ніж чашка гороху, я додала 2 ст.л. борошна.
Потрібно, щоб пюре охололо і тоді формувати котлети.
Для паніровки підійде: борошно, манка, сухарикі.
Випікать в духовці при 180-190 градусів 10-13 хвилин. Або посмажити.
спасибочки
Новопоштинская• 09 апреля 2019
Ответ дляПомилуйте мадам
Я недавно попробовала чечевичные котлеты. Мне очень понравились. Я жаде удивилась, не ожидала что вкусно. Теперь хочу попробовать гороховые))
Ждем рецепт
Дуняша• 09 апреля 2019
Ответ дляВот Она Я
Напишыте пожалусто рицебд
Евгений Н
Евгений Н
Женя, Вы меня пугаете, бросайте пить(((
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу