Жена аллигатора• 05 июня 2021
Как испечь в духовке колбасу
Купила типо домашней. Как её правильно пожарить? Когда-то запекала, но вышла сухая
Топтунша• 05 июня 2021
Сначала отварите, предварительно наколов, потом просто обжарьте на сковороде.
НашлаПерепискуМужа• 05 июня 2021
Сухая, может мясо такое,жёсткое,а приготовить можео такчуть налейте водички на огонь сковородку,пусть мин 30 прокатит,потом добавить чуть смальца и пусть поджарить ся,можео даже без духовки, в сковородке
Samostoyatelnaya• 05 июня 2021
Трішки води на деко, ковбасу зубочисткою проколіть через кожні 7-10 см, і на 160 градусів на 30-35 хвилин, через 20 хвилин перевернути, щоб була запечена з усіх сторін :)
автор
Жена аллигатора
• 05 июня 2021
Ответ дляSamostoyatelnaya
Трішки води на деко, ковбасу зубочисткою проколіть через кожні 7-10 см, і на 160 градусів на 30-35 хвилин, через 20 хвилин перевернути, щоб була запечена з усіх сторін :)
Фольгою накривати?
Samostoyatelnaya• 05 июня 2021
Ответ дляЖена аллигатора
Фольгою накривати?
Я не накриваю, але пару разів змащую жирком, який витопився. У вас газова чи електро? Бо у мене газова, я перед тим, як пекти, прогріваю хвилин 5 на 200 градусів, потім зменшую температуру.
автор
Жена аллигатора
• 05 июня 2021
Ответ дляSamostoyatelnaya
Я не накриваю, але пару разів змащую жирком, який витопився. У вас газова чи електро? Бо у мене газова, я перед тим, як пекти, прогріваю хвилин 5 на 200 градусів, потім зменшую температуру.
Газова
Samostoyatelnaya• 05 июня 2021
Ответ дляЖена аллигатора
Газова
Тоді робіть, як всі пишуть і я, головне, трішки води, щоб ковбаса пропарилась. От що ви робите, я зараз хочу ковбасок з курки із сиром)))
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу