Бутерброд и я• 02 февраля 2024
Як ви робите оладушки з яблуком, що вони у вас пухкі.. на кефірі
Потрібно жарити і накривати кришкою?
Стриптизерка• 02 февраля 2024
кефир должен быть теплым, приблизительно как вода в ванне. Жарю на среднем огне, не накрываю крышкой. Тесто достаточно густое.
3
ДлинноНожка• 02 февраля 2024
Кефир сильно нагреть. Я пальцем трогаю. Должен быть в стадии ’ пальцу горячо, но еще терпимо’. И добавляю не соду, а розпушувач. Достаточно много. Крышкой не накрываю.
автор
Бутерброд и я
• 02 февраля 2024
Ответ дляСтриптизерка
кефир должен быть теплым, приблизительно как вода в ванне. Жарю на среднем огне, не накрываю крышкой. Тесто достаточно густое.
А соду додаєте?
ДваДваВісім• 02 февраля 2024
Я нашла рецепт оладьев на кефире в интернете, тот где готовое тесто не мешать, тру в него яблоки и жарю. Пушистые.
автор
Бутерброд и я
• 02 февраля 2024
Ответ дляДваДваВісім
Я нашла рецепт оладьев на кефире в интернете, тот где готовое тесто не мешать, тру в него яблоки и жарю. Пушистые.
Прям потерли яблуко в тісто і не мішати?
1
Мадам Тю-лю-лю• 02 февраля 2024
Мене навчили жарити на кефірі пишні оладки. Стакан кефіру, щепотка солі, 1,5 ст ложки цукру, і муки, як густа сметана. В самому кінці чайна ложка соди без гірки, легенько перемішати. Залишити на 10-15 хв. Ріжу кубиками яблуко і обережно додаю в тісто.
4
Пишу каліграфічно• 02 февраля 2024
Я взагалі тру багато яблук на буряковій терці,або менше,додаю яйце,цукор,ваніль,соду і трошки кефіру,буквально пару ложок і борошном домішую суміш до консистенції супер густої сметани. Тоді оладки виходять чисто яблучні
1
НуКаНаКа• 02 февраля 2024
Головне, не місити після того, як постоїть і підніметься, обережно ложкою з краю брати, не розчавивши пухирці повітря
Квітка Миру• 02 февраля 2024
Спробуйте яблука не терти, бо дають сік що може заважати бути оладкам пухкими. Я ріжу на кусочки абияк)
1
ДваДваВісім• 02 февраля 2024
Ответ дляБутерброд и я
Прям потерли яблуко в тісто і не мішати?
Потерла, помішала і більше не мішаю, відбираю ложкою з краєчку на жарку.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу