И.О. человека• 24 февраля в 15:50
Кто разбирается, какая мука полезная?
На какой муке выпекаете?
Тільки не про гроші• 24 февраля в 15:55
В мене цільнозернова, лляна і мигдальна. Але я тільки пх десерти роблю
Бандитка Сью• 24 февраля в 15:56
Нема таких. Все мінімально шкідливо, якщо помірно їсти і обмежуватись. Але я всі ці борошна кинула, нічого не печу, замість хліба в мене капуста.
3
Розумна Губка• 24 февраля в 15:56
Ответ дляочки_ннадо
Спельта/цельнозерновая/амарантовая
Бісквіти печете на амарантоаій?
2
1
Файна_зупка• 24 февраля в 16:03
Ответ дляРозумна Губка
Бісквіти печете на амарантоаій?
Вище беріть!
Макаруни і панетоне зі щириці
Макаруни і панетоне зі щириці
1
БезВзяток• 24 февраля в 16:05
Біле, звичне для нас борошно точно не про користь.
Спосіб вирошення зерна з якого воно змелене теж має значення
Спосіб вирошення зерна з якого воно змелене теж має значення
1
Будьте так ласкаві• 24 февраля в 16:09
Ответ дляочки_ннадо
Спельта/цельнозерновая/амарантовая
на спельтовій можна спекти солоний бісквіт?
Снегопадка• 24 февраля в 16:18
З цільнозернової ржаної та пшенічної печу бородинский хліб, з лляної булочки для бутербродів.
автор
И.О. человека
• 24 февраля в 17:27
Ответ дляочки_ннадо
Спельта/цельнозерновая/амарантовая
Подскажите, спельта может горчить?
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу

