Голова колгоспу• 12 апреля в 23:57
Говядина
Врач сказала есть говядину, тушила два часа и не могу сказать, что мягкая. Мне кажется телятина быстрее готовится. Есть какие то лайфхаки по приготовлению говядины?
Файна пані• 12 апреля в 23:59
От качества и вида мяса зависит. Бывает за 2 часа все ок, а бывает и 3 часов не хватает
Завтра не пью• 13 апреля в 00:00
Ответ дляФайна пані
От качества и вида мяса зависит. Бывает за 2 часа все ок, а бывает и 3 часов не хватает
Старі корови бувають
Ділюсь супер рецептом: берете будь яку частину яловичини 500-700 грам, ріжете на шматочки, спеції. Цибулю нарізати полу кільцями і викласти в каструлю, зверху викласти м’ясо і накрити кришкою. Включити найменший вогонь і залишити на годину. Воду не додавати! Через годину додати сіль, перемішати і залишити під кришкою ще на 30 хвилин. Мʼясо виходить дуже ніжне і смачне. А готувати елементарно
1
3
Гуляю босоніж• 13 апреля в 00:07
Нужно брать молодое мясо, оно розовое, белый жир. И мягкую часть, филе, вырезку, тонкий край. Нарезать поперек волокон, отбить. Ну и использовать скороварку, это наверняка.
Меломанка Маланка• 13 апреля в 00:15
Замаринуйте минимум на 30 минут в соевом соусе, будет мягкая и сочная
1
КошкинДом• 13 апреля в 00:19
я готую яловичину (гомілка, ошийок, лопатка) так:
- обсмажую до золотистої скоринки на великому вогні, можна дрібно не нарізати. важливо шоб у пательні було достатньо простору між шматками, інакше скоринки не буде. а скоринка треба шоб «запечатати» мʼясо і весь сік з нього не виходив.
- додаю нарізану цибулю, моркву, можна ще перець червоний, обсмажую ще трохи щоб цибуля пустила сік, вогонь зменшити
- посолити, поперчити за смаком
- додати трохи борошна (а можна і без нього, але соус буде не густий тоді), гарно перемішати, «підсушити»
- додати окропу, щоб все мʼясо було покрите водою, можна додати ложку томатної пасти або кетчупу
- накрити кришкою і поставити мінімальний вогонь
- тушкувати 2-3 години. мʼясо мʼяке ніжне і соковите.
- обсмажую до золотистої скоринки на великому вогні, можна дрібно не нарізати. важливо шоб у пательні було достатньо простору між шматками, інакше скоринки не буде. а скоринка треба шоб «запечатати» мʼясо і весь сік з нього не виходив.
- додаю нарізану цибулю, моркву, можна ще перець червоний, обсмажую ще трохи щоб цибуля пустила сік, вогонь зменшити
- посолити, поперчити за смаком
- додати трохи борошна (а можна і без нього, але соус буде не густий тоді), гарно перемішати, «підсушити»
- додати окропу, щоб все мʼясо було покрите водою, можна додати ложку томатної пасти або кетчупу
- накрити кришкою і поставити мінімальний вогонь
- тушкувати 2-3 години. мʼясо мʼяке ніжне і соковите.
ОноВамнадо• 13 апреля в 00:23
А я спочатку відварюю , пару разів зливаю воду, бо багато жиру, антибілтиків, і ще різної гадості. В останню воду добавляю сіль.
Потім дістаю, трохи остиває і ріжу на шматочки. Складую в кастрюлю, зверху злегка пассеровані цибуля, морква, болгарський перець, інколи чорнослив і спеції. Наливаю щоб до рівня м´яса теплу воду, трохи сливок і ложку томатної пасти. Ще трохи тушкую. Загалом, десь півтора - дві години. Для кращої проварки шматок яловичини проколюю ножем.
Потім дістаю, трохи остиває і ріжу на шматочки. Складую в кастрюлю, зверху злегка пассеровані цибуля, морква, болгарський перець, інколи чорнослив і спеції. Наливаю щоб до рівня м´яса теплу воду, трохи сливок і ложку томатної пасти. Ще трохи тушкую. Загалом, десь півтора - дві години. Для кращої проварки шматок яловичини проколюю ножем.
Мальовнича даль• 13 апреля в 00:35
Ответ дляПишу_граммотно!
Не говядина а корова
вы знаете много вегетарианцев доживших хотябы до 70?
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу

