Джавеліна• 17 мая в 11:04
Який хліб берете найчастіше і чому саме такий?
Домашній, формовий, бездріжджовий чи з насінням?
Вообще не факт• 17 мая в 11:05
Роблю з сочевиці останнім часом.
А так хліба еіхто не їсть. Лаваш інколи
А так хліба еіхто не їсть. Лаваш інколи
1
Треба ось так• 17 мая в 11:07
Тонкие лаваши беру. Вместо бутербродов заворачиваю туда, что есть под рукой- масло с сыром, мясо с овощами. На перекус отлично.
Б´ю байдики• 17 мая в 11:10
Тостовый злаковый, бородинский, тортилья. Белый иногда сама в хлебопечке пеку.
Marinamariana• 17 мая в 11:12
Подовый , вкуснее хлеба не ела в жизни . Я его как голубь склевываю и даже дала ему свое название « голубиный»
Патика-мотика• 17 мая в 11:15
Сама печу або в пекарні Василини Веселовської ( Львів)
Хліба їмо мало
Хліба їмо мало
Пліткарка• 17 мая в 11:19
Беру білий пшеничний хліб, читаю склад щоб у складі було борошно, сіль,цукор, дріжді, олія, не люблю хліб із різними поліпшувачами, маргарином, ароматизаторами, склад має бути простим.
Пліткарка• 17 мая в 11:20
Ответ дляВообще не факт
Роблю з сочевиці останнім часом.
А так хліба еіхто не їсть. Лаваш інколи
А так хліба еіхто не їсть. Лаваш інколи
Бачила рецепт в інеті, теж хочу спробувати.
ЖивунаБагамах• 17 мая в 11:28
Висівковий і солодові булочки. Висівковий підходить для бутербродів з арахісовою пастою, а солодові булочки смачні з маслом і твердим сиром до чаю.
Божа кульбабка• 17 мая в 11:31
З насінням люблю, і підсмажую в тостері. Часто беру Крафтяр у Сільпо.
1
Потішаюся• 17 мая в 11:33
Бездрожжевой в атб-пекарне. Всегда свежий и вкусный, но быстро заканчивается
1
Невісточка ж• 17 мая в 11:34
Що значить чому? Тому що смачно. Беремо зерновий, оксамитовий, гірчичні батони.
1
Не виправдовуюсь• 17 мая в 12:24
Тостовий білий Київ хліб, чи якось так. Хліб тільки зранку їмо у вигляді тостів з шинкою та сиром.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу