Янгол в камуфляжі• 29 мая в 23:49
Кто что готовит из вьетнамский,тайской кухни?
Напишите пожалуйста рецепт
Гл. Амурная• 29 мая в 23:52
люблю копченные свиные ушки, тонко порезать, добавить морковь по-корейски и соевый соус, вкусно)
2
Лапка• 29 мая в 23:53
Я тоже только том ям. Можно было бы пад тай с креветками приготовить, но руки не доходят.
Stepa_nida• 30 мая в 09:27
Готую пад тай
Спочатку заготовки:
- обсмажую окремо креветки та нарізане куряче стегно,
- обсмажую овочі (найчастіше це цибуля або зелена цибуля, часник, трошки солодкого перцю)
- смажу взбиті яйця як на скрембл, тільки підсушую трошки сильніше. Якщо у вас нормальний вок або велика сковорідка, яйця можна смажити вже на етапі збирання страви збоку, потім вмішати в пад тай.
Все це на гхі або кунжутній олії.
- в мультипечі просушую пригоршню арахіса і подрібнюю,
- соус (тут все на смак, пропорцій точних немає): тамариндова паста, соєвий, устричний, рибний соуси, коричневий цукор, рисовий оцет, мелений перець.
Ну а далі все просто: відварюємо рисову локшину не до повної готовності (вона дійде в соусі). В сковорідку з овочами та креветками+куркою додаємо локшину, соус, помішуємо поки локшина не вбере більшу частину соусу. В кінці додаємо смажені яйця. Декоруємо на тарілці нарізаною зеленою цибулею і арахісом.
В оригінальну страву ще додають паростки сої, але я її не люблю і не додаю. Чоловік в мене не розуміє поєднання м´яса та морепродуктів, тому в його порцію креветки я не додаю.
Спочатку заготовки:
- обсмажую окремо креветки та нарізане куряче стегно,
- обсмажую овочі (найчастіше це цибуля або зелена цибуля, часник, трошки солодкого перцю)
- смажу взбиті яйця як на скрембл, тільки підсушую трошки сильніше. Якщо у вас нормальний вок або велика сковорідка, яйця можна смажити вже на етапі збирання страви збоку, потім вмішати в пад тай.
Все це на гхі або кунжутній олії.
- в мультипечі просушую пригоршню арахіса і подрібнюю,
- соус (тут все на смак, пропорцій точних немає): тамариндова паста, соєвий, устричний, рибний соуси, коричневий цукор, рисовий оцет, мелений перець.
Ну а далі все просто: відварюємо рисову локшину не до повної готовності (вона дійде в соусі). В сковорідку з овочами та креветками+куркою додаємо локшину, соус, помішуємо поки локшина не вбере більшу частину соусу. В кінці додаємо смажені яйця. Декоруємо на тарілці нарізаною зеленою цибулею і арахісом.
В оригінальну страву ще додають паростки сої, але я її не люблю і не додаю. Чоловік в мене не розуміє поєднання м´яса та морепродуктів, тому в його порцію креветки я не додаю.
3
автор
Янгол в камуфляжі
• 30 мая в 14:40
Ответ дляЛастоноша
Рыбный суп: на кокосовом молоке, с имбирём и зеленью.
Научите готовить
Молчалка• 31 мая в 13:44
Ответ дляЯнгол в камуфляжі
Научите фо бо
Хотя я клопотенко и недолюбливаю, его рецепт в принципе ок.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Сейчас читают!
Назад Комментарии к ответу