Перекус беру завжди• 14 сентября в 20:18
Бисквитный рулет крем
Нашла рецепт офигенского бисквитного рулета, сделала с маскарпоне и клубничным конфитюром.
А какие ваши любимые начинки в таком рулете?
А какие ваши любимые начинки в таком рулете?
2
МеняАЖтрусит• 14 сентября в 20:23
Заглядаюсь на рулет Снікерс, хочу зробити. Я тільки меренгові роблю з малиновим конфі. З маскарпоне менше люблю, ніж з кремчізом (але я і сметану набагато більше люблю, ніж вершки). В дитинстві мама робила бісквітні рулети з масляним кремом і фруктами - тоді здавалося шедевром, а зараз би масляний точно не робила - дуже важкий і жирний
Бесбардак• 14 сентября в 20:24
Учили одно время меня по ГОСТу творог +сливочное масло качественное + пудра
Я делала сливочный сыр + сливки + пудра
Я делала сливочный сыр + сливки + пудра
МеняАЖтрусит• 14 сентября в 21:14
Ответ дляЗабула що?
Я люблю з ягодами чи з кавовим кремом..
А як кавовий крем робиться?
Забула що?• 14 сентября в 21:15
Ответ дляМеняАЖтрусит
А як кавовий крем робиться?
Просто додати в ваш улюблений розчинну каву.
МеняАЖтрусит• 14 сентября в 21:39
Ответ дляЗабула що?
Просто додати в ваш улюблений розчинну каву.
Суху чи рідину?
автор
Перекус беру завжди
• 14 сентября в 21:47
Ответ дляМеняАЖтрусит
Заглядаюсь на рулет Снікерс, хочу зробити. Я тільки меренгові роблю з малиновим конфі. З маскарпоне менше люблю, ніж з кремчізом (але я і сметану набагато більше люблю, ніж вершки). В дитинстві мама робила бісквітні рулети з масляним кремом і фруктами - тоді здавалося шедевром, а зараз би масляний точно не робила - дуже важкий і жирний
А какой крем чиз берете? Он солёный?
МеняАЖтрусит• 14 сентября в 21:53
Ответ дляПерекус беру завжди
А какой крем чиз берете? Он солёный?
Будь-який по акції, чесно. Різниці в смаку не бачу в різних фірмах, веде себе однаково в кремі завжди. Польські всякі, Натурелла часто по акції, вона ще й не така жирна, та різні, на яких написано крем сир, вершковий сир. Ну не прям солоний, він трііішки наче солонуватий. Крем роблю: кремчіз+пудра+вершки жирні, збивається за хвилину в плотний стабільний крем
Забула що?• 14 сентября в 22:02
Ответ дляМеняАЖтрусит
Суху чи рідину?
Трохи води додати чи будь якої рідини.
Тільки не в сметанниц крем! Краще вершеовий, масляний, сирний..в заварний можна.
Тільки не в сметанниц крем! Краще вершеовий, масляний, сирний..в заварний можна.
МеняАЖтрусит• 14 сентября в 22:03
Ответ дляЗабула що?
Трохи води додати чи будь якої рідини.
Тільки не в сметанниц крем! Краще вершеовий, масляний, сирний..в заварний можна.
Тільки не в сметанниц крем! Краще вершеовий, масляний, сирний..в заварний можна.
Якось просто страшнувато, що розшарується, але ідея мене зацікавила, вивчу це питання
Забула що?• 14 сентября в 22:05
Ответ дляМеняАЖтрусит
Якось просто страшнувато, що розшарується, але ідея мене зацікавила, вивчу це питання
То просто загугліть кавовий крем і підбирайте по своїм інгредієнтам.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу