Хочу барабульки• 08 октября в 10:09
Підкорегуйте меню на день народження
Святкуємо на дачі, буде 8 дорослих без дітей.
Шашлик 4 кг (вага сирого)
Салат Тіфані
Салат крабовий з ананасами
Рулетики з баклажанів з сиром, часником, горіхами
Млинці з сьомгою, м´яким сиром і зеленню
Оселедець пряного посолу з білою цибулькою
Скумбрія х/к
Гриби мариновані
Пальчики м´ясні с чорносливом
Тарілка сири/буженина/ковбаса с/в
Овочі (перець, помідори, огірки)
Торт
Еклери
Шашлик 4 кг (вага сирого)
Салат Тіфані
Салат крабовий з ананасами
Рулетики з баклажанів з сиром, часником, горіхами
Млинці з сьомгою, м´яким сиром і зеленню
Оселедець пряного посолу з білою цибулькою
Скумбрія х/к
Гриби мариновані
Пальчики м´ясні с чорносливом
Тарілка сири/буженина/ковбаса с/в
Овочі (перець, помідори, огірки)
Торт
Еклери
показать весь текст
1
2
9
автор
Хочу барабульки
• 08 октября в 10:20
Ответ дляМаргарита и Мастер
Та ну нафіг ото все готувати, стіл як привіт з 90-х. Чи сенс замахати хазяйку так, щоб до гостей і не виходила? Ну і ’пальчики’ при наявності шашлику точно зайві
Мені не важко, я люблю готувати. Ще сестра поможе трошки.
1
автор
Хочу барабульки
• 08 октября в 10:21
Ответ дляХачапууури
Це певно спочатку за стіл а потім шашлик.
Саме так!
автор
Хочу барабульки
• 08 октября в 10:22
Ответ дляЦвірінь
Мяса мало
Это 500 грамм на человека в сыром виде
Это 500 грамм на человека в сыром виде
Ага, дівчата вже написали, що кг 6 треба. Щоб не соромилися гості взяти останній кусок
4
автор
Хочу барабульки
• 08 октября в 10:22
Ответ дляНаполеон Бонапарт
Навпаки, салати як раз і підуть, тим паче там чоловіки будуть із спиртним, т.б треба закусувати..Нащо їм ті овочі гриль
І скумбрія смачніша копчена чим гриль
І скумбрія смачніша копчена чим гриль
Ви наче з нашої компанії - приєднуйтесь!
🥂
4
автор
Хочу барабульки
• 08 октября в 10:25
Ответ дляМорковку дай
У мене всі чоловіки обожнюють гріль овочі, ніхто салат би солодкий не їв. Мені особисто не пасує таке до шашлику.
Шашлик буде пізніше первинного стола, щось треба їсти ДО страв з мангалу
Мадам Подлинник• 08 октября в 10:26
А ящик смаги де?
І мясного радять 300 грам на людину щоб незалишалось....нє ну хіба ви з ночовкою і зранку буде похмєл
І мясного радять 300 грам на людину щоб незалишалось....нє ну хіба ви з ночовкою і зранку буде похмєл
Вилами по воде• 08 октября в 10:28
Ответ дляХочу барабульки
Я овочі планувала подати ’тарілкою’, не салатом. Може Ви щось цікавіше знаєте, я радо вислухаю пораду
Автор замість якось з салатів раджу сулугуні на грилі. Розмітають в 2 сек))
3
автор
Хочу барабульки
• 08 октября в 10:28
Ответ дляМадам Подлинник
А ящик смаги де?
І мясного радять 300 грам на людину щоб незалишалось....нє ну хіба ви з ночовкою і зранку буде похмєл
І мясного радять 300 грам на людину щоб незалишалось....нє ну хіба ви з ночовкою і зранку буде похмєл
Ми з ночовкою, похмєла не буває в нас, вранці суп легенький з фрикадельками або уха, щось ще думаю до сніданку.
А що таке ящик смаги?
А що таке ящик смаги?
автор
Хочу барабульки
• 08 октября в 10:29
Ответ дляВилами по воде
Автор замість якось з салатів раджу сулугуні на грилі. Розмітають в 2 сек))
Спасибі за пораду, побігла дивитись. Обожнюю новинки
Вилами по воде• 08 октября в 10:29
Ответ дляХочу барабульки
Доречно, дякую
Можна ще + крильця чи ковбаски, я люблю щоб різне було
2
ЗдохниПуйло• 08 октября в 10:35
Ответ дляМорковку дай
Як на мене і так забагацько. Для чого копчена скумбрія? Краще вже гріль скумбрія. Замість салатів я б зробила овочі-гріль.
Але орієнтуйтеся на свої смаки
Але орієнтуйтеся на свої смаки
За літо вже приїлись ці овочі-гриль
1
Мадам Подлинник• 08 октября в 10:37
Ответ дляХочу барабульки
Ми з ночовкою, похмєла не буває в нас, вранці суп легенький з фрикадельками або уха, щось ще думаю до сніданку.
А що таке ящик смаги?
А що таке ящик смаги?
Ящик бухла
Смагою в селах називають недуже якісну самогонку
Смагою в селах називають недуже якісну самогонку
1
автор
Хочу барабульки
• 08 октября в 10:39
Ответ дляМадам Подлинник
Ящик бухла
Смагою в селах називають недуже якісну самогонку
Смагою в селах називають недуже якісну самогонку
Аа, не чула))
Чула в юності ГДР-івська горілка - горілка домашньої роботи
Чула в юності ГДР-івська горілка - горілка домашньої роботи
Мадам Подлинник• 08 октября в 10:47
Ответ дляХочу барабульки
Аа, не чула))
Чула в юності ГДР-івська горілка - горілка домашньої роботи
Чула в юності ГДР-івська горілка - горілка домашньої роботи
ГДР то закордон/імпорт/дефіцит...може так елітне бухло називали а не паль?
автор
Хочу барабульки
• 08 октября в 10:57
Ответ дляOlga_72
Мені не вистачає соуса томатного для шашликів, або з кінзою, або з базиліком. Риба, прибрати або сельдь, або сккмбрію.
Соус - бінго! Дякую!
З рибою тією така історія, що є такі, хто їсть лише скумбрію, і є великі любителі закусити оселедчиком з цибулькою - того їх і дві.
З рибою тією така історія, що є такі, хто їсть лише скумбрію, і є великі любителі закусити оселедчиком з цибулькою - того їх і дві.
1
автор
Хочу барабульки
• 08 октября в 10:57
Ответ дляМадам Подлинник
ГДР то закордон/імпорт/дефіцит...може так елітне бухло називали а не паль?
Ніі)) то стьоб такий був.
2
Диви яка я пава!• 08 октября в 11:50
Ответ дляЦвірінь
Мяса мало
Это 500 грамм на человека в сыром виде
Это 500 грамм на человека в сыром виде
Нифига себе - это много. Еще куча другой еды. Не одно мясо ж есть
1
Цигарний шланг• 08 октября в 14:57
Ответ дляХочу барабульки
Я овочі планувала подати ’тарілкою’, не салатом. Може Ви щось цікавіше знаєте, я радо вислухаю пораду
Могу пересказать меню с дня рождения, где я была.
1. Салат Цезарь.
2.Греческий
3.Сырная тарелка
4.курица фаршированная блинами и грибами.
5.Суши нескольких видов.
6. Брускетты трех видов.
7.Рулетики из красной рыбы с крем-сыром.
8. Рёбрышки с мёдом
9.куриный и свиной шашлык
10. Креветки жареные в кляре.
11. Сулугуни в лаваше.
Джин, водка, вино, виски, сок, кола, минералка.
1. Салат Цезарь.
2.Греческий
3.Сырная тарелка
4.курица фаршированная блинами и грибами.
5.Суши нескольких видов.
6. Брускетты трех видов.
7.Рулетики из красной рыбы с крем-сыром.
8. Рёбрышки с мёдом
9.куриный и свиной шашлык
10. Креветки жареные в кляре.
11. Сулугуни в лаваше.
Джин, водка, вино, виски, сок, кола, минералка.
1
автор
Хочу барабульки
• 08 октября в 14:58
Ответ дляЦигарний шланг
Могу пересказать меню с дня рождения, где я была.
1. Салат Цезарь.
2.Греческий
3.Сырная тарелка
4.курица фаршированная блинами и грибами.
5.Суши нескольких видов.
6. Брускетты трех видов.
7.Рулетики из красной рыбы с крем-сыром.
8. Рёбрышки с мёдом
9.куриный и свиной шашлык
10. Креветки жареные в кляре.
11. Сулугуни в лаваше.
Джин, водка, вино, виски, сок, кола, минералка.
1. Салат Цезарь.
2.Греческий
3.Сырная тарелка
4.курица фаршированная блинами и грибами.
5.Суши нескольких видов.
6. Брускетты трех видов.
7.Рулетики из красной рыбы с крем-сыром.
8. Рёбрышки с мёдом
9.куриный и свиной шашлык
10. Креветки жареные в кляре.
11. Сулугуни в лаваше.
Джин, водка, вино, виски, сок, кола, минералка.
Прекрасне меню!
дещо візьму на замітку
дещо візьму на замітку Цигарний шланг• 08 октября в 14:59
Ответ дляХочу барабульки
Прекрасне меню!
дещо візьму на замітку
дещо візьму на замітку
Соус для креветок импровизация местного повара, майонез со сгущёнкой, в какой пропорции не знаю, но очень удачный.
автор
Хочу барабульки
• 08 октября в 15:00
Ответ дляЦигарний шланг
Соус для креветок импровизация местного повара, майонез со сгущёнкой, в какой пропорции не знаю, но очень удачный.
Дуже цікаво мені, не могли б Ви спитати як він робиться в пропорціях?
Цигарний шланг• 08 октября в 15:04
Ответ дляХочу барабульки
Дуже цікаво мені, не могли б Ви спитати як він робиться в пропорціях?
То ресторан был, официант сказал, а рецепт уже не пытали. Опытным путем можно.
автор
Хочу барабульки
• 08 октября в 15:05
Ответ дляЦигарний шланг
То ресторан был, официант сказал, а рецепт уже не пытали. Опытным путем можно.
Пошукаю в інтернеті, може гугл підкаже.
Дякую за конструктив!
Дякую за конструктив!
1
автор
Хочу барабульки
• 08 октября в 15:11
Ответ дляЦигарний шланг
А вот оно, наврал мальчик, что это их повар придумал.))
Прагматик флегма• 08 октября в 16:16
Нормальне меню. З пари оселедець/скумбрія залишити філе оселедця. А замість скумбрії краще пожарити філе сома, чи філе хека.
Просто як правило люди не дуже їдять скумбрію. Бо то жирні руки, рот в жиру. Просто естетично не гарно, тому і не їдять.
І оселедця купуйте не багато, бо всеодно він залишиться.
Просто як правило люди не дуже їдять скумбрію. Бо то жирні руки, рот в жиру. Просто естетично не гарно, тому і не їдять.
І оселедця купуйте не багато, бо всеодно він залишиться.
Прагматик флегма• 08 октября в 16:17
Ответ дляХочу барабульки
Ага, дівчата вже написали, що кг 6 треба. Щоб не соромилися гості взяти останній кусок
Да 6 кг і забагато.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу