sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Консервация
anonim_53
Лепешечка• 02 ноября в 20:12

помідори квашені (з гірчицею)

Дівчата, допоможіть, робила один раз сто років тому, пропорції в мене є, але може і ви напишіть як робите, якщо робите. Але не можу зрозуміти, я змішую цукор сіль та гірчицю у воді та заливаю, чи просто в банку сиплю це все і заливаю простою холодною водою? Заздалегідь дякую!
19 0
Все фото темыКомментарии автораМои благодарочкиМои ответы
anonim_139
Mrs.Sexuality• 02 ноября в 20:14
1
Второе
like 1
anonim_12
Вічний двигун• 02 ноября в 20:16
2
Квашені помідори йдуть тілтки з сіллю. 3 ст.л солі на 3 л банку. На дно зелень. Зпливати звичайною водою. Вкисають місяць можна ще гірчицю. Цукор не додають
like 1
anonim_122
МатьЧасть• 02 ноября в 20:16
3
Дайте пропорції, будь ласка. А ще цікавить чи ніякої зелені більш не треба додавати?
anonim_12
Вічний двигун• 02 ноября в 20:17
4
Ответ дляМатьЧасть
Дайте пропорції, будь ласка. А ще цікавить чи ніякої зелені більш не треба додавати?
Кріп.часник.селера.я к на огірки.часник ще
anonim_122
МатьЧасть• 02 ноября в 20:19
5
Ответ дляВічний двигун
Кріп.часник.селера.я к на огірки.часник ще
Дякую, а селера у якому вигляді?
anonim_53
автор Лепешечка • 02 ноября в 20:20
6
щось я вже і в пропорціях сумніваюся, кому не складно поділіться своїми будь ласка))
anonim_53
автор Лепешечка • 02 ноября в 20:20
7
Ответ дляВічний двигун
Кріп.часник.селера.я к на огірки.часник ще
в мене є але але кріп молодий звичайний, селера - корінь чи треба зелень? дякую
anonim_12
Вічний двигун• 02 ноября в 20:21
8
Ответ дляМатьЧасть
Дякую, а селера у якому вигляді?
Просто листя.
like 2
anonim_55
Солоденька цукОрка• 02 ноября в 20:21
9
У меня такие: Для рассола (на 1 л воды):
соль — 55 грамм
сахар —25 грамм
- сверху посыпать горчицей (сухая, порошок) — 2 - 3 ст. л.
like 1
anonim_184
Тану на сонці• 02 ноября в 20:21
10
Ответ дляЛепешечка
щось я вже і в пропорціях сумніваюся, кому не складно поділіться своїми будь ласка))
я бультихаю на литр води по ложке гірчиці, соли і цукру
anonim_12
Вічний двигун• 02 ноября в 20:22
11
Ответ дляЛепешечка
щось я вже і в пропорціях сумніваюся, кому не складно поділіться своїми будь ласка))
Ну які пропорції? На дно 3 л банки 3 ст л солі без гірки.зелень.часник.лавр.лист. помідори накидали.водою залили перебовтали. І лишили.на місяць.
Я вже так купу огірків і помідоп заквасила
anonim_53
автор Лепешечка • 02 ноября в 20:23
12
Ответ дляВічний двигун
Ну які пропорції? На дно 3 л банки 3 ст л солі без гірки.зелень.часник.лавр.лист. помідори накидали.водою залили перебовтали. І лишили.на місяць.
Я вже так купу огірків і помідоп заквасила
дякую просто в тому рецепті що в мене є,старий дуже, ще мамин, там і цукор і гірчиця,і все це на 10 літрів)
anonim_55
Солоденька цукОрка• 02 ноября в 20:23
13
Ответ дляЛепешечка
в мене є але але кріп молодий звичайний, селера - корінь чи треба зелень? дякую
Что есть в наличии, то и кладите. Я и молодой укроп тоже использовала. Все было чудесно
heart 1
anonim_12
Вічний двигун• 02 ноября в 20:23
14
Ответ дляЛепешечка
дякую просто в тому рецепті що в мене є,старий дуже, ще мамин, там і цукор і гірчиця,і все це на 10 літрів)
Ну додайте ще 1 ст л цукру і 1 ст л гірчиці. На 3 л банку
heart 1
anonim_87
Тріль!• 02 ноября в 20:30
15
Ответ дляВічний двигун
Квашені помідори йдуть тілтки з сіллю. 3 ст.л солі на 3 л банку. На дно зелень. Зпливати звичайною водою. Вкисають місяць можна ще гірчицю. Цукор не додають
А я додаю, мені тоді смак багатший. Даю 2ст л солі і 1 цукру. Це справа смаку
anonim_119
Секретница• 02 ноября в 20:43
16
Ответ дляВічний двигун
Ну які пропорції? На дно 3 л банки 3 ст л солі без гірки.зелень.часник.лавр.лист. помідори накидали.водою залили перебовтали. І лишили.на місяць.
Я вже так купу огірків і помідоп заквасила
А де залишаєте? При кімнатній температурі?
anonim_12
Вічний двигун• 02 ноября в 21:24
17
Ответ дляСекретница
А де залишаєте? При кімнатній температурі?
Поки вкисне так. А потім в погріююб чи на балкон як похолодає
like 1
anonim_53
автор Лепешечка • 02 ноября в 23:02
18
а кришкою закривати щільно? чи просто прикрити? підкажіть будь ласка
anonim_184
Тану на сонці• 08 ноября в 11:53
19
Ответ дляЛепешечка
а кришкою закривати щільно? чи просто прикрити? підкажіть будь ласка
у мене кришки, що кип´ятить
like 1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff