Лепешечка• 02 ноября в 20:12
помідори квашені (з гірчицею)
Дівчата, допоможіть, робила один раз сто років тому, пропорції в мене є, але може і ви напишіть як робите, якщо робите. Але не можу зрозуміти, я змішую цукор сіль та гірчицю у воді та заливаю, чи просто в банку сиплю це все і заливаю простою холодною водою? Заздалегідь дякую!
Вічний двигун• 02 ноября в 20:16
Квашені помідори йдуть тілтки з сіллю. 3 ст.л солі на 3 л банку. На дно зелень. Зпливати звичайною водою. Вкисають місяць можна ще гірчицю. Цукор не додають
1
МатьЧасть• 02 ноября в 20:16
Дайте пропорції, будь ласка. А ще цікавить чи ніякої зелені більш не треба додавати?
Вічний двигун• 02 ноября в 20:17
Ответ дляМатьЧасть
Дайте пропорції, будь ласка. А ще цікавить чи ніякої зелені більш не треба додавати?
Кріп.часник.селера.я к на огірки.часник ще
МатьЧасть• 02 ноября в 20:19
Ответ дляВічний двигун
Кріп.часник.селера.я к на огірки.часник ще
Дякую, а селера у якому вигляді?
автор
Лепешечка
• 02 ноября в 20:20
щось я вже і в пропорціях сумніваюся, кому не складно поділіться своїми будь ласка))
автор
Лепешечка
• 02 ноября в 20:20
Ответ дляВічний двигун
Кріп.часник.селера.я к на огірки.часник ще
в мене є але але кріп молодий звичайний, селера - корінь чи треба зелень? дякую
Вічний двигун• 02 ноября в 20:21
Ответ дляМатьЧасть
Дякую, а селера у якому вигляді?
Просто листя.
2
Солоденька цукОрка• 02 ноября в 20:21
У меня такие: Для рассола (на 1 л воды):
соль — 55 грамм
сахар —25 грамм
- сверху посыпать горчицей (сухая, порошок) — 2 - 3 ст. л.
соль — 55 грамм
сахар —25 грамм
- сверху посыпать горчицей (сухая, порошок) — 2 - 3 ст. л.
1
Тану на сонці• 02 ноября в 20:21
Ответ дляЛепешечка
щось я вже і в пропорціях сумніваюся, кому не складно поділіться своїми будь ласка))
я бультихаю на литр води по ложке гірчиці, соли і цукру
Вічний двигун• 02 ноября в 20:22
Ответ дляЛепешечка
щось я вже і в пропорціях сумніваюся, кому не складно поділіться своїми будь ласка))
Ну які пропорції? На дно 3 л банки 3 ст л солі без гірки.зелень.часник.лавр.лист. помідори накидали.водою залили перебовтали. І лишили.на місяць.
Я вже так купу огірків і помідоп заквасила
Я вже так купу огірків і помідоп заквасила
автор
Лепешечка
• 02 ноября в 20:23
Ответ дляВічний двигун
Ну які пропорції? На дно 3 л банки 3 ст л солі без гірки.зелень.часник.лавр.лист. помідори накидали.водою залили перебовтали. І лишили.на місяць.
Я вже так купу огірків і помідоп заквасила
Я вже так купу огірків і помідоп заквасила
дякую просто в тому рецепті що в мене є,старий дуже, ще мамин, там і цукор і гірчиця,і все це на 10 літрів)
Солоденька цукОрка• 02 ноября в 20:23
Ответ дляЛепешечка
в мене є але але кріп молодий звичайний, селера - корінь чи треба зелень? дякую
Что есть в наличии, то и кладите. Я и молодой укроп тоже использовала. Все было чудесно
1
Вічний двигун• 02 ноября в 20:23
Ответ дляЛепешечка
дякую просто в тому рецепті що в мене є,старий дуже, ще мамин, там і цукор і гірчиця,і все це на 10 літрів)
Ну додайте ще 1 ст л цукру і 1 ст л гірчиці. На 3 л банку
1
Тріль!• 02 ноября в 20:30
Ответ дляВічний двигун
Квашені помідори йдуть тілтки з сіллю. 3 ст.л солі на 3 л банку. На дно зелень. Зпливати звичайною водою. Вкисають місяць можна ще гірчицю. Цукор не додають
А я додаю, мені тоді смак багатший. Даю 2ст л солі і 1 цукру. Це справа смаку
Секретница• 02 ноября в 20:43
Ответ дляВічний двигун
Ну які пропорції? На дно 3 л банки 3 ст л солі без гірки.зелень.часник.лавр.лист. помідори накидали.водою залили перебовтали. І лишили.на місяць.
Я вже так купу огірків і помідоп заквасила
Я вже так купу огірків і помідоп заквасила
А де залишаєте? При кімнатній температурі?
Вічний двигун• 02 ноября в 21:24
Ответ дляСекретница
А де залишаєте? При кімнатній температурі?
Поки вкисне так. А потім в погріююб чи на балкон як похолодає
1
автор
Лепешечка
• 02 ноября в 23:02
а кришкою закривати щільно? чи просто прикрити? підкажіть будь ласка
Тану на сонці• 08 ноября в 11:53
Ответ дляЛепешечка
а кришкою закривати щільно? чи просто прикрити? підкажіть будь ласка
у мене кришки, що кип´ятить
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу