sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - О продуктах и технике
anonim_44
Вишиванка• 18 августа 2023

Помогите вывести закваску.

Хочется полезного , хрустящего хлеба.
показать весь текст
dislike 1 face_with_tears_of_joy 1
36 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
anonim_185
Блиск думки• 21 августа 2023
31
Ответ дляВишиванка
Скажите пожалуйста,у меня сегодня третий день ржаной закваски,она увеличилась после кормления в 2 раза.Что мне сейчас делать,ставить в холодильник на 2 дня?
Ні. Невиведену закваску в холодильник не ставити. Вам її вирощувати до 7 дня включно. Зараз саме можуть бути присутні гнилосні бактерії. Скільки годин пройшло від годування?. Продовжуйте годувати раз на 12 годин, закваску лишайте на столі, не в холодильнику
heart 1
anonim_44
автор Вишиванка • 21 августа 2023
32
Ответ дляБлиск думки
Ні. Невиведену закваску в холодильник не ставити. Вам її вирощувати до 7 дня включно. Зараз саме можуть бути присутні гнилосні бактерії. Скільки годин пройшло від годування?. Продовжуйте годувати раз на 12 годин, закваску лишайте на столі, не в холодильнику
Дякую!Кормила в 9 годин ранку.
А після 7 дня що треба робити?
anonim_185
Блиск думки• 21 августа 2023
33
Ответ дляВишиванка
Дякую!Кормила в 9 годин ранку.
А після 7 дня що треба робити?
В 21 год годуєте знову, лишаєте на столі до 9 ранку, знову годуєте, потім знову в 21і так всі 7 днів. В якій пропорції годуєте?
anonim_44
автор Вишиванка • 21 августа 2023
34
Ответ дляБлиск думки
В 21 год годуєте знову, лишаєте на столі до 9 ранку, знову годуєте, потім знову в 21і так всі 7 днів. В якій пропорції годуєте?
Як закінчу годувати,пройде 7 днів,що далі робити із звкваскою?В холодильник?Коли можна буде випікати?
anonim_185
Блиск думки• 21 августа 2023
35
Ответ дляВишиванка
Як закінчу годувати,пройде 7 днів,що далі робити із звкваскою?В холодильник?Коли можна буде випікати?
На 7 день рано годуєте і чекаєте знову щоб виросла до ’піку’ тобто до моменту опадання і тоді в холодильник. Під час ранішнього годування можете не викидати залишок і його в окремій посудині підгодувати ( тобто робите так звану опару, все залежить від рецепту). На цій опарі вже можете пекти, хоча вона ще слабенька. Краще з пшеничного борошна, його найлегше підніме. А частину, яка в холодильнику годуєте спочатку 2 рази в тиждень, а потім, як окріпне, вже раз в тижлень. Наприклад у мене в холодильнику 50 грам закваски, мені на опару треба 30. Я 30 надбираю і роблю опару, а решту 20 годою по пропорції, залишаю щоб виросла і в холодильник. Через 4 дні знову дістаю, надбираю на опару, решту знов годую, даю підрости і в холодильник. Таким чином раз в 4 дні печу хліб і розмножую закваску. З кожним разом вона стає міцнішою і смак хліба покращується
heart 1
anonim_44
автор Вишиванка • 21 августа 2023
36
Ответ дляБлиск думки
На 7 день рано годуєте і чекаєте знову щоб виросла до ’піку’ тобто до моменту опадання і тоді в холодильник. Під час ранішнього годування можете не викидати залишок і його в окремій посудині підгодувати ( тобто робите так звану опару, все залежить від рецепту). На цій опарі вже можете пекти, хоча вона ще слабенька. Краще з пшеничного борошна, його найлегше підніме. А частину, яка в холодильнику годуєте спочатку 2 рази в тиждень, а потім, як окріпне, вже раз в тижлень. Наприклад у мене в холодильнику 50 грам закваски, мені на опару треба 30. Я 30 надбираю і роблю опару, а решту 20 годою по пропорції, залишаю щоб виросла і в холодильник. Через 4 дні знову дістаю, надбираю на опару, решту знов годую, даю підрости і в холодильник. Таким чином раз в 4 дні печу хліб і розмножую закваску. З кожним разом вона стає міцнішою і смак хліба покращується
Дякую!
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff