В новусі продають величезні філеіеи в вакуумі. Сиру.
Вага моєі 830г
Хто може помогти скільки солі, скільки цукру, куди мазать і тд.
Дякую
Вага моєі 830г
Хто може помогти скільки солі, скільки цукру, куди мазать і тд.
Дякую
3
Скокмоно - стокнуно• 25 января в 16:05
Я беру 2 столові ложки солі з невеликою гіркою і 1 ложку цукру на кілограм почищеної риби
5
Кондуктор трамвая• 25 января в 16:05
2 ст ложки соли, чайная ложка сахара, насыпаете в контейнер немного на дно, кладете рыбу, сверху остальную смесь соли с сахаром. Я еще кружочки лимона кладу и капельку виски или коньяка. На ночь в холодильник, утром можно есть
3
Мавка• 25 января в 16:05
Я солю в рассоле. На литр воды 2ст.л соли и 1ст.л. сахара. Иногда по желанию пряности могу добавить. В охлаждённый рассол на ночь, утром можно есть.
Вумна вутка• 25 января в 16:12
На вагу вашої риби півтори ст.л солі, обмазали і поклали до холодильника на 12-24 години, в залежності як любите, малосольну чи більше просолену. Все.
Украиночка• 25 января в 16:13
Солю 1:1 солі та цукру. На 1 кг по 2 столові ложки, перемішую сіль з цукром, кожен шматок риби обмакую в суміші, складаю в лоток. Обовʼязково додаю цибулю, нарізану на крупні кружечки, декілька зубчиків часнику.
Це самий класний рецепт соління риби з усіх, що пробувала.
Коли засолиться, перед вживанням, можете промити або протерти мокрим паперовим рушником.
Це самий класний рецепт соління риби з усіх, що пробувала.
Коли засолиться, перед вживанням, можете промити або протерти мокрим паперовим рушником.
1
2
Життє Бентежне• 25 января в 16:13
Мою рыбу, промакиваю бумажным полотенцем,хорошо натираю рыбу солью.На ночь сделала, утром можно кушать. Держу ночью не в холодильнике,чтобы соль впиталась.Сахар не добавляю с сахаром непонятный вкус
Ms. Сама прямота• 25 января в 16:16
Ответ дляк.Буланова
Подруга делает по клопотенко погуглите
Тоже беру пропорции по Клопотенко (соль, сахар, уксус), но делаю без цитрусовых и зелени - мне так больше нравится.
Ms. Сама прямота• 25 января в 16:17
Ответ дляLove_Love_Love_
Хтось може поядля чого псувати рибу цукром, що це дає?
Консервант, усилитесь вкуса. Тоже делаю с сахаром. Рыба не получается сладкой.
7
1
Вкуси мене• 25 января в 16:17
Ответ дляLove_Love_Love_
Хтось може поядля чого псувати рибу цукром, що це дає?
Еластичність, щільність, збереження форми, ніжність смаку. Але ви можете не додавати. Це справа смаку. Для чого сперечатися?)
Мене не дивують в рецептах оцет, коньяк, горілка, мед, лимон, цибуля, часник, перець тощо. Я просто це не використовую.
Мене не дивують в рецептах оцет, коньяк, горілка, мед, лимон, цибуля, часник, перець тощо. Я просто це не використовую.
7
Украиночка• 25 января в 16:19
Ответ дляLove_Love_Love_
Хтось може поядля чого псувати рибу цукром, що це дає?
Цукор рибу не псує. Він ніколи не додасть їй солодкавості, але розкриє аромат і додасть соковитості, еластичності, ніжності та щільності рибі. Також цукор не дасть пересолити рибу, якщо раптом захопитеся і насиплете більше солі, ніж потрібно. Цукор все гармонізує.
І наостанок риба не візьме зайвої ані солі, ані цукру.
І наостанок риба не візьме зайвої ані солі, ані цукру.
7
1
Единая страна!• 25 января в 16:21
Ответ дляк.Буланова
Подруга делает по клопотенко погуглите
Спасибо , мне лично его отвратительного питания в школе хватило.
2
Ms. Сама прямота• 25 января в 16:21
Ответ дляЕдиная страна!
Спасибо , мне лично его отвратительного питания в школе хватило.
Вся разница в том, что еще предлагает добавлять укусу. Там еще в рецепте соль и сахар. Их тоже добавлять не будете?
Love_Love_Love_• 25 января в 16:22
Ответ дляВкуси мене
Еластичність, щільність, збереження форми, ніжність смаку. Але ви можете не додавати. Це справа смаку. Для чого сперечатися?)
Мене не дивують в рецептах оцет, коньяк, горілка, мед, лимон, цибуля, часник, перець тощо. Я просто це не використовую.
Мене не дивують в рецептах оцет, коньяк, горілка, мед, лимон, цибуля, часник, перець тощо. Я просто це не використовую.
А для чого ви сперечаєтесь? І при чому тут те що вас дивує чи не дивує?
6
Вкуси мене• 25 января в 16:23
Ответ дляLove_Love_Love_
А для чого ви сперечаєтесь? І при чому тут те що вас дивує чи не дивує?
Оу, вибачте, я не звернула увагу, що це ви)))))
Ідіть нахер
Ідіть нахер
8
2
Украиночка• 25 января в 16:25
Ответ дляВкуси мене
Еластичність, щільність, збереження форми, ніжність смаку. Але ви можете не додавати. Це справа смаку. Для чого сперечатися?)
Мене не дивують в рецептах оцет, коньяк, горілка, мед, лимон, цибуля, часник, перець тощо. Я просто це не використовую.
Мене не дивують в рецептах оцет, коньяк, горілка, мед, лимон, цибуля, часник, перець тощо. Я просто це не використовую.
Я до речі пробувала з горілкою солити. Там буквально столова ложка, вона не відчувається, але текстура рибки стає щільнішою і швидше засолюється. Спробувала для експерименту, непогано також.
Вкуси мене• 25 января в 16:26
Ответ дляУкраиночка
Я до речі пробувала з горілкою солити. Там буквально столова ложка, вона не відчувається, але текстура рибки стає щільнішою і швидше засолюється. Спробувала для експерименту, непогано також.
Швидше просолюється? Зрозуміла!)
Украиночка• 25 января в 16:26
Ответ дляВкуси мене
Швидше просолюється? Зрозуміла!)
Так, але не суттєво. Більше відображається на текстурі.
Залетна Я тут• 25 января в 16:27
У мене чітка пропорція - на 1 кг риби 3 ст ложки солі і 1 ст ложка цукру. Збільшую/зменшую залежно від кількості риби
ЗабежАЛОЧКА• 25 января в 16:37
Я делаю так: снимаю кожу, режу заранее на слайсы и потом засаливаю, соль+сахар, перемешиваю и в холодильник. На утро уже готовая соленая рыба. по пропорции - ну, толкьо по вкучу ориентируйтесь. Я предпочитаю очень слабо соленую, поэтому на 800 грамм беру где-то столовую ложку соли без горки + 2 ч.л. сахара без горки.
Чучало яблуні• 25 января в 16:39
Ответ дляСкокмоно - стокнуно
Я беру 2 столові ложки солі з невеликою гіркою і 1 ложку цукру на кілограм почищеної риби
Мені б така кількість була дуууже засолона. На 700-80 гр філе беру 2 ч л солі й 1 цукру. Багато солі то дуже нездорово.
2
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу

