Істеріомама• 09 июня в 16:23
Качині ніжки, в мультиварці хтось готує, як?
Як довго і з чим? Розкажіть будь ласка
У мене Ninja, там є функція під паром (швидке приготування). Там хв на 20, потім спеції різні та на гріль на 10 хв. Колись гралася з мариновкою на добу, різниці в результаті не відчула)
Раніше була простіша мультиварка, то там як запікала на 40 хв, потім добавляла рис і тушила годину - всім подобалось
Раніше була простіша мультиварка, то там як запікала на 40 хв, потім добавляла рис і тушила годину - всім подобалось
2
автор
Істеріомама
• 09 июня в 16:28
Ответ дляMarmu
У мене Ninja, там є функція під паром (швидке приготування). Там хв на 20, потім спеції різні та на гріль на 10 хв. Колись гралася з мариновкою на добу, різниці в результаті не відчула)
Раніше була простіша мультиварка, то там як запікала на 40 хв, потім добавляла рис і тушила годину - всім подобалось
Раніше була простіша мультиварка, то там як запікала на 40 хв, потім добавляла рис і тушила годину - всім подобалось
Рис годину?
автор
Істеріомама
• 09 июня в 16:33
Ответ дляMarmu
так, але то була древня мультиварка, дивіться по своїм потужностям. там прикол, щоб рис готувався у жиру з качки, смачно виходить
Те що смачно то я знаю, рис готувати 10-15 хв а годинку щось не уявляю)))
Киця-бриця• 09 июня в 19:46
Ответ дляMarmu
так, але то була древня мультиварка, дивіться по своїм потужностям. там прикол, щоб рис готувався у жиру з качки, смачно виходить
з куркою те саме, до речі, от саме спочатку витопити жир з неї, а потім у ньому готувати рис - дуже смачно
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу