девочки, всем доброго.
помогите разобраться, пожалуйста.
заказала торт. не часто себя балую подобным. но себе на юбилей решила заказать.
слышала отзыв, что девочка делает красиво и вкусно. взяла телефон. созвонилась.
подписалась в инсте. почти 3.5 тыс подписчиков. посмотрела фото - красота)))
выбрала торт. цена вопроса 400грн / 1 кг. заказала на 3 кг = 1.200грн.
на фото торт исполнителя - на 7кг, и в 2 яруса.
мой торт 3 кг - соответственно 1 ярус.
посмотрите фото. если не сложно - скажите свое мнение.
спасибо.
помогите разобраться, пожалуйста.
заказала торт. не часто себя балую подобным. но себе на юбилей решила заказать.
слышала отзыв, что девочка делает красиво и вкусно. взяла телефон. созвонилась.
подписалась в инсте. почти 3.5 тыс подписчиков. посмотрела фото - красота)))
выбрала торт. цена вопроса 400грн / 1 кг. заказала на 3 кг = 1.200грн.
на фото торт исполнителя - на 7кг, и в 2 яруса.
мой торт 3 кг - соответственно 1 ярус.
посмотрите фото. если не сложно - скажите свое мнение.
спасибо.
показать весь текст
Ответ дляДніпрянка
Зроблю весільний торт у липні і покажу професійне фото. Я часто роблю торти, всі гості в захваті, а от на любительских фото вони виглядають жалюгідно, як оно у авторки. Тому я всоте наголошую і про якість фото, і про композицію - все це важливо.
А живі квіти на торті - це моветон. Для майстра це фіаско.
А живі квіти на торті - це моветон. Для майстра це фіаско.
облажався королівський майстер
Автор, не расстраивайтесь-если торт вкусный и из натуральных продуктов, то это нормальная цена. Делала тортик в гости- 2.7 кг с маскараднее, сливками молочными и натуральным шоколадом- себестоимость вышла около 600 грн. Вот и считайте. Сколько должен стоить под заказ у чужой тёти
Ответ дляДніпрянка
Бо я сама роблю торти. Тому й бачу всі нюанси.
Тут багато хто радить полуницю декор-гелем покривати - то це тільки в теорії легко, а на практиці може бути що завгодно. До речі, пластмасова рання полуниця з супермаркету виглядає значно ефектніше і форму тримає ідеально, от тільки смак підгуляє. От про це майстриня і сказала авторці, але вона не зрозуміла.
І найкращі торти роблять на абсолютно сухому бісквіт. Мораль - чим торт краще, тим він неїстівніше. Тому завжди доводиться шукати компроміси між красою і смаком.
Тут багато хто радить полуницю декор-гелем покривати - то це тільки в теорії легко, а на практиці може бути що завгодно. До речі, пластмасова рання полуниця з супермаркету виглядає значно ефектніше і форму тримає ідеально, от тільки смак підгуляє. От про це майстриня і сказала авторці, але вона не зрозуміла.
І найкращі торти роблять на абсолютно сухому бісквіт. Мораль - чим торт краще, тим він неїстівніше. Тому завжди доводиться шукати компроміси між красою і смаком.
якщо не легко, то не варто братися і ще й такі гроші за свій шедевр просити
Ответ дляsirsa
Автор, не расстраивайтесь-если торт вкусный и из натуральных продуктов, то это нормальная цена. Делала тортик в гости- 2.7 кг с маскараднее, сливками молочными и натуральным шоколадом- себестоимость вышла около 600 грн. Вот и считайте. Сколько должен стоить под заказ у чужой тёти
автор писала, що не смачний, як каша
pollyteika• 11 июня 2018
Ответ дляДніпрянка
Бо я сама роблю торти. Тому й бачу всі нюанси.
Тут багато хто радить полуницю декор-гелем покривати - то це тільки в теорії легко, а на практиці може бути що завгодно. До речі, пластмасова рання полуниця з супермаркету виглядає значно ефектніше і форму тримає ідеально, от тільки смак підгуляє. От про це майстриня і сказала авторці, але вона не зрозуміла.
І найкращі торти роблять на абсолютно сухому бісквіт. Мораль - чим торт краще, тим він неїстівніше. Тому завжди доводиться шукати компроміси між красою і смаком.
Тут багато хто радить полуницю декор-гелем покривати - то це тільки в теорії легко, а на практиці може бути що завгодно. До речі, пластмасова рання полуниця з супермаркету виглядає значно ефектніше і форму тримає ідеально, от тільки смак підгуляє. От про це майстриня і сказала авторці, але вона не зрозуміла.
І найкращі торти роблять на абсолютно сухому бісквіт. Мораль - чим торт краще, тим він неїстівніше. Тому завжди доводиться шукати компроміси між красою і смаком.
В темі зібрались сотні людей, які бачили за своє життя безліч тортів.
Професійних, домашніх, якісно сфотографованих і не дуже.
Справа не в тому, що бракує кольору, або чіткості.
Неозброєним оком видно, що набадяжено дилетантом, а оплачено, як за якісну роботу.
Може Ваші родичі просто лестять, або у них вимоги занижені.
Кажете, що не берете оплату, тому і такому радіють.
Професійних, домашніх, якісно сфотографованих і не дуже.
Справа не в тому, що бракує кольору, або чіткості.
Неозброєним оком видно, що набадяжено дилетантом, а оплачено, як за якісну роботу.
Може Ваші родичі просто лестять, або у них вимоги занижені.
Кажете, що не берете оплату, тому і такому радіють.
Ответ дляRuso
якщо не легко, то не варто братися і ще й такі гроші за свій шедевр просити
То й я те саме казала - шедеври треба замовляти у професійних кондитерських, де шедеври стоять на вітрині і є гарантована якість.
А ця тема мені нагадує теми про надомний манікюр, спочатку шукають дешевше, потім ридають про якість.
А ця тема мені нагадує теми про надомний манікюр, спочатку шукають дешевше, потім ридають про якість.
Ответ дляДніпрянка
То й я те саме казала - шедеври треба замовляти у професійних кондитерських, де шедеври стоять на вітрині і є гарантована якість.
А ця тема мені нагадує теми про надомний манікюр, спочатку шукають дешевше, потім ридають про якість.
А ця тема мені нагадує теми про надомний манікюр, спочатку шукають дешевше, потім ридають про якість.
1200 грн. за торт це дорого, а не дешево, і в кондитерських працюють ті ж самі прості люди, які можуть випекти той самий торт вдома, просто людина або вміє займатися кондитеркою, або ні
aksinja_kot• 11 июня 2018
Ответ дляДніпрянка
Бо я сама роблю торти. Тому й бачу всі нюанси.
Тут багато хто радить полуницю декор-гелем покривати - то це тільки в теорії легко, а на практиці може бути що завгодно. До речі, пластмасова рання полуниця з супермаркету виглядає значно ефектніше і форму тримає ідеально, от тільки смак підгуляє. От про це майстриня і сказала авторці, але вона не зрозуміла.
І найкращі торти роблять на абсолютно сухому бісквіт. Мораль - чим торт краще, тим він неїстівніше. Тому завжди доводиться шукати компроміси між красою і смаком.
Тут багато хто радить полуницю декор-гелем покривати - то це тільки в теорії легко, а на практиці може бути що завгодно. До речі, пластмасова рання полуниця з супермаркету виглядає значно ефектніше і форму тримає ідеально, от тільки смак підгуляє. От про це майстриня і сказала авторці, але вона не зрозуміла.
І найкращі торти роблять на абсолютно сухому бісквіт. Мораль - чим торт краще, тим він неїстівніше. Тому завжди доводиться шукати компроміси між красою і смаком.
звідки майстриня взагалі може знати про походження тієї полуниці, якщо вживу в очі її не бачила??? Може то найкраща сортова полуниця, яку купували на екологічному господарстві?
Ви так ревно захищаєте майстриню, побачили завітрену полуницю, а фактурну обробку краю роздивилися? і що то за така шоколада стружка могла бути на торті, що розтанула за хвилин 40? автор же писала, що торт забирали близько 16-16:30, свято було на 17. торт був одразу відправлений в холодильник. не дарма люди домовляються на конкретну годину забору замовлення, щоб майстер міг віддати виріб ’з пилу, з жару’, а не нарізати полуницю в 8 ранку, щоб вона до 4 дня просто вмерла. в усякому разі, так працюють люди, які хочуть, щоб їх старання стали окрасою свята.
Ви так ревно захищаєте майстриню, побачили завітрену полуницю, а фактурну обробку краю роздивилися? і що то за така шоколада стружка могла бути на торті, що розтанула за хвилин 40? автор же писала, що торт забирали близько 16-16:30, свято було на 17. торт був одразу відправлений в холодильник. не дарма люди домовляються на конкретну годину забору замовлення, щоб майстер міг віддати виріб ’з пилу, з жару’, а не нарізати полуницю в 8 ранку, щоб вона до 4 дня просто вмерла. в усякому разі, так працюють люди, які хочуть, щоб їх старання стали окрасою свята.
Viktoryi_A• 11 июня 2018
Ответ дляRuso
облажався королівський майстер
Точно. Напхав ото півоній ,в торт.що ті принци з принцессами розуміють.
Viktoryi_A• 11 июня 2018
Ответ дляДніпрянка
Зроблю весільний торт у липні і покажу професійне фото. Я часто роблю торти, всі гості в захваті, а от на любительских фото вони виглядають жалюгідно, як оно у авторки. Тому я всоте наголошую і про якість фото, і про композицію - все це важливо.
А живі квіти на торті - це моветон. Для майстра це фіаско.
А живі квіти на торті - це моветон. Для майстра це фіаско.
Ви майстер світового рівня? Освіта також на рівні? Тому що поки ваші коментарі не завжди в тему. Тому вислів про живі квіти в торті, смішно.
Nightbringer• 11 июня 2018
Ответ дляlarikoska
А в торте то петарда засунута или что это такое страшное?
осиновый кол.чтобы больше никогда...
aksinja_kot• 11 июня 2018
Ответ дляViktoryi_A
Точно. Напхав ото півоній ,в торт.що ті принци з принцессами розуміють.
ага)))) правда, перед тим, як затвердити склад продуктів і місце їх закупівлі, висоту, стиль оформлення, і постачальника тих самих квітів, в королівському домі скликалось як мінімум 3 засідання ради))))) і 100% всі побачили торт, такий, який обіцяла кондитер, без якихось модифікацій ’від себе’ і корекцій композиції.
Ответ дляДніпрянка
Зроблю весільний торт у липні і покажу професійне фото. Я часто роблю торти, всі гості в захваті, а от на любительских фото вони виглядають жалюгідно, як оно у авторки. Тому я всоте наголошую і про якість фото, і про композицію - все це важливо.
А живі квіти на торті - це моветон. Для майстра це фіаско.
А живі квіти на торті - це моветон. Для майстра це фіаско.
Тут девочки уже много фото любительских выложили, на которых торты выглядят шикарно. Так что дело вовсе не в качестве фото.
Ответ дляyu_k
ничего себе, вот это крутяк!! А почему не на продажу? ОЧЕНЬ аккуратные и красивые.
Ой, я слишком переживательная. Буду все время думать: а вдруг невкусный, а вдруг некрасывый
Я пару раз делала для учительницы сына, так мне ночью снился этот торт, всю ночь переживала, что что-то не так
Я пару раз делала для учительницы сына, так мне ночью снился этот торт, всю ночь переживала, что что-то не так
Nightbringer• 11 июня 2018
Ответ дляpollyteika
Ви другий день, пробачте, просто гоните.
Якби були анонімом, я б відповідала жорсткіше на Ваші безглузді аргументи та коментарі.
Просто з останніх сил стримуюсь, бо загалом Ви мені подобаєтесь)
Якби були анонімом, я б відповідала жорсткіше на Ваші безглузді аргументи та коментарі.
Просто з останніх сил стримуюсь, бо загалом Ви мені подобаєтесь)
поддержу ваш ответ.
в других темах Дніпрянка вызывала искреннее уважение,а здесь как другой человек отвечает((
в других темах Дніпрянка вызывала искреннее уважение,а здесь как другой человек отвечает((
Ответ дляViktoryi_A
Ви майстер світового рівня? Освіта також на рівні? Тому що поки ваші коментарі не завжди в тему. Тому вислів про живі квіти в торті, смішно.
Виготовлення тортів - моє хоббі. Але давнє. Тому й коментую.
Можливо, саме тому я вже ретроград, живих квітів у тортах не розумію. Як і подертих на колінах джинсів.
Можливо, саме тому я вже ретроград, живих квітів у тортах не розумію. Як і подертих на колінах джинсів.
Apassionata• 11 июня 2018
Ответ дляДніпрянка
Зроблю весільний торт у липні і покажу професійне фото. Я часто роблю торти, всі гості в захваті, а от на любительских фото вони виглядають жалюгідно, як оно у авторки. Тому я всоте наголошую і про якість фото, і про композицію - все це важливо.
А живі квіти на торті - це моветон. Для майстра це фіаско.
А живі квіти на торті - це моветон. Для майстра це фіаско.
Клэр Птак, прочитав этот коммнтарий, рыдает в углу с опухшим носом :)))
Мнение знаменитого кондитера Днипрянки очень важно для него! В лыпни он увидит её вэсильный торт и удавится от зависти.
Мнение знаменитого кондитера Днипрянки очень важно для него! В лыпни он увидит её вэсильный торт и удавится от зависти.
Nightbringer• 11 июня 2018
Ответ дляДніпрянка
Бо я сама роблю торти. Тому й бачу всі нюанси.
Тут багато хто радить полуницю декор-гелем покривати - то це тільки в теорії легко, а на практиці може бути що завгодно. До речі, пластмасова рання полуниця з супермаркету виглядає значно ефектніше і форму тримає ідеально, от тільки смак підгуляє. От про це майстриня і сказала авторці, але вона не зрозуміла.
І найкращі торти роблять на абсолютно сухому бісквіт. Мораль - чим торт краще, тим він неїстівніше. Тому завжди доводиться шукати компроміси між красою і смаком.
Тут багато хто радить полуницю декор-гелем покривати - то це тільки в теорії легко, а на практиці може бути що завгодно. До речі, пластмасова рання полуниця з супермаркету виглядає значно ефектніше і форму тримає ідеально, от тільки смак підгуляє. От про це майстриня і сказала авторці, але вона не зрозуміла.
І найкращі торти роблять на абсолютно сухому бісквіт. Мораль - чим торт краще, тим він неїстівніше. Тому завжди доводиться шукати компроміси між красою і смаком.
если нужен муляж торта,то да, можно и из солёного теста слепить.
а как есть этот сухой бисквит?
а как есть этот сухой бисквит?
Ответ дляSvetlashe4ka
Ничего не понимаю, впечатление такое, что вы согласились и на стоимость и на то что в 1 ярус будет, и торт наверняка пробовали какой будет на вкус, а потом когда вам его привезли на праздник вам резко стало жалко денег.
Они такие разные потому что фото у вас уж очень некачественное, уверена в жизни он выглядел по-другому, если вам не хватило двух брусочков шоколада наверху, нужно было это уточнить, но уж очень очевидно что вы придираетесь.
Они такие разные потому что фото у вас уж очень некачественное, уверена в жизни он выглядел по-другому, если вам не хватило двух брусочков шоколада наверху, нужно было это уточнить, но уж очень очевидно что вы придираетесь.
Бока без рельефа.
Потеки шоколада не такие.
Стружки шоколадной нет.Брусочков тоже.
Клубника без геля заветрилась..
Достаточно не соответствий?
Потеки шоколада не такие.
Стружки шоколадной нет.Брусочков тоже.
Клубника без геля заветрилась..
Достаточно не соответствий?
Apassionata• 11 июня 2018
Ответ дляДніпрянка
Виготовлення тортів - моє хоббі. Але давнє. Тому й коментую.
Можливо, саме тому я вже ретроград, живих квітів у тортах не розумію. Як і подертих на колінах джинсів.
Можливо, саме тому я вже ретроград, живих квітів у тортах не розумію. Як і подертих на колінах джинсів.
Моя порада. НЕ РОЗУМІЄТЕ - ПРОМОВЧІТЬ.
Те, що ви чогось там не зрозуміли, не означає, що то ’фіаско’ і ’мовєтон’.
Те, що ви чогось там не зрозуміли, не означає, що то ’фіаско’ і ’мовєтон’.
lesy4ka777• 11 июня 2018
Ответ дляFeidi
Скажите, а где вы глюкозу покупали?
Мне подруга кондитер одолжила.
Но я раньше покупала ее для зеркальной глазури в группе в контакте, типо ’все для кондитера’ или сайт хозторг есть, шлет мне смс, иногда у них акции и там можно купить.
Но я раньше покупала ее для зеркальной глазури в группе в контакте, типо ’все для кондитера’ или сайт хозторг есть, шлет мне смс, иногда у них акции и там можно купить.
Nightbringer• 11 июня 2018
Ответ дляДніпрянка
Виготовлення тортів - моє хоббі. Але давнє. Тому й коментую.
Можливо, саме тому я вже ретроград, живих квітів у тортах не розумію. Як і подертих на колінах джинсів.
Можливо, саме тому я вже ретроград, живих квітів у тортах не розумію. Як і подертих на колінах джинсів.
может это новая мода?
на торте должно быть всё съедобно,но я не бывала при королевском дворе((
может там и пионы можно...
на торте должно быть всё съедобно,но я не бывала при королевском дворе((
может там и пионы можно...
Nightbringer• 11 июня 2018
Ответ дляlesy4ka777
Мне подруга кондитер одолжила.
Но я раньше покупала ее для зеркальной глазури в группе в контакте, типо ’все для кондитера’ или сайт хозторг есть, шлет мне смс, иногда у них акции и там можно купить.
Но я раньше покупала ее для зеркальной глазури в группе в контакте, типо ’все для кондитера’ или сайт хозторг есть, шлет мне смс, иногда у них акции и там можно купить.
это добро можно заказать в интернете.
Ответ дляRuso
1200 грн. за торт це дорого, а не дешево, і в кондитерських працюють ті ж самі прості люди, які можуть випекти той самий торт вдома, просто людина або вміє займатися кондитеркою, або ні
кондитер из кондитерской если он профи высшего класса не уйдет. На профессиональную работу еще клиента нужно найти. Кто то должен согласовывать дизайн с клиентами и продавать подороже, а кто то печь. Иначе доходы падают. Это как не раскрученный артист без продюсера.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
)