З понеділка на дієті• 09 февраля в 10:24
Який міф про харчування вас найбільше дивує або дратує?
Наприклад, що їсти після 18:00 шкідливо або що вуглеводи – це зло.
10
1
бибизяна• 09 февраля в 10:25
Що смалець це зло, а олія рослинна сояшникова, в рази краща. І краще маргарин, ніж на смальці.
24
1
Белочкой зови• 09 февраля в 10:26
Що треба обов´язково щодня їсти суп на жирнючому бульойоні
4
22
1
Ондатрова шуба• 09 февраля в 10:28
Ответ дляБелочкой зови
Що треба обов´язково щодня їсти суп на жирнючому бульойоні
У вас застаріла інформація,тепер потрібно їсти жирнючий бульйон,який варився 8 годин,але також щодня)
3
5
ЭмчЭндЭм• 09 февраля в 10:28
Аналогічно. Вуглеводи потрібні, але складні та в денній нормі. Вечеряти потрібно не до 18:00, а за 4 години до сну. Ще «їсти на піввідра менше». Така пурга. Їсти треба відповідно до своєї норми білків, жирів, вуглеводів та з дефіцитом калорій, якщо ціль схуднути. А це адекватні порції, а не півзерня. Також «обовʼязково каша або суп на сніданок». Це мабуть також самий популярний міф.
5
3
бибизяна• 09 февраля в 10:30
Ответ дляБелочкой зови
Що треба обов´язково щодня їсти суп на жирнючому бульойоні
Чула за перші страви, а от що саме жирнючій бульон вперше чую. В нашій родині бабуся і мама казали: перше обов´язково трохи їж. Дякувати Богу це були не жирні супи)))))
я мабудь по инерції, чи так звикла теж перші страви готую. Але не жирні))) є і овочеві супи, на свинині нема.
я мабудь по инерції, чи так звикла теж перші страви готую. Але не жирні))) є і овочеві супи, на свинині нема.
1
Дикая Роза• 09 февраля в 10:31
Ответ дляОндатрова шуба
У вас застаріла інформація,тепер потрібно їсти жирнючий бульйон,який варився 8 годин,але також щодня)
Не жирнючий, а колагеновий, з яловичих кісток
3
1
ЭмчЭндЭм• 09 февраля в 10:34
Ответ длябибизяна
Чула за перші страви, а от що саме жирнючій бульон вперше чую. В нашій родині бабуся і мама казали: перше обов´язково трохи їж. Дякувати Богу це були не жирні супи)))))
я мабудь по инерції, чи так звикла теж перші страви готую. Але не жирні))) є і овочеві супи, на свинині нема.
я мабудь по инерції, чи так звикла теж перші страви готую. Але не жирні))) є і овочеві супи, на свинині нема.
Для мене супи це пуста їжа. Без хліба надовго не наїстись. А вуглеводів перебирати не хочеться. На шлунок це також не впливає якось благодатно, як нам казали бабусі/мами. Їм рідко, коли захочеться.
11
бибизяна• 09 февраля в 10:35
Ответ дляДикая Роза
Не жирнючий, а колагеновий, з яловичих кісток
Холодець типу? Мама руку як зламала лікар радив їсти холодець. Цікаво, це дієво, чи ні? Ми варили, і мама їла))) зрослося дійсно швидко, але чи у холодцю справа, ми не знаємо))
4
4
Украиночка• 09 февраля в 10:35
Не знаю міф чи не міф,але всі сільські родичі,які їли багато жирного все життя,померли від інсультів.Звикли що вдома завжди повно сала,м´яса,смальцю і т ін.Його і їли .Це їх раціон більшою мірою.
3
3
2
Неместная Я• 09 февраля в 10:36
Ответ дляЭмчЭндЭм
Для мене супи це пуста їжа. Без хліба надовго не наїстись. А вуглеводів перебирати не хочеться. На шлунок це також не впливає якось благодатно, як нам казали бабусі/мами. Їм рідко, коли захочеться.
А я без супу не можу, якщо 2-3 дні не їм, то якось погано стає.
2
Молода і нерозважлива• 09 февраля в 10:36
Что оливковое масло намного полезней и легче подсолнечного.
1
7
7
1
ЭмчЭндЭм• 09 февраля в 10:37
Ответ дляфан L.O.S.T.
Нічого не їм і поправляюсь
А це якраз не міф. Був у мене період, коли я тільки трохи снідала (та й то не завжди) і лише вечеряла, то я навпаки набирала вагу на +- 800-1000 калоріях.
7
4
ЭмчЭндЭм• 09 февраля в 10:38
Ответ дляНеместная Я
А я без супу не можу, якщо 2-3 дні не їм, то якось погано стає.
Думаю, що це просто звичка. Я можу місяцями не їсти суп/борщ і нормально себе почуваю.
2
3
10
Молода і нерозважлива• 09 февраля в 10:39
Ответ дляЭмчЭндЭм
А це якраз не міф. Був у мене період, коли я тільки трохи снідала (та й то не завжди) і лише вечеряла, то я навпаки набирала вагу на +- 800-1000 калоріях.
Может на ужин вы суточный повышенный рацион съедали, вы же калории не считали .
2
бибизяна• 09 февраля в 10:39
Ответ дляЭмчЭндЭм
Для мене супи це пуста їжа. Без хліба надовго не наїстись. А вуглеводів перебирати не хочеться. На шлунок це також не впливає якось благодатно, як нам казали бабусі/мами. Їм рідко, коли захочеться.
Так, ще і заставляли обов´язково з хлібом)) Я потім ледь відвикла від того хліба. Але в своїй родині я варю таки перші страви, в нас всі це любять: борщ, харчо, солянка, чихіртма, з фрекадельками, норвежський, куліш, бограч. Це в нас як окрема страва може йти. З грінками, або хлібом. Ми з донькою супи пюре любимо. Заради користі придуманої точно їх не їмо.
4
Тётя Хрюша• 09 февраля в 10:41
Ответ дляЯ тут Живу
Что если худеешь, то есть надо только варёное куриное филе.
куряче філе - то найбільше зло. там хімії вагон. Лише телятина, кролик або домашня чи фермерська курка
11
4
Бегущаяпо• 09 февраля в 10:42
Ответ дляЭмчЭндЭм
А це якраз не міф. Був у мене період, коли я тільки трохи снідала (та й то не завжди) і лише вечеряла, то я навпаки набирала вагу на +- 800-1000 калоріях.
Огранчения в еде всегда замедляют метаболизм, и в итоге человек может поправляться ’от капустного листа’.
7
4
ЭмчЭндЭм• 09 февраля в 10:43
Ответ дляМолода і нерозважлива
Может на ужин вы суточный повышенный рацион съедали, вы же калории не считали .
Ні, я не знаю як взагалі можливо за один прийом їжі зʼїсти добову норму. Точніше я уявляю що це можливо, але це не про мене. Худнути я почала якраз десь на раціоні 1400 ккал.
бибизяна• 09 февраля в 10:43
Ответ дляТётя Хрюша
куряче філе - то найбільше зло. там хімії вагон. Лише телятина, кролик або домашня чи фермерська курка
Куряче філе, це не завжди ж наша ряба, та інше з магазину. Та і не тільки філе так напічкане, бичків дуже сильно теж пічкають домішками, щоб швидше набирали вагу. Є люди самі вирощують, то там впринципі філе дієтичне .
2
ЭмчЭндЭм• 09 февраля в 10:44
Ответ дляБегущаяпо
Огранчения в еде всегда замедляют метаболизм, и в итоге человек может поправляться ’от капустного листа’.
Так-так. Перевірено на собі.
4
3
Мафиозная• 09 февраля в 10:44
Що перепелині яйця капец які корисні. По суті в них користі як і в курячих не більше на менше
6
Столічна штучка• 09 февраля в 10:45
Ответ длябибизяна
Куряче філе, це не завжди ж наша ряба, та інше з магазину. Та і не тільки філе так напічкане, бичків дуже сильно теж пічкають домішками, щоб швидше набирали вагу. Є люди самі вирощують, то там впринципі філе дієтичне .
Та й кроликів пічкають, ще більше ніж курей, бо вони без антибіотиків мруть як мухи. Фермерська курка теж вся на антибіотиках. Хіба шукати у якоїсь бабці, що ростить кілька штук для себе, але її не знайдеш. Загалом домашня курка без антибіотиків, яку можна купити, теж міф.
8
Все знаю від і до• 09 февраля в 10:46
Інтервальне голодування. Організму пофіг коли ви їсте, є дефіцит і профіцит калорій, це все
1
9
Тётя Хрюша• 09 февраля в 10:46
Ответ длябибизяна
Куряче філе, це не завжди ж наша ряба, та інше з магазину. Та і не тільки філе так напічкане, бичків дуже сильно теж пічкають домішками, щоб швидше набирали вагу. Є люди самі вирощують, то там впринципі філе дієтичне .
я ж написала, якщо це не домашня або фермерська птиця
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу