Добрий вечір, дівчата. На Кідстафі я вже 4 роки. Ніколи не просила голосувати за моє фото, то не в моїх правилах. Але дивлюся що інші активно просять. І в правилах конкурсу на СТБ написано що потібно розказати якомога більше друзям, щоб набрати більше голосів. Всі мої рідні переконали мене в тому що я маю написати дорогим кідстаффчанкам. Можливо мені пощастить попасти в сотню кухарів-аматорів 4-го сезону Мастершеф.
Будь ласка, якщо вам сподобались мої пиріжки, натисніть на зірочку внизу сторінки по цій ссилці (це займе всього 5 секунд вашого часу, реєстрація не потрібна):
Якщо вдасться попасти на Мастершеф, обов´язково передам всім привіт. Якщо в когось є якісь питання з приводу готування пиріжків, з радістю поділюся з Вами своїм досвідом і відповім на всі запитання.
Буду дуже вдячна вам. Миру і злагоди вашим родинам від заходу до сходу.
Ох і нік мені випав Ще забула написати, що ваші пиріжки - класнючі і окреме дякую вам за наш стяг і символи(колоски, орнамент) - зачіпає за живе Ми з вами!
+201 відкриваєтеся - будемо за вас вболівати І як там собі хочете, але коли потрапите туди - з вас звіт і рецепти всіх приготованих там блюд(за винятком всілякої гидоти типу тарганів та фобусів, бо я таке не їм)
Обіцяю, буду задувати Кідстафф і всіх дівчат в ефірі. А відкриватись може і не треба вже. Вже і так на відео багато хто мене впізнав. Рецепти обов´язково. Мене саму особливо цікавлять всілякі соуси, бешамелі, винні, ягідні. Хочеться навчитися не лише українську кухню готувати, але й щось надзвичайне.
Обіцяю, буду задувати Кідстафф і всіх дівчат в ефірі. А відкриватись може і не треба вже. Вже і так на відео багато хто мене впізнав. Рецепти обов´язково. Мене саму особливо цікавлять всілякі соуси, бешамелі, винні, ягідні. Хочеться навчитися не лише українську кухню готувати, але й щось надзвичайне.
Тю, а мені шо робити якщо я вас не впізнала? Кідстафф має знати своїх героїв
Нічого складного. Взагалі тісто для італьянської піцци наскільки мені відомо робиться прісне. Але я люблю робити пухке, з дріжжами. Тобто тісто роблю так як розказала на відео. Розкатую тонко, змазую томатною пастою чи соусом (беру дитячий в Антошці), потім шарами: смажена цибуля, помідори кільцями, бекон, натертий сир зверху, хто любить можна майонез ще додавати. І хвилин 20 випікати, не більше. А взагалі піцца - це саме те блюдо, коли потрібно щось швидко зробити ’з нічого’, так би мовити що є в холодильнику, все іде в хід (огірки, гриби, ковбаса і т.д.).
+ 1 проголосовала за Вас, но очень прошу - не вздумайте на Мастер Шефе, если пройдёте, в горячие блюда майонез добавлять, а то серьёзно - сразу же затюкают и черный фартук гарантирован!!! Это исключительно холодный соус! А вообще - удачи!!! И обязательно привет всем девочкам из ’Кидстаффа’ передайте!
Я не верю, что вы - автор ! Почему тогда под анонимом ???? Откройтесь, я проголосую, а так не буду и другим не советую Мало ли кто и чего тут просит. Все кто просят о подобном обычно без анонимов
Я в прошлом году попала 30 лучших,в МАСТЕР ШЕФ 3 Фартук мне вручал сам Эктор, счастья было полные штаны! Что я Вам могу сказать...ЭТО ШОУ!!! То как Вы готовите стоит на 2 месте, самое главное это умение скандалить и поднимать рейтинги. Там серьёзный визуальный отбор, после видео интервью с режиссёром отснятый материал просматривают большое количество продюсеров, они смотрят как ты держешся в кадре, как отвечаешь на каверзные вопросы. Далее за кадром работает психолог, который как мне показалось тоже принимает решение о дальнейшем прибывании на проекте.
Я не верю, что вы - автор ! Почему тогда под анонимом ???? Откройтесь, я проголосую, а так не буду и другим не советую Мало ли кто и чего тут просит. Все кто просят о подобном обычно без анонимов
а Вы, наверное, конкурент под анонимом? Возможно девушка стеснялась, или была не уверена, что ее просьбу нормально воспримут, поэтому под анонимом, ничего странного не вижу. Она ж не денег просит, а поддержать в конкурсе, а это дело каждого, пройдя по ссылке, поддержать или не поддержать. откуда у Вас такое недоверие)))
Я в прошлом году попала 30 лучших,в МАСТЕР ШЕФ 3 Фартук мне вручал сам Эктор, счастья было полные штаны! Что я Вам могу сказать...ЭТО ШОУ!!! То как Вы готовите стоит на 2 месте, самое главное это умение скандалить и поднимать рейтинги. Там серьёзный визуальный отбор, после видео интервью с режиссёром отснятый материал просматривают большое количество продюсеров, они смотрят как ты держешся в кадре, как отвечаешь на каверзные вопросы. Далее за кадром работает психолог, который как мне показалось тоже принимает решение о дальнейшем прибывании на проекте.
а первые места, финал - они хоть готовить умели? или такое?