Снегопадка• 18 сентября 2021
Сижу і тішуся тихенько!!! Фото
Спекла хлібчик, і тихенько радію за себе😂!!! Порадійте зі мною!!!
показать весь текст
Курс капусты• 18 сентября 2021
Ответ дляMs. Android
я одна прочитала ’чешуся’))))?
Вам пора спать
Оченьценная• 18 сентября 2021
КтоЕслиНеЯ• 18 сентября 2021
Реально фото з запахом. Так рідко тут буває щось приємне. Все рідше заходжу на цей сайт. Стільки злих жінок в одному місці….
А від Вашого фото якесь таке тепло. Супер! Розпишіть як Ви випікали?
А від Вашого фото якесь таке тепло. Супер! Розпишіть як Ви випікали?
Ms. Android• 18 сентября 2021
Ответ дляКурс капусты
Вам пора спать
Это точно!) А хлебушек шикарный
Курс капусты• 18 сентября 2021
Ответ дляMs. Android
Это точно!) А хлебушек шикарный
Может он пустой внутри?А кунжут не любят все
автор
Снегопадка
• 18 сентября 2021
Ответ дляКтоЕслиНеЯ
Реально фото з запахом. Так рідко тут буває щось приємне. Все рідше заходжу на цей сайт. Стільки злих жінок в одному місці….
А від Вашого фото якесь таке тепло. Супер! Розпишіть як Ви випікали?
А від Вашого фото якесь таке тепло. Супер! Розпишіть як Ви випікали?
Дякую, за гарні слова!!! Рецепт скинула вище!!!🥰
Ms. Android• 18 сентября 2021
Ответ дляКурс капусты
Может он пустой внутри?А кунжут не любят все
мне так не показалось, даже запах представила
КтоЕслиНеЯ• 18 сентября 2021
Ответ дляСнегопадка
Дякую, за гарні слова!!! Рецепт скинула вище!!!🥰
Дякую. Знайшла
автор
Снегопадка
• 18 сентября 2021
Ответ дляПетриківна
На заквасочке)
Ещё фокача и галеты на закваске)))
Ещё фокача и галеты на закваске)))
Яка краса!!!!
железный занавес• 18 сентября 2021
Ооо, хлібчик на заквасці. Я також печу, вже майже рік. Довольна!))) Так затягнула мене та справа, інколи аж ’руки чешуться’, так хочеться пекти, та розумію що не з´їмо стільки)))
Петриківна• 18 сентября 2021
Ответ дляСнегопадка
Яка краса!!!!
В мене мука закінчилась, то зараз давлюсь) магазинним хлібом, то після заквасочного то небо і земля
Дюагональ• 18 сентября 2021
Ответ дляСнегопадка
Хліб рецепт
100 гр Закваски левіто( її потрібно вивести)
340-360 гр води
515 гр борошна
25 гр меду
10 гр солі
25 гр вершкового масла
Закваска виводиться
Змішати м‘якоть фруктів додати борошна і трішки води, через деякий час почнеться бродіння. Відео є в ютубі, як виростити закваску!
100 гр Закваски левіто( її потрібно вивести)
340-360 гр води
515 гр борошна
25 гр меду
10 гр солі
25 гр вершкового масла
Закваска виводиться
Змішати м‘якоть фруктів додати борошна і трішки води, через деякий час почнеться бродіння. Відео є в ютубі, як виростити закваску!
А как ее вывести? Я пробовала на ржаной муке, ничего не вышло чего-то..Но у нас дома прохладно, может не хватало температуры до брожения...
Петриківна• 18 сентября 2021
Ответ дляжелезный занавес
Ооо, хлібчик на заквасці. Я також печу, вже майже рік. Довольна!))) Так затягнула мене та справа, інколи аж ’руки чешуться’, так хочеться пекти, та розумію що не з´їмо стільки)))
Правда) я теж відмітила якусь магію в цьому дійстві, прям ломка за приготуванням хліба))) я більше так нічого не люблю готувати, а на хліб тягне щось спекти
МамОмужа• 18 сентября 2021
Ответ дляАнонимчик
Даже если и не выйдет идеально , то все равно, белки- молодцы.
Похвалите своих белок
Похвалите своих белок
Спасибо: они у меня такие
Со старшей кому-то очень повезет :)
Со старшей кому-то очень повезет :)
энциклопУдия• 18 сентября 2021
Какой же он чудесный! А этот хохолок!
Прямо пахнет с экрана, круто.
А я всё никак не решусь вывести закваску.
Прямо пахнет с экрана, круто.
А я всё никак не решусь вывести закваску.
Петриківна• 18 сентября 2021
Ответ дляДюагональ
А как ее вывести? Я пробовала на ржаной муке, ничего не вышло чего-то..Но у нас дома прохладно, может не хватало температуры до брожения...
Посмотрите влог Эгине печём хлеб на закваске, у неё очень все понятно
железный занавес• 18 сентября 2021
Ответ дляПетриківна
В мене мука закінчилась, то зараз давлюсь) магазинним хлібом, то після заквасочного то небо і земля
+++. Ми як їхали на відпочинок мої малі казали, а який хліб ми будемо їсти! Що, в магазині купляти!?
Дюагональ• 18 сентября 2021
А вот от чего зависит матовость и корочка? От закваски или от метода выпекания?
автор
Снегопадка
• 18 сентября 2021
Ответ дляДюагональ
А как ее вывести? Я пробовала на ржаной муке, ничего не вышло чего-то..Но у нас дома прохладно, может не хватало температуры до брожения...
Закваску потрібно виводити коли тепло в кімнаті, фрукти візьміть любі дуже добре виноград і борошно вищого ґатунку , гарної якості. Коли вона в Вас гарно виросте тоді зможете перекормите її в житню і будь яку іншу, навіть безглютенову.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу